TAR 24.01.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 a zostawiacie w przedszkolu czy tylko macie zajecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.01.2013 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Najbardziej absorbujące jest to przedszkole... Czółko Rasiulka Absorbujące tylko dwa razy w tygodniu, bo na wyjezdnym, a Pestka NIE ZNOSI jeździć samochodem:bash:. trochę uśmiechu widać przedszkole ?????????????????? Noooo... Ciebie też czeka... z Julkiem;). Rasia dzielna badz ...... ...... dasz rade nawet w przedszkolu Myślisz:rolleyes:... A ta Twoja młoda to już wierszyk zna: "... mam fartuszek z muchomorskiem, do przedszkola chodze z workiem ..."? O tulipany się nie martw, jak nie w tym roku, to w przyszłym odbiją Powodzenia i pozdrawiam!!! Nie wiem o którą młodą się pytasz:rolleyes:. A tulipany mają nauczkę. Masz już tulipany?? pod śniegiem nie powinno im się chyba nic stać, ja pamiętam, że mi krzaki wymroziło jak był mróz bez śniegu gorzej, ze piesy ich nie widzą i mogą zadeptać, no, ale tego nie przewidzisz. Piesy latają gdzie chcą... na razie;). Rasiu jak przedszkolaki ? Bardzo pojętne? Jak dla mnie jednego uczyć to nadto - dwa na raz to już wyzwanie To zależy... jedno bardziej, drugie... po swojemu... jak w rodzinie;). a zostawiacie w przedszkolu czy tylko macie zajecia? Mamy zajęcia:yes:. Fajnie jest:wiggle:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.01.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Absorbujące tylko dwa razy w tygodniu, bo na wyjezdnym, a Pestka NIE ZNOSI jeździć samochodem:bash:. moj uwielbia ale tylko z przodu, kiedy probujemy sadzac go z tylu, to koszmar. w sumie co sie dziwic ja tez z tylu nie lubie jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.01.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 a moja ma chorobe lokomocyjna , wiec ja jade z nia oslonieta wszystkim czym sie da i z workami na podoredziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.01.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 pawiki? ponoc to przechodzi z czasem, 2 suczki kuzynki na poczatku tez mialy a teraz juz w porzadalu. moj na haslo "jedziemy samochodem" to az swiruje z radosci i pogania zeby szybciej, jak przysiade na chwile to drap drap lapka i ponaglenie w oczach: wychodzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.01.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 pawiki pawiki aviomarin nie dziala za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.01.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 kurcze to niefajnie, a jestes pewna ze to choroba lokomocyjna czy moze na tle nerwowym, bo sie boi. wetka niech ci da cos na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.01.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 raczej lokomocyjna bo nie widac zbey sie bala do auta wskakiwac, ale potrafi i przetrzymac 200km wetka kazala aviomarin dawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.01.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 no ale jak nie pomaga to niech da cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.01.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 dzieciom pomaga plaster na pępku... tylko widział ktoś pępek u psa (jak już odpadł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.01.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 ja widzialam ale mojemu fryzjerka sciela nieumyslnie latem 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.01.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 ja u mojej nie namierzylam pepka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.01.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 to taka mala wypusteczka ja myslalam ze to jakis suteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.01.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 mala wypusteczka mowisz, nie wiem jak ja znajde w tym gaszczu sutkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.01.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.01.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Gosia ma racje.. plasterek.. dzieciom pomaga... A spróbuj lokomotiw.. to też jest na choroby lokomocyjne i nie działa tak usypiająco.. I jak mówisz, że 200 wytrzyma to nie jest źle.. Pinkuś wytrzymał góra 20-30km.. jak jechaliśmy nad morze to psinka stała cała drogę na 4 łapach... żaden specyfik nie pomagał... Rób częstsze przerwy ze spacerkami po drodze... Pipa aż piszczy żeby jeździć.. jak ona się cieszy.. lubi jeździć i jej nic nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.01.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Moja Zojka też całe szczęście doskonale znosi jazdę samochodem Nic jej się nie dzieje. Jak ją wieźliśmy spod Żywca, to spędziła u mnie na kolanach ponad 5 godzin, leżąc spokojnie. A do jazdy samochodem przyzwyczajona, bo codziennie jeździ ze mną po dziewczyny do szkoły. Edytowane 24 Stycznia 2013 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.01.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 NO w jedna strone wytrzymała do Zawiercia a w druga pawika puscila niemal pod samym domem- droga do Kielc bez aviomarinu to 15 km nie wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.01.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 jak dobrze że moje rude każdą ilość drogi dobrze znosi:) tylko często się boję ze mandat dostaniemy jak ruda wypadek spowoduje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.01.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 a co probuje prowadzic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts