dobroszka 13.03.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 hmmm kajdanecki łowsem..ale bacik..hmmm chybok nieee nio chybok ze w moim reku..to jesce..jakos..moushe bym siem psekonol.. myśl , myśl , w końcu mamy równouprawnienie Dobrej zabawy w Krk tumoroł , zmykam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.03.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Kruelcia , różnie bywa , ale Ty możesz spać spokojnie Dziękuję Ci skorpionku ależ niezamaco sis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.03.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 co racja to racja ... uprzedzałaś ... ale jak się patrzy na Twój avatarek ... te oczy ... nie chce się wierzyć, żeś zołza no bo grunt to dobry kamuflaż za tymi oczyskami skorpioni ogonek już czeka , żeby kujnąć Ten ogonek to rozsypał się w proch jak cała panna młoda Oj Gosiek widac,że filmu nie widziałaś - mój avatar to panienka Wiktoria , ona nie była gnijąca tylko zupełnie świeża i żywa - zatem o żadnym prochu nie ma mowy i ogonek jest w pełni sprawny Ale wtopa Film widziałam, ze dwa razy i to jeszcze gorzej Och wybacz mi Pani, wybacz, me nędzne żarty mamusiu, już nie będę http://gnijaca.panna.mloda.filmweb.pl/f118497/Gnij%C4%85ca+panna+m%C5%82oda+Tima+Burtona,2005/galeria http://gfx.filmweb.pl/ph/84/97/118497/92021.1.jpg Spoczko , ogonek jest już w stanie spoczynku Nie bój nic , za takie "przewiny" jeszcze nie kłuję Panno Wiktorio ale masz talię ... aż sobie jednym okiem łypnęłam i pozazdraszczałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.03.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 hmmm kajdanecki łowsem..ale bacik..hmmm chybok nieee nio chybok ze w moim reku..to jesce..jakos..moushe bym siem psekonol.. myśl , myśl , w końcu mamy równouprawnienie Dobrej zabawy w Krk tumoroł , zmykam spać Ja też życzę dobrej zabawy i dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.03.2009 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Witaj Duszku!!! Spoko łoko Ja zbesztana bacikiem przeprosiłam się z moimi szklanymi schodkami, A wiesz jaką ŚLICZNĄ podłogę uwidziałam??? Takie frezy mi się marzą... ... ale tylko marzą i w marzeniach zostaną... bo wiem jakie to drogie... http://img12.imageshack.us/img12/8553/podgiducha2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.03.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 chcesz...????..pytam powaznie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.03.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 rasia Ty prawie jak duch noca się uaktywniasz.... dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.03.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Witaj Duszku!!! Spoko łoko Ja zbesztana bacikiem przeprosiłam się z moimi szklanymi schodkami, A wiesz jaką ŚLICZNĄ podłogę uwidziałam??? Takie frezy mi się marzą... ... ale tylko marzą i w marzeniach zostaną... bo wiem jakie to drogie... http://img12.imageshack.us/img12/8553/podgiducha2.jpg i kurna przecie to moje reczne frezy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.03.2009 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 rasia Ty prawie jak duch noca się uaktywniasz.... dobranocki Buziaczki Skorpionku! Śpij prościutko i nie podwijaj ogonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.03.2009 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 No to już wiesz Duchaty, że ja wiem, że mnie nie stać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.03.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 No to już wiesz Duchaty, że ja wiem, że mnie nie stać... nie histeryzuj na dół mozem zrobic spokojnie urlop..sobie wezme na trzy dni i zrobie loozik..taki bad boy bedem..tylko musze fiedsiec..czy richtig kcesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 13.03.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 No to już wiesz Duchaty, że ja wiem, że mnie nie stać... a to Duch taki drogi jest? A ja już się zastanawiałam nad parkietem w jego wykonaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.03.2009 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 co prawda mnie nie wypada..ale tu nie chodzi o to co myslisz....ze o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 13.03.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 co prawda mnie nie wypada..ale tu nie chodzi o to co myslisz....ze o to chodzi A co ja myślę, że o to chodzi, a o to nie chodzi? A może ja już w ogóle nie myślę Chyba lepiej pójdę spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.03.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 i kurna przecie to moje reczne frezy.. każda z tych desek jest niepowtarzalna ..heblowana..i dłutowana..szlifowana ręcznie..stad kosztowna ale dla rasi ..jesli zeche zrobiem wyjątek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.03.2009 00:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 No to już wiesz Duchaty, że ja wiem, że mnie nie stać... nie histeryzuj na dół mozem zrobic spokojnie urlop..sobie wezme na trzy dni i zrobie loozik..taki bad boy bedem..tylko musze fiedsiec..czy richtig kcesz.. Nooo.... "urlop" i "loozik" to moje ulubione słowa , to zaczyna się dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.03.2009 00:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 co prawda mnie nie wypada..ale tu nie chodzi o to co myslisz....ze o to chodzi A co ja myślę, że o to chodzi, a o to nie chodzi? A może ja już w ogóle nie myślę Chyba lepiej pójdę spać... Hi, hi... co Wy się tak turlacie... To o ARTYZM chodzi i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.03.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 dobry.... u mnie jest taka pogoda, że jak pojade na włości i nie zastanę pięknych krokusów to byde zła fajowa ta podłoga.... i ręczna... fiuuuu Rasia kiedy startujesz z podłogą... daj znać może Ci nalotkę zrobię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.03.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Widze, ze jak sie ma dobre podejscie do Duszka to i Duszek sie potrafi odwdzieczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.03.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 roll: za kogo wy mnie macie...heheh jakiegos strasznie drogiego draba bez serca który was wykorzystuje czy jak?? witamn z krakuffka..lece saras posfiedsać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts