braza 11.01.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Zimy to i ja mam dość, ale co Tobie dom zawinił??? Moje hipotezy są następujące: - zaatakował nagle, bez uprzedzenia waląc wszystkimi drzwiami, jakie ma ....??? albo - wykonał atak terrorystyczny z użyciem broni biologicznej (czynnej), poprzez samobójczą misję oczyszczalni ścieków ...??? albo - lekceważąc totalnie fakt, że jest zima i mróz uwalnia bezzasadnie całe posiadane zasoby wody, która to woda jak wszyscy wiemy przy temperaturach minusowych zamarza powiększając swoją objętość, a rury tego nie znoszą ....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.01.2013 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 ..... chyba jakiś poprawiacz humoru by się przydał nowy dom Rasia, gadaj http://3.bp.blogspot.com/-v4cs5ww2IM0/UMsb2i7r_FI/AAAAAAAAAr4/01qreM3qPPc/s1600/konfesjona%C5%82.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.01.2013 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Nic nie powiem, bo ja to ta z lewej strony konfesjonału:rolleyes:, ale jesteście kochani:hug:. Brazula, nie napisałaś o ataku kosmatych kosmitów zwanych kłębami kurzu;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Eee to ja też mam takich kosmitów..... Wyluzuj.. wszyscy je mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.01.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Rasia, mam dzis taki sam nastroj jak twoj wczorajszy, chyba pojde ogrod odsniezyc by choc fizycznie zlosc rozladowac i nastroj psychiczny poprawic, jak tego nie zrobie to przysiegam, ze komus niewinnemu sie oberwie szpadlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 To ja proponuję: TAR-cia, przyjeżdżaj do mnie!!!! Co będziesz okazję na poprawę humoru marnowała na jakimś niedużym ogrodzie, u mnie 0,5 km drogi leśnej do odśnieżenia jest, rozładowanie napięcia masz gwarantowane!!!!!!! Rasia, te kłębiaste kosmity to pikuś, one inteligencji nie mają!!!!!!! No ale poważnie, poprawy humoru życzę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 12.01.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 dziekuję za odpowiedzi w sprawie lustra.. i psa;)tak obstawialam ,że to float .... .... też takiego kiedyś chcielismy.. a mamy hovawartke.. też cudna:rolleyes: ps jeszcze raz: masz super dom... i będzie dobrze:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.01.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 u mnie też takie kosmity czasem np. dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Rasia, zaczynam podejrzewać, że ten dom Cię pokonał ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.01.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 kosmitów należy eksmitować wspólnymi siłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 17.01.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 te paskudztwa i mnie męczą i całą rodzinkę- bo przez kosmitów czasami ciężko się ze mną żyje:( zazdroszczę tym co umią z nimi żyć w zgodzie i tolerancji. Ale głowa do góry i okulary na bok- hihi i już lepiej mi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Rasia, jesteś ....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.01.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Łeee takie kosmity to nie problem, walke z nimi w godzine można wygrać... a jaka satyafakcja Tarcia odśnieżanie to dobry pomysł, ja ostatnio uwielbuam odśnieżać, zwłaszcza taki śnieg jak teraz, suchy, lekki dobrze robi na ... wszystko od głowy począwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.01.2013 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Trochę jestem;). Kosmitów już nawet polubiłam;). Wszystkie pozostałe plagi też. Tylko zdjęć Szczeniaków nie mogę Wam pokazywać, bo dom do fotografowania się nie nadaje, a zawsze jakiś złośliwy kosmita załapie się w kadr:P. Poza tym... pod 20-to centymetrową warstwą śniegu schowały się moje wykiełkowane tulipany i zastanawiam się jak one to przeżyją. Zapowiadają u nas 20-sto stopniowe mrozy i zaczynam się łamać, czy jednak nie porobić chochołów z róż i budlei:rolleyes:. Poza tym... kupiłam sobie fotel do sypialni i krzesło do holu, krzesło stanęło obok nowej ławko-półki, która zastąpiła stolik pod lustrem. Wreszcie widzę w lustrze się cała, a nie tylko od kolan:p. Poza tym... chodzę z Młodą do przedszkola;) psiego:lol: i w ogóle nie mam na nic czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.01.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Najbardziej absorbujące jest to przedszkole... Czółko Rasiulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.01.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 trochę uśmiechu widać przedszkole ?????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.01.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Rasia dzielna badz ...... ...... dasz rade nawet w przedszkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 A ta Twoja młoda to już wierszyk zna: "... mam fartuszek z muchomorskiem, do przedszkola chodze z workiem ..."? O tulipany się nie martw, jak nie w tym roku, to w przyszłym odbiją Powodzenia i pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.01.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Masz już tulipany?? pod śniegiem nie powinno im się chyba nic stać, ja pamiętam, że mi krzaki wymroziło jak był mróz bez śniegu gorzej, ze piesy ich nie widzą i mogą zadeptać, no, ale tego nie przewidzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.01.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Rasiu jak przedszkolaki ? Bardzo pojętne? Jak dla mnie jednego uczyć to nadto - dwa na raz to już wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts