Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Piękny domek :). Podglądam od jakiegoś czasu postępy.Co do kamyczków to własnie spotkalam się już kilka razy z rozczarowaniem po zafugowaniu. Planuje w łazience pod ścianą z drzwiami też zaranżować kamyczki , bo bardzo mi się to podoba,ale na podłodze pozostanie głębsza rynna jakby i tam wsypane luzem kamyczki.Wiem , wiem moze byc problem ze sprzątaniem kurzu tam , no ale jak sie chce miec piknie trza się troche napracowac:)

Delfinko, kamyczki pod ścianą w łazience, gdzie się nie chodzi, to świetny pomysł, ja bym je jednak przykryła szybą, a między kamolce powciskała maleńkie ledy. Luzackie kamyczki będę miała za wanną i też będę miała w nich światełka. :wink: 8) :D :D I bardzo Cię proszę podglądaj ile wlezie i odzywaj się, bo każda uwaga tu mile widziana. :D :D :D

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rasia powiem tak..... ja na Twoje szklane schody czekam z utęsknieniem. Czekam, aż ten widok mnie oszołomi. :wink:

Zrób je, taki był Twój pierwszy zamysł i nie zmieniaj go, bo co chwila będziesz dopatrywać sie nowych przeszkód. Taka już nasza kobieca natura. :lol:

Drewniane....owszem też są piękne, ale szklane są tak mało spotykane i takie estetyczne i w ogóle oryginalne, że szkodaby było dla panienki w mini :wink: :lol: zmieniać kponcepcję. :D Oczywiście żartuję, ale przemyśl to jeszcze, biorąc pod uwagę wszystkie nasze uwagi. :)

Edyś!!! Mów mi tak, mów mi tak, mów..... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

A Dobrosia besztaj..... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: 8) 8) 8)

Oj Dziewczynki...a ja Was przecież uprzedzałam,że ja taka miła to staram się być dla kamuflażu , a tak naprawde to mała wredota ze mnie. Ciastami Wam zamydliłam oczy tak skutecznie , że Was teraz bele bacik zaskoczył :wink: :lol: :lol: :lol:

A co ma taki pejczyk wspólnego z wredotą? Rzekomą na dodatek. :)

a bo pejczyk tak średnio pasuje do imidżu z awatarka :wink:

co racja to racja ;) ... uprzedzałaś ;) ... ale jak się patrzy na Twój avatarek ... te oczy ;) ... nie chce się wierzyć, żeś zołza ;) :lol:

no bo grunt to dobry kamuflaż 8) 8)

za tymi oczyskami skorpioni ogonek już czeka , żeby kujnąć :lol:

ale nie zaczepiany nie ukłuje :)