malgos2 27.11.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.11.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 ale one są śliczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.11.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 rasienko fajne to twoje mini zoo moj T. przekonal sie do zakupu 2 psiaka i towarzysza Okrusia, za to teraz ja cos grymasze i sie waham:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.11.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Cudniaste http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h050.gif... tylko nie daj sobie krzeseł zjadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 rany mnie ta szara kulka dobiła:jawdrop: ale chyba bym zarazę na smyczy wyprowadzała:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 TAR-cia a Tobie co się odwidziało:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.11.2012 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 rasienko fajne to twoje mini zoo moj T. przekonal sie do zakupu 2 psiaka i towarzysza Okrusia, za to teraz ja cos grymasze i sie waham:rolleyes: Bo to nie jest bułka;)... trzeba się do tej decyzji odpowiednio przygotować... ale najtrudniejsze jest podjęcie tej pierwszej... teraz jak już masz Okruszka i wiesz jak to się je, to... uwierz mi... będzie tylko łatwiej i z pewnością - z korzyścią dla Was wszystkich:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.11.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Bo to nie jest bułka;)... trzeba się do tej decyzji odpowiednio przygotować... ale najtrudniejsze jest podjęcie tej pierwszej... teraz jak już masz Okruszka i wiesz jak to się je, to... uwierz mi... będzie tylko łatwiej i z pewnością - z korzyścią dla Was wszystkich:yes:. mam mase przemyslen, do tego troche planow i zobowiazań, ktore niekoniecznie zrobia dobrze mi i psom, wbrew pozorom to bardzo trudna decyzja. chce wziac drugiego ale .... chyba jeszcze poczekam. T. napalil sie na te budowe od wiosny (ciekawe za co ) i drugiego piesia. moze gdyby nie budowa to by mi szybciej decyzja przyszla? poza tym hodowla, z ktorej bym chciala psiaka na razie nie ma szczeniakow wiec pewnie dopiero wiosna. dla nas i dla psa bedzie tez lepiej wiosna ze wzgledu na uwarunkowania rasowe i nauczanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.11.2012 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 mam mase przemyslen, do tego troche planow i zobowiazań, ktore niekoniecznie zrobia dobrze mi i psom, wbrew pozorom to bardzo trudna decyzja. chce wziac drugiego ale .... chyba jeszcze poczekam. T. napalil sie na te budowe od wiosny (ciekawe za co ) i drugiego piesia. moze gdyby nie budowa to by mi szybciej decyzja przyszla? poza tym hodowla, z ktorej bym chciala psiaka na razie nie ma szczeniakow wiec pewnie dopiero wiosna. dla nas i dla psa bedzie tez lepiej wiosna ze wzgledu na uwarunkowania rasowe i nauczanie No i SUPER! To przecież nie wahanie, to przemyślana decyzja:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.11.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 No i SUPER! To przecież nie wahanie, to przemyślana decyzja:yes:. noo, poza tym maltanczyki to bardzo absorbujaca rasa ze wzgledu na pielegnacje. pieseczki sa sliczne, jak pluszowe zabaweczki ale czas jaki trzeba na to poswiecic to juz mi robi, o kasie nie wspominajac. wiekszosci sie wydaje ze to sliczne biale kuleczki ale zeby takie byly to wymaga sporo pracy. do tego to pieski bardzo inteligentne wiec i na nauke codziennie trzeba im czas oferowac zeby rozwijaly sie a wiadomo ze z maluszkiem to non stop kolor. wiec jest to do glebokiego przemyslenia, gdybym nie pracowala to bralabym w ciemno. ale tak nie jest wiec musze byc odpowiedzialna. z drugiej strony krusio nie bylby taki samotny jak nas nie ma. choc na poczatku na pewno bylby mocno zestresowany i zadrosny to z czasem zyskalby kochanego braciszka. i widzisz jakie ja mam dylematy:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 TAR-cia no tak jak Rasia mówi to przemyślana decyzja:) my na nasze rude futro też czekaliśmy prawie rok, bo najpierw w jednej hodowli gdzie mieliśmy zamówionego szczeniaka urodziło się mało i pani wyjechała z taką ceną że nas zgięło, potem w innej hodowli suka po kryciu niby w ciąży była usg pokazało a potem ciąża się wchłonęła i trzeba było odczekać aż nowy miot będzie i tez czekaliśmy żeby niedaleko przeprowadzki było bo taki niedźwiadek na 29 m.kw to niezła jazda;) ale to była kwestia przesunięcia w czasie;) Ty widzę że zdecydowana tylko na właściwy moment czekasz:lol: no i czy to musi być koniecznie maltańczyk czy rozważasz jakąś inną małą rasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.11.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 myslalam jeszcze o bialo-srebrnoszarym shitzu ale te pieski maja zupelnie inny charakter , no i jak patrze na tego mojego dziobka to jednak bedzie maltanczyk, bo 1. juz mamy jednego i moze sie lepiej zgraja osobniki jednej rasy 2. charakter(ek) 3. wyglad ze wzgledu na nasze alergie i uczulenia wiadomo,ze musi to byc pies z wlosem a tych za wiele nie ma wiec w jakis tam sposob jestem ograniczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 no to już wszystko jasne:lol2: maltańczyk na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.11.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Rasia ,wpadłam na minutkę , a tu taaakie dooobre wiesci ,,cudowne maluchy hasają po Twoim domu ...:Dwidac kto w nim rządzi:lol2: ..chyba zdominowały całą rodzinę ,ale wcale się temu nie dziwię ... słodziaki niesamowite A teraz pytanie ,gdzie kupujesz olej (biofa) do blatu w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 27.11.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 No i SUPER! To przecież nie wahanie, to przemyślana decyzja:yes:. hej Rasiulka a propos przemyślanych decyzji, i nie o czworonoga mi teraz chodzi, to nie umiem zrealizować tego co mi doradziłaś A propos wątku. Admin nie odpowiada, a nie wiem czy chce zakładać całkiem nowy pod nowym profilem? Sorry za buziak m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 27.11.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Zachciało mi się piesa Rasiu, mam pytanie dot. Twoich okien. Czy wciąż jesteś zadowolona z wyboru profili? I, czy gdybyś budowała teraz dom, też wybrałabyś tą samą firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Mizianko nowym domownikom od cioci Brazy proszę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.11.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Wusia, jak to ciaza sie wchlonela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.11.2012 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 hej Rasiulka a propos przemyślanych decyzji, i nie o czworonoga mi teraz chodzi, to nie umiem zrealizować tego co mi doradziłaś A propos wątku. Admin nie odpowiada, a nie wiem czy chce zakładać całkiem nowy pod nowym profilem? Sorry za buziak m Przecież możesz założyć nowy pod aktualnym profilem! Ile jest tu na forum ludzi, którzy mają i "Stary dziennik budowy" i "Nowy dziennik budowy" i "Galerię ze zdjęciami" i "komenty"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.11.2012 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Rasia ,wpadłam na minutkę , a tu taaakie dooobre wiesci ,,cudowne maluchy hasają po Twoim domu ...:Dwidac kto w nim rządzi:lol2: ..chyba zdominowały całą rodzinę ,ale wcale się temu nie dziwię ... słodziaki niesamowite A teraz pytanie ,gdzie kupujesz olej (biofa) do blatu w kuchni? Gdzieś w Piasecznie;)... znaczy przez internet u przedstawiciela:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts