Arnika 08.11.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Nie olej czy nie biały...????? Idę.. gorączkę mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 nie biały. to ić i kuruj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.11.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 a ja bym zamleczyla, nie bialy na full tylko jakby z przecierka. ostatecznie olej bezbarwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.11.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 a moze szary olej lub tak na szaro spatynowac jak taras:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 08.11.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 A tak nawiasem mówiąc to masz tak ogromną szafę w garderobie, ze ciuchy trzeba bedzie chyba dokupic Pozdrawiam Straszne, ale chyba Rasia jakoś się przemęczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 09.11.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Straszne, ale chyba Rasia jakoś się przemęczy Nie miałam nic złego na myśli, wręcz przeciwnie. Chodziło mi o to, że taka szafa/garderoba musi być bardzo pojemna. Sama chciałabym miec taka i nie jedna kobieta pewnie tez. Jesli, zle to zostało odebrane to przepraszam:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.11.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Rasiu, wszystko mi się bardzo podoba.Wiem, co to za radość, kiedy w końcu można wszystkie rzeczy wypakować z kartonów. Ja też długo czekałam na swoją garderobę. No właśnie...muszę w niej zrobić porządki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 09.11.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 MusiSieUdać, no co Ty !! Ja żartowałam To jest świetny pomysł, żeby sobie zrobić zakupową przyjemność - najpierw zakupić ogrrrrromną szafę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 10.11.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 MusiSieUdać, no co Ty !! Ja żartowałam To jest świetny pomysł, żeby sobie zrobić zakupową przyjemność - najpierw zakupić ogrrrrromną szafę!! Uff, bo juz myslałam:rolleyes: A na shopping, kazdy powod jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.11.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Hej Ludziska Kochane... zwariowane miałam ostatnie 3 dni:rolleyes:... raz położyłam się o 7 rano, a drugi raz o 4, wstawałam odpowiednio o 10 i 7, więc za dużo nie spałam... ale trochę spraw pozałatwiałam i to się liczy:D. MSU, Moorelko, Alunku, pokażcie mi prawdziwą kobietę, która powie, że ma się w co ubrać??? No nie ma takiej, więc i ja mimo 10 kartonów ciuchów wciąż nie rozpakowanych... no bo przecież stare, już z pewnością passe, za duże lub za małe... ciągle nie mam co na siebie włożyć, prawda;)... No dalej jadąc klasyką, jako że ta połówka roku jest najpiękniej dla mnie obfitująca we wszelkiego rodzaju święta i okazje, bo zaczynając od listopadowych urodzin, a kończąc na majowych urodzinach... są Mikołajki, Boże Narodzenie, Sylwester, karnawał, Wielkanoc, a w ogóle to każdy pretekst dobry:wiggle:, zamierzam intensywnie zapełniać moją nową garderobę... nie bez przymusu i obrzydliwości, ale nie zrobiłam jej sobie dla przyjemności;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Jak mus to mus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.11.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Rasiu, ze ty jeszcze egzystujesz po takim niedospaniu to sie dziwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.11.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 rasiu, ale zazdroszczę Ci tej garderoby... Super jest. Ja do tej pory nie mogę nawet projektu jakiegoś z siebie wykrzesać...matko, jak ja mam dosyć tych moich facetów...wszystko im wisi...po co garderoba? Starszy synuś chociaż dzisiaj za odkurzacz złapał, a ja kafelki pomyłam - oczywiście część, tam gdzie już listwy pozakładane. A ta szafka w łazience jest odjazdowa. Jak ja wam zazdroszczę Warszawianki sprawdzonego fachowca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.11.2012 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Zostało mi do wsadzenia 300 cebulek, do "szafki" na buty zdążyłam tylko włożyć swoje buty, a garderoba nadal pusta... mam dziwny i nieokreślony opór przed wkładaniem starych ubrań do nowej garderoby;), a tak serio, to puki nie przebiorę tej sterty, nic tam nie włożę! Uciekam, bo jak widać powyżej... mam same zaległości:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.11.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 300 cebulek ale pogoda niezła, więc dasz radę... a garderoba poczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.11.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Rasiu Masz rację, ja nie miałam czasu na selekcję jak się wprowadzałam - miałam ją zrobić potem i to trwa półtora roku;) owocnej pracy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.11.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Ooo to ja też mam w worach jeszcze różności.. bo przydasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.11.2012 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Ooo to ja też mam w worach jeszcze różności.. bo przydasie... u mnie na strychu jeszcze kilka kartonów nierozpakowanych, może na kolejną przeprowadzkę czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.11.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Rasia dzień dobry!Ja już po kawce:P:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.11.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Wpadłam sie przywitać Wróciłam cała i prawie zdrowa,super było,ale mało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts