tola 07.11.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 . bo ja do tej pory w kartonach i na tymczasowych wieszakach na kółkach "żyłam":oops:. i dlatego smutna czasem bywałaś. A teraz już nie będziesz się więcej smutać, O! Decha z dziura powalająca, to moje klimaty, natura...ech. A łazienka, wiadomo, do pozazdroszczenia...i też ech A układanie wszystkiego w wyczekanej garderobie to nie praca, tylko przyjemność...i tu może być bez "ech" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.11.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 ja bym siedzisko olejowała, ale najpierw bym tą dechę na wierzchu sheblowała tak, aby nie było żadnych drzazg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.11.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 ja bym dobrą lakierobejcą pojechała bo gładsze będzie a jak siadać się na tym ma to lepiej żeby wszystkiego nie zaciągać a i umyć łatwiej:) a na rancie tego ostatniego blatu to co tak ładnie błyszczy:lol: Gwoździe:lol2: 1:0 dla lakierobejcy:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.11.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 ja bym siedzisko olejowała, ale najpierw bym tą dechę na wierzchu sheblowała tak, aby nie było żadnych drzazg Zheblowana jest IDEALNIE:yes:. 1:1;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.11.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 siedzisko da się dopieścić, ale decha ma bok nieokorowany, w pończochach będąc siadania bym nie zaryzykowała:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.11.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 i dlatego smutna czasem bywałaś. A teraz już nie będziesz się więcej smutać, O! Decha z dziura powalająca, to moje klimaty, natura...ech. A łazienka, wiadomo, do pozazdroszczenia...i też ech A układanie wszystkiego w wyczekanej garderobie to nie praca, tylko przyjemność...i tu może być bez "ech" Toluś, Ty jak przytulisz do serca... to... ech:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.11.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Rasia.. a ta decha to drzazgi ma czy już nie???? Bo ja bym ja surową zostawiła.. najbardziej surową jak można... Noo to teraz kochana masz ful wypas... Takie półki.. Normalnie ja bym z kartonów nie wyciągała, tylko nowymi kolekcjami zagospodarowała;) Podoba mi się baardzo... Teraz to już widać coś Nowe kolekcje powiadasz... Kuszące, ale chyba bardziej cieszą mnie nowe meble, a mam ich jeszcze trochę do zamówienia:D. 1:1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.11.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Toluś, Ty jak przytulisz do serca... to... ech:cool: Rasiu, no ja muszę do serca, bo pierś zbyt wątła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.11.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Tyyyyyyyyyyyyyy daj te gwoździe pod lepciejszym kątem cooooooooooooo:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.11.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 lakierobejca jest najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.11.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Warto było czekac na fotki,efekt super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.11.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Tyyyyyyyyyyyyyy daj te gwoździe pod lepciejszym kątem cooooooooooooo:hug: A tak bliżej byś ten kąt określiła? 90, a może 45 stopni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.11.2012 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 lakierobejca jest najlepsza 2:1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.11.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Warto było czekac na fotki,efekt super! No popatrz, mam to samo zdanie:lol:... warto było czekać. Dziękuję, dziękuję WYKONAWCY!!!:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Super, garderoba pojemna, szafki w lazience fajnie wyszly, wszystko spasowalo ja wlasnie z wzgledu na drzazgi maznelabym lakierem ale matowym zeby wygladalo jak olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.11.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Rasiu a pod umywalką jest jedna duża szuflada,albo dwie?Masz może fotkę jak jest otwarta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.11.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 wrociłam do zdjęć,chyba to są drzwkiczki tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.11.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Super, garderoba pojemna, szafki w lazience fajnie wyszly, wszystko spasowalo ja wlasnie z wzgledu na drzazgi maznelabym lakierem ale matowym zeby wygladalo jak olej 3:1:1 Rasiu a pod umywalką jest jedna duża szuflada,albo dwie? Masz może fotkę jak jest otwarta? tam są 4 szuflady:). Fotki chcesz teraz z gwoździami pod kątem, czy jutro w lepszym świetle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 07.11.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Lakierobejcować! O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.11.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 nie fatyguj się,jak wrócę to się upomnę o te fotki,chyba że juz będą sprytnie to jest rozwiązane,więc dobrze myślałam ,że jednak szuflady:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts