rasia 17.02.2013 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Pilnie Potrzebuję Przedwiośnia!!! Czyli od dzisiaj PPP i już!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Rasia.. też tak myślę, że pozmienia się jeszcze... Trudno będzie agro/hotelikowi wynająć na jedną noc dziewczynom 20-30 miejsc, jak jest długi weekend, od środy/czwartku ludzie mogą przyjechać z całymi rodzinami na kilka dni .a nie na jedna noc.. z piątku na sobotę... Dwa.. laski zostawia swoich mężów którzy pracują niejednokrotnie od rana do nocy i widzą się z rodziną od święta, a Dziewczyny zlocik mają w środku długiego weekendu, kiedy to mogli by wyjechać/posiedzieć z całą swoja rodzinką.. Trzy.. to że jest zarezerwowane już jakieś wesele albo już są miejsca zajęte.. Cztery... w sobotę jest dzień dziecka,.. a większość dziewczyn ma małe dzieci.. Co nie zmienia faktu, że chciałabym się spotkać.. ale to nie ten czas.. Noo chyba, że wpadniecie do nas kiedyś.. kiedy Ksieciunio będzie w P. A jak by co.. to sam niech wpadnie.. Ślubny się nim zaopiekuje.. Kiedy Ksieciunio rumaka składa? bo może wówczas było by po drodze do Was wpaść od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.02.2013 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 (edytowane) Arnika... składa, składa... i jeszcze mu duuużo zostało... może do wiosny złoży;). A tymczasem... spanie synchroniczne;). http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=171871&d=1361372506kurczaki! zdjęcie mi wcięło! Edytowane 20 Lutego 2013 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.02.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 To jakby co M wpadnie to mu pomoże.. szybciej złożą i przetestują.. A czemu Ty śpisz synchronicznie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 20.02.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 rasia-PODZIEKASY ZOSTAWIAM I USCISKI (ZA POMOC) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.02.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 a dlaczego nie widać zdjęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.02.2013 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 a dlaczego nie widać zdjęcia ? Bo mi zdjęcie zwiało/wywiało/zawiało... * * - niepotrzebne skreślić. To jakby co M wpadnie to mu pomoże.. szybciej złożą i przetestują.. A czemu Ty śpisz synchronicznie????? Zapraszam:) W sumie to śpię synchronicznie:lol2:... synchronizuję się z ich snem:cool:. rasia-PODZIEKASY ZOSTAWIAM I USCISKI (ZA POMOC) Niezamaco;)... lecę zobaczyć które kupiłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 21.02.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Radia, które płytki dokładnie kupiłas (ciemno szare?) i gdzie będziesz kłaść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.02.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Ależ porosły... i widać szkołę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.02.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Radia, które płytki dokładnie kupiłas (ciemno szare?) i gdzie będziesz kłaść? Jasno szare:D. W pralni:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.02.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Ależ porosły... i widać szkołę Szkołę to one mi dają... niezłą. Cześć Gosiaczku:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Dziękuję za wyjaśnienia, teraz to mnie byle kłódka nie rzuci na kolana:D Cudowne spanie! Nasze kotki gdy maja obie dobry humor sypiają w ten sposób na jednym niedużym fotelu .... Rzadkość, bo obie w tym samym momencie dobry humor nieczęsto miewają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.02.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Bo mi zdjęcie zwiało/wywiało/zawiało... * * - niepotrzebne skreślić. już na fb zdążyłam zobaczyć tam całe szczęście nie wywiało moja już przesypia całą noc i nie trzeba z nią wychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.02.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 już na fb zdążyłam zobaczyć tam całe szczęście nie wywiało moja już przesypia całą noc i nie trzeba z nią wychodzić jakie łaskawe to macierzyństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.02.2013 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 już na fb zdążyłam zobaczyć tam całe szczęście nie wywiało moja już przesypia całą noc i nie trzeba z nią wychodzić Moje... czasem... prawie... też. jakie łaskawe to macierzyństwo Widzisz Zuza:D... tylko w tak strasznie przyspieszonym tempie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.02.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Rasia sliczne synchronki bedziesz ktoremus z czipsow sterylke robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.02.2013 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Rasia sliczne synchronki bedziesz ktoremus z czipsow sterylke robic? Zapewne obojgu:rolleyes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ależ te psiaki urosły i jak się bawią z Nitką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Psiaki są boskie, sama zresztą o tym wiesz!! Ale tulipanki ..... no powaliły mnie!!! Kiedy je wsadzałaś, jesienia czy teraz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.02.2013 23:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ależ te psiaki urosły i jak się bawią z Nitką... Noooo... nie mają jeszcze 5 miesięcy, a już wzrostem dogoniły Nitkę Psiaki są boskie, sama zresztą o tym wiesz!! Ale tulipanki ..... no powaliły mnie!!! Kiedy je wsadzałaś, jesienia czy teraz?? Brazula... teraz Ty masz frajdę psiową! Cebulki wsadziłam w listopadzie, o ile dobrze pamiętam i był to kompletny przypadek, bo znalazłam kilka zagubionych w koszyku w ogrodzie:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts