rasia 13.03.2009 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Piękny domek . Podglądam od jakiegoś czasu postępy.Co do kamyczków to własnie spotkalam się już kilka razy z rozczarowaniem po zafugowaniu. Planuje w łazience pod ścianą z drzwiami też zaranżować kamyczki , bo bardzo mi się to podoba,ale na podłodze pozostanie głębsza rynna jakby i tam wsypane luzem kamyczki.Wiem , wiem moze byc problem ze sprzątaniem kurzu tam , no ale jak sie chce miec piknie trza się troche napracowac:) Delfinko, kamyczki pod ścianą w łazience, gdzie się nie chodzi, to świetny pomysł, ja bym je jednak przykryła szybą, a między kamolce powciskała maleńkie ledy. Luzackie kamyczki będę miała za wanną i też będę miała w nich światełka. I bardzo Cię proszę podglądaj ile wlezie i odzywaj się, bo każda uwaga tu mile widziana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.03.2009 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Rasia powiem tak..... ja na Twoje szklane schody czekam z utęsknieniem. Czekam, aż ten widok mnie oszołomi. Zrób je, taki był Twój pierwszy zamysł i nie zmieniaj go, bo co chwila będziesz dopatrywać sie nowych przeszkód. Taka już nasza kobieca natura. Drewniane....owszem też są piękne, ale szklane są tak mało spotykane i takie estetyczne i w ogóle oryginalne, że szkodaby było dla panienki w mini zmieniać kponcepcję. Oczywiście żartuję, ale przemyśl to jeszcze, biorąc pod uwagę wszystkie nasze uwagi. Edyś!!! Mów mi tak, mów mi tak, mów..... A Dobrosia besztaj..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.03.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 A Dobrosia besztaj..... besztaj mówisz........jestem gotowa http://img216.imageshack.us/img216/775/gretchenmol170285a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.03.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 WOW !!! No i od razu wracam myślami do moich szklanych, niebiańskich, zielonkawo-niebieściutkich, ażurowych... z chmurkami na stopniach............. ..........odlot.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.03.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Dobrosia zabiłaś mnie tym zdjeciem normalnie. Moge tez sie nastawic do chłosty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.03.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Raśka NO!! I żeby mi to był przedostatni raz... Myszka tylko bacik zdezynfekuję i już Ci odmierzam małe conieco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.03.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 http://img216.imageshack.us/img216/775/gretchenmol170285a.jpg Dobrosia nie znałam Cię z tej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.03.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 No bo kobieta zmienną jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.03.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 No bo kobieta zmienną jest... To jakie wcielenia masz jeszcze w zanadrzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.03.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ooo Kochana , nie ma tak , od razu wszystkich kart nie odkryję...lubię brać Was z zaskoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.03.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 To Ci się kochana udało mnie zaskoczyć .. grrrr łaaaał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.03.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ooo Kochana , nie ma tak , od razu wszystkich kart nie odkryję...lubię brać Was z zaskoczenia Z zaskoczenia......uuuuuuuuu....to może byc bardzo podniecające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.03.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Oj Dziewczynki...a ja Was przecież uprzedzałam,że ja taka miła to staram się być dla kamuflażu , a tak naprawde to mała wredota ze mnie. Ciastami Wam zamydliłam oczy tak skutecznie , że Was teraz bele bacik zaskoczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.03.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 co racja to racja ... uprzedzałaś ... ale jak się patrzy na Twój avatarek ... te oczy ... nie chce się wierzyć, żeś zołza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Oj Dziewczynki...a ja Was przecież uprzedzałam,że ja taka miła to staram się być dla kamuflażu , a tak naprawde to mała wredota ze mnie. Ciastami Wam zamydliłam oczy tak skutecznie , że Was teraz bele bacik zaskoczył A co ma taki pejczyk wspólnego z wredotą? Rzekomą na dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.03.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 co racja to racja ... uprzedzałaś ... ale jak się patrzy na Twój avatarek ... te oczy ... nie chce się wierzyć, żeś zołza no bo grunt to dobry kamuflaż za tymi oczyskami skorpioni ogonek już czeka , żeby kujnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.03.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Oj Dziewczynki...a ja Was przecież uprzedzałam,że ja taka miła to staram się być dla kamuflażu , a tak naprawde to mała wredota ze mnie. Ciastami Wam zamydliłam oczy tak skutecznie , że Was teraz bele bacik zaskoczył A co ma taki pejczyk wspólnego z wredotą? Rzekomą na dodatek. a bo pejczyk tak średnio pasuje do imidżu z awatarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.03.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 co racja to racja ... uprzedzałaś ... ale jak się patrzy na Twój avatarek ... te oczy ... nie chce się wierzyć, żeś zołza no bo grunt to dobry kamuflaż za tymi oczyskami skorpioni ogonek już czeka , żeby kujnąć Kogo i gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.03.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 co racja to racja ... uprzedzałaś ... ale jak się patrzy na Twój avatarek ... te oczy ... nie chce się wierzyć, żeś zołza no bo grunt to dobry kamuflaż za tymi oczyskami skorpioni ogonek już czeka , żeby kujnąć ale nie zaczepiany nie ukłuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.03.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Edyś , nie mogę powiedzieć , znowu chcesz mnie pozbawić elementu zaskoczenia Kruelcia , różnie bywa , ale Ty możesz spać spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts