monsanbia 23.11.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Niestety wiem, ze gdybym ja sobie zrobila i pod warunkiem, ze by wyszla jako taka to zjadlabym co najmniej pol na jednym posiedzeniu... co z Twoja silna wola? dodaj jeden trening w tygodniu powyzszej markoto ... no plisss, nie powiem jak kto sie zbierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.11.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 sos szpinakowy do makaronu robilam juz 100 razy zeby nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 co z Twoja silna wola? dodaj jeden trening w tygodniu powyzszej markoto ... no plisss, nie powiem jak kto sie zbierasz No nie wiem, gdzie bym go wcisnela... A propos, bylam wczoraj na interwalach i zyje, ale tyly to mam lekko zmasakrowane dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.11.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 sos szpinakowy do makaronu robilam juz 100 razy zeby nie bylo o a ja sie upominalam zeby ktokolwiek zrobil, bo myslalam, ze wszyscy sie na tunczykowy sfocusowali i nikt nie chcial sprobowac wlasnie, milam spytac Rasie co ona Szpilce i Sznurkowi w tych michach dala. Wygladalo jak cheerios z ryba grecka w bolognese Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.11.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 a tunczykowego nie robilam ja ja widac inaczej niz wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 A gdzie ten tunczykowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.11.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 a tu cytuje Składniki: 2 puszki tuńczyka w oleju w kawałkach kilka (6- suszonych pomidorków w zalewie (tych dobrych, bez octu) Duuużo czosnku (ja daję powiedzmy 6 ząbków) śmietana słodka (najlepsza kremówka, używam 18% łaciatej) sok z ok połówki cytryny pieprz cytrynowy sól natka pietruszki (ja ubóstwiam, wrzucam dużooo pod koniec gotowania) Wyrzucam na lekko rozgrzaną*patelnię tuńczyka (można odlać trochę oleju, chociaż on i tak się za chwilę wchłonie), podsmażam 2-3 minuty, dodaję przeciśnięty przez praskę czosnek, pokrojone w paseczki pomidorki i razem to smażę ok 3-4 minuty. Zalewam śmietanką, jak zaczyna bulgotać dodaję sok z cytryny (lepiej po trochu i próbować by nie przesadzić), sól, pieprz, posiekaną natkę U mnie dodatkowo jest jeszcze posiekana papryczka chili, w dużej ilości, już na talerzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.11.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 ja bez śniadania, no i po co tu zajrzałam :bash:muszę koniecznie coś wszamać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.11.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 o 12:40 to powinnas byc juz po 2 sniadaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.11.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 o 12:40 to powinnas byc juz po 2 sniadaniu no wiem:sick: ale jakoś mi się lepiej myśli na głodniaka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 no i zaczely o zarciu a mnie sie muli zachcialo. tunczykowy wyprobowalam ale musialam cos zle robic, bo ten zestaw smakowy mi nie podszedl choc rybki lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Gdyby nie ta smietanka jakos bym to zniesla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.11.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 ja robie tunczyka albo lososia ale z sosem pomidorowym i odrobinka smietanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.11.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 o 12:40 to powinnas byc juz po 2 sniadaniu o, dokladnie! ja wlasnie zjadlam drugie Pasku, sprowadzam Cie do porzadku! Wieczorem powiesz ze nie jadlas jeszcze obiadu i kolacji. Dziewczyno, jedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Przed dieta robilam identyczny sos z tunczykiem ale chyba jeszcze z cebula... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 (edytowane) dziewczeta jak juz o jedzeniu to polecam nowe wyprobowane danie na przyklad na wigilie. przepis z programu Jakubiak w sezonie sezon 2 - jest zajesmaczny Składniki: 8 dag wędzonego pstrąga 8 dag wędzonej makreli 8 dag wędzonej siei lub sielawy 2 kiszone ogórki średniej wielkości 1 mała cebula 2 cm kawałek świeżego chrzanu 1 jabłko łyżka oliwy sok z jednej cytryny łyżka posiekanej natki pietruszki kilka kromek ciemnego pieczywa 2 łyżki masła 1 ząbek czosnku Przygotowanie: Pstrąga, makrelę i sielawę drobno posiekanej i wrzuć do miski. Do ryb wrzuć posiekanego ogórka, cebulę, tarty chrzan, jabłko i czosnek. Dodaj oliwę, natkę pietruszki oraz sok z cytryny. Wymieszaj z solą i pieprzem. Na środku talerza ułóż na liściu sałaty tatara. Na patelni na małym ogniu rozgrzej masło, dodaj posiekany ząbek czosnku i natkę pietruszki po czym przesmaż na tym kromki chleba. Kromki podawaj do tatara oczywiscie nie bylabym soba gdybym nie dodala czegos od siebie jak pomidorki suszone w zalewie oliwnej, czerwony pieprz w kulkach. do tego dressing smietanowy i salatke z ruccoli z pomidorkami koktajlowymi , balsamico i oliwa orzechowa. no i zamiast grzaneczek ide na latwizne - kupuje bagietki czosnkowe z biedrony Edytowane 23 Listopada 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.11.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 no i zaczely o zarciu a mnie sie muli zachcialo. tunczykowy wyprobowalam ale musialam cos zle robic, bo ten zestaw smakowy mi nie podszedl choc rybki lubie. Mule mialam wczoraj z innymi owocami morza w pomidorach i na spaghetti. I wiesz ze pomyslalam o Tobie kiedy robilam? I jeszcze o Rasi, bo ostatnio (so far away) smazylam u niej mrozone krewety PS. W Lidlu jest mrozony zestaw o.morza z serii Deluxe za 7,99 No musialas cos zrobic, przeciez to jest pyyycha -jaka smietane dalas? - tunczyk sie nie podsmazyl? (nie moze zlapac koloru) - ile pomidorkow? - czosnku sporo? -bardzo wazna jest natka i sok z cytryny, dla balansu (ale to wiesz bo robisz rybki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.11.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 ja robie paste z makreli z dodatkiem og. kiszonego szczypioru, majonezu, jogurtu, jajek na twardo - tez pysznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.11.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 dziewczeta jak juz o jedzeniu to polecam nowe wyprobowane danie oooo, brzmi super smacznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 monia jest naprawde smaczne, skladniki dostepne w przecietnym markecie i szybkosc/latwosc przygotowania to duzy plus tego danka. moj T. sie tym po prostu zajada jak pare razy zrobilam. a rodzina sobie zazyczyla degustacji w wigilie a cale lato cwiczylam jedno danie na grila piersi marynowane w marynacie miodowo-pomaranczowej z sosami jacka danielsa do tego salatka meksykanska i prawdziwy hicior warzywa z grila, szczegolnie ulubione przeze mnie to buraki (lisc+bulwa), i cebulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.