Arnika 20.11.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Słonko.... - ale Rasia chyba nie ma kota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 20.11.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Hmmm, mój piesio też wabi się Nitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.11.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Słonko.... - ale Rasia chyba nie ma kota... cholipa, no to jeszcze spalam, jak czytalam, bo widzialam, ze o kotach bylo przepraszam co nie zmienia faktu, ze moja princeska to mala psiara i kociara kazdego kocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.11.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Nitkeczka jest śliczna. Labki to moja wielka miłość. Zawsze chciałam mieć takiego biszkoptowego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.11.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 wiesz co Rasiu ja coraz bardziej mysle nad tym by mojemu Okruchowi tez jakiegos brata dokoptowac, zeby niusiek nie byl taki samotny i absorbujacy po naszym powrocie do domu, choc jakby nowy mial byc takim brojem jak okrus, to nie wiem czy bym gdzies na oddziale zamknietym nie wyladowala:rolleyes: wczorajsze slonce u nas spowodowalo wyjatkowe ozywienie i "brojactwo" bialasa, myslalam ze wyjde z siebie i stane obok, jak mozna byc takim malym, slicznym pieskiem a takim wielkim rozrabiaka:o to jest jakas zasada proporcjonalnosci???? im mniejszy pies tym wiekszy rojber:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 20.11.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Rasia,Ale z Nitki kobita sie duza zrobila!!!! Niedawno zdjecia takiego malego lejkowca wklejalas:D...czas leci nieublaganie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 A jaka ta kobitka ma energie. Potrafi sie bawic caly dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.11.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Nie chcesz pewnie drugiego labka? Na fb chodzi to zdjecie z maluchami. Ze jak domu nie znajda to do schronu, pewnie widzialas Ale masz szafe w holu. Fiufiuuuuu! Piekna. Zuzy Nadworny sie popisal Ciekawam tylko jak to mozliwe ze wybralas bialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.11.2012 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Nie chcesz pewnie drugiego labka? Na fb chodzi to zdjecie z maluchami. Ze jak domu nie znajda to do schronu, pewnie widzialas Ale masz szafe w holu. Fiufiuuuuu! Piekna. Zuzy Nadworny sie popisal Ciekawam tylko jak to mozliwe ze wybralas bialy Afera z labkami na FB sfingowana, kolejna zresztą. A szafa biała, żeby jej nie było widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.11.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Afera z labkami na FB sfingowana, kolejna zresztą. Taaak? To ja jestem jednak naiwna. Po co to? A szafa biała, żeby jej nie było widać. A no bo nie widac, faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.11.2012 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Deser OBŁĘDNY:rolleyes: Asiu kawki??? Matko ale ta Wasza psina cudna:hug: Tyyyle miziania.... Cudowna... i to spojrzenie Jak to robisz, że tak sikorki łapiesz w obiektyw Hejka:) Moi rodzice mają labladora,też biszkoptowego. Sikorki też pukają mi w szybę,jedna nawet wleciała do sypialni ,miałam później troszkę roboty,zmiana pościeli Piekna Nicia witam Rasiu "deser" czadowy moja coreczka mialaby u Ciebie raj i nie wiedziala czy spac z kotkiem czy pieskiem Nitka, czyli od dzisiaj Deser;) macha do Was ogonkiem w podzięce za miłe słowa:lol:. http://www.ociecprac.pl/wp-content/uploads/2009/12/szczesliwy-pieseczek.jpg Szybko..... Dobre:lol2: Słonko.... - ale Rasia chyba nie ma kota... Ma... 8 kotów sąsiadki... w ogródku i na dachu;). Hmmm, mój piesio też wabi się Nitka Aaaleee super!. Nitka ma kumla do zabawy w naszej wsi... wabi się Guzik! cholipa, no to jeszcze spalam, jak czytalam, bo widzialam, ze o kotach bylo przepraszam co nie zmienia faktu, ze moja princeska to mala psiara i kociara kazdego kocha Nie ma problemu, o kotach też było:D. Zapraszamy princeskę na zabawę i mizianie:D. (mamy jeszcze dwa cudnej urody pytony królewskie;)) Nitkeczka jest śliczna. Labki to moja wielka miłość. Zawsze chciałam mieć takiego biszkoptowego.... Zawsze jest odpowiednia pora i czas:yes:. wiesz co Rasiu ja coraz bardziej mysle nad tym by mojemu Okruchowi tez jakiegos brata dokoptowac, zeby niusiek nie byl taki samotny i absorbujacy po naszym powrocie do domu, choc jakby nowy mial byc takim brojem jak okrus, to nie wiem czy bym gdzies na oddziale zamknietym nie wyladowala:rolleyes: wczorajsze slonce u nas spowodowalo wyjatkowe ozywienie i "brojactwo" bialasa, myslalam ze wyjde z siebie i stane obok, jak mozna byc takim malym, slicznym pieskiem a takim wielkim rozrabiaka:o to jest jakas zasada proporcjonalnosci???? im mniejszy pies tym wiekszy rojber:rolleyes: To jest bardzo dobry pomysł z towarzyszem zabaw:yes:. W tej zasadzie proporcjonalności jest dużo prawdy:yes:. Rasia, Ale z Nitki kobita sie duza zrobila!!!! Niedawno zdjecia takiego malego lejkowca wklejalas:D...czas leci nieublaganie:D To jest coś z czym nie potrafię się pogodzić. A jaka ta kobitka ma energie. Potrafi sie bawic caly dzien. Już czasem przysiada na chwilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.11.2012 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Taaak? To ja jestem jednak naiwna. Po co to? A no bo nie widac, faktycznie Testy na skuteczność i szybkość rozchodzenia się informacji... zdobywanie adresów IP, kontaktów na portalach społecznościowych, numerów telefonów... tysiące powodów:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Ale to chyba tylko po to, zeby zjesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.11.2012 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Ale to chyba tylko po to, zeby zjesc. Akurat to robi w locie:lol2:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.11.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Testy na skuteczność i szybkość rozchodzenia się informacji... zdobywanie adresów IP, kontaktów na portalach społecznościowych, numerów telefonów... tysiące powodów:(. ojesu, matrix:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.11.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Nitka, czyli od dzisiaj Deser;) macha do Was ogonkiem w podzięce za miłe słowa:lol:. [ eheheh niezle to sobie wykombinowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.11.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 tak apropos naszych zwierzakow to dzis mi wpadlo w oczy takie cos, nawet fajne http://sztukatulka.pl/index.php/2012/11/18/sztuka-uzytkowa-dla-zwierzat/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.11.2012 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 tak apropos naszych zwierzakow to dzis mi wpadlo w oczy takie cos, nawet fajne http://sztukatulka.pl/index.php/2012/11/18/sztuka-uzytkowa-dla-zwierzat/ Wszystko (oprócz szuflady z miskami:no:) super! Zmobilizowałam się do działania... zadzwoniłam do... Poznania...czekam na zdjęcia... może będę wkrótce jechać po sunię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.11.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.11.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Labek???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts