rasia 27.11.2012 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Zachciało mi się piesa Rasiu, mam pytanie dot. Twoich okien. Czy wciąż jesteś zadowolona z wyboru profili? I, czy gdybyś budowała teraz dom, też wybrałabyś tą samą firmę? Jestem zadowolona przede wszystkim z wykonawcy i z pewnością wzięłabym tę samą firmę i nawet biorę, bo jeszcze kilka przeszkleń u mnie robią. Profili mam zastosowanych 3 rodzaje i z tego co pamiętam 2 różnych producentów. Inne do szklanego dachu, inne do oranżerii i jeszcze inne HS-y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.11.2012 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Mizianko nowym domownikom od cioci Brazy proszę zrobić Maluchy pomiziane, właśnie się układaja do snu:D. Wusia, jak to ciaza sie wchlonela? Normalnie... tak jak u ludzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.11.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Normalnie... tak jak u ludzi... Dobra, ide sie doksztalcic ciazowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 27.11.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Jestem zadowolona przede wszystkim z wykonawcy i z pewnością wzięłabym tę samą firmę i nawet biorę, bo jeszcze kilka przeszkleń u mnie robią. Profili mam zastosowanych 3 rodzaje i z tego co pamiętam 2 różnych producentów. Inne do szklanego dachu, inne do oranżerii i jeszcze inne HS-y. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.11.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Gdzieś w Piasecznie;)... znaczy przez internet u przedstawiciela:). Dzięki... już znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Małgoś też byłam zdziwiona, nawet myślałam że mnie hodowczyni ładuje w trąbę bo szczeniaka komuś innemu sprzedała ale się dokształciłam no i wyszło że czasem u psów zdarzają się takie przypadki:( wtedy co ja szczeniaka brałam to taki paskudny rok był dla leosiów że w każdej hodowli był jakiś problem, a to suki nie mogły załapać, a to ciąże się wchłaniały albo zamiast średnio 11 w miocie były 4-5 a czasem i jeden:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Rasia melduję że wreszcie doszłam do ładu z galeryjką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Rasia melduję że wreszcie doszłam do ładu z galeryjką chyba nie ze swoją? bo ja ciągle pustkę widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Malka a na prawo patrzyłaś?? bo kurde oni cosik grzebią w photobuckecie już mu przywróciłam dawny widok i ja jak wejdę przez linka to widzę fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Małgoś też byłam zdziwiona, nawet myślałam że mnie hodowczyni ładuje w trąbę bo szczeniaka komuś innemu sprzedała ale się dokształciłam no i wyszło że czasem u psów zdarzają się takie przypadki:( wtedy co ja szczeniaka brałam to taki paskudny rok był dla leosiów że w każdej hodowli był jakiś problem, a to suki nie mogły załapać, a to ciąże się wchłaniały albo zamiast średnio 11 w miocie były 4-5 a czasem i jeden:rolleyes: Byc moze ten czas czekania byl potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 na pewno ale wiesz jak jest tu się już cieszysz że jeszcze ciut i będzie a tu poopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.11.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Dzięki... już znalazłam Rasia uświadom mnie jak wydajny jest ten olej? Pytałam Panią o pojemności o,25 i odpowiedziała ,że teraz ma nowość -pojemniśc 0,15 w cenie 4 euro bez wysyłki ...może jednak wziąc litr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.11.2012 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Rasia uświadom mnie jak wydajny jest ten olej? Pytałam Panią o pojemności o,25 i odpowiedziała ,że teraz ma nowość -pojemniśc 0,15 w cenie 4 euro bez wysyłki ...może jednak wziąc litr? Bardzo wydajny... najlepszy ze wszystkich jakie stosowałam:yes:. Ja wzięłam 0,75 l w puszkach po 0,25. Została mi jedna puszka:). Zależy jak dużo masz drewna i jak często olejujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.11.2012 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 chyba nie ze swoją? bo ja ciągle pustkę widzę Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Co na nim smazylas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.11.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Blat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 kurde chyba muszę wywalić chyba i zalinkować od nowa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.11.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 kurde chyba muszę wywalić chyba i zalinkować od nowa:( wusia nie widac. na pb tez nie moge sie polapac ostatnio, mam 3 albumy i kiedy linkuje calosc nie widac fotek ale kiedy linkuje konkretny album (rodzajowy) to foty widac. czyli wychodzi mi ze jak mam 3 albumy (3 katalogi) to kazdego z nich musze zalinkowac i zahaslowac. bez sensu. bez podzialu na albumy bede miec tam straszne bordello. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 no bo zrobili jakąś durną wersję beta i też się tam połapać nie mogłam i włączyłam sobie starą wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.11.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Nooo, photobucket poszalal, to prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts