rasia 07.03.2013 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 co za fatalna tafla szkła na tej ścianie - nie wiem kto ją wymyślił, nie wiem kto ją zamontował ale z obojgiem chętnie o tym porozmawiam Fatalna:cry:... jestem u Was w przyszłym tygodniu... porozmawiamy:P;). Buziak:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.03.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Fatalna:cry:... jestem u Was w przyszłym tygodniu... porozmawiamy:P;). Buziak:hug: pewnie że fatalna - ileż mozna "kadzić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.03.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Rasia przydałoby się zdjątko szyby z szerszej perspektywy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.03.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Rasik przywiozłam tylko takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 07.03.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Usciski wczesno-wiosenne w ulubionych watkach zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.03.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Raisiu -Asiu......szyba zarąbista,,,:oa co Ty masz tak sterylnie w tej kuchni i?nie gotujesz? czy posprzątałaś po montażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.03.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Fatalna:cry:... jestem u Was w przyszłym tygodniu... porozmawiamy:P;). Buziak:hug: a kiedy się wybierasz do panny Zuzanny ? szyba, jak szyba, czym tu się zachwycać Mój monsz jak zwykle się spisał na medal PS/ odbyłyśmy dzisiaj z Zojką pierwszą sesję szkoleniową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.03.2013 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Rasia przydałoby się zdjątko szyby z szerszej perspektywy;) Zrobię jak tylko uda mi się kuchnię ogarnąć do zdjęcia, bo jak można pokazywać taki bałagan jaki mam na co dzień Wrzucę Ci na 5 minutek(do jutra) Raisiu -Asiu......szyba zarąbista,,,:oa co Ty masz tak sterylnie w tej kuchni i?nie gotujesz? czy posprzątałaś po montażu? Boszzz... Piękna, Ty mnie w kompleksy nie wpędzaj, ja wiem że bałaganiara jestem straszna:oops:. Patrz wyżej... Rasik przywiozłam tylko takie [ATTACH=CONFIG]175012[/ATTACH] W środę się melduję, żeby je wymacać osobiście:yes: (jeśli jeszcze będą). a kiedy się wybierasz do panny Zuzanny ? szyba, jak szyba, czym tu się zachwycać Mój monsz jak zwykle się spisał na medal PS/ odbyłyśmy dzisiaj z Zojką pierwszą sesję szkoleniową Lidzia, nie masz pojęcia jak się cieszę, że zaczęłyście z Zojką szkolenie:yes:. Gratuluję i trzymam kciuki za same sukcesy!!! Usciski wczesno-wiosenne w ulubionych watkach zostawiam:hug: Gumisiątko Kochane. W przyszłym tygodniu odpiszę na wszystkie zaległe priwy, obiecuję. Ps. Chciałam do Ciebie kontakt;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.03.2013 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 z dalszej perspektywy szyba prezentuje się genialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.03.2013 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Lidzia, nie masz pojęcia jak się cieszę, że zaczęłyście z Zojką szkolenie:yes:. Gratuluję i trzymam kciuki za same sukcesy!!! ja też się strasznie cieszę wiem, że do tej pory udało mi się wielu rzeczy ją nauczyć, ale jeszcze dużo pracy przed nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 07.03.2013 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 rasia-no to juz masz-teraz nic tylko pisac:lol2: MATKO Z CORKA ALE TY MASZ LAS ZA OKNEM...JAKI WIDOK...JUZ PRAWIE ZAPOMNIALAM TWOJE SCHODY...TY WIESZ ZE JAK BYLAM KILKA LAT W UK I CIE PODGLADALAM TO MIALAM SZAL NA TWOJE SCHODY!!!!Ty powiedz ze sie je tragicznie myje bo moja milosc do nich przechodzi ponowny RENESANS:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.03.2013 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Śliczna szybka Rasiu:wiggle: I jaki to bałagan Ty masz? Toż to artystyczny nieład jest:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.03.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 szyba rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Świetnie wyszła ta szyba, ale kurka Raśka schrzaniłabyś coś a nie jak zwykle same ochy i achy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.03.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Wszystkiego co najlepsze drogie Panie http://chce.to/content/kondziooz/big.121543.4C710FA4-A482-45D8-B25E-9B1FB6ABE4D3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.03.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Rasia szyba rewelacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.03.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Rasik szyba fajowa i to podświetlenie a na środę czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.03.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 (edytowane) MATKO Z CORKA ALE TY MASZ LAS ZA OKNEM...JAKI WIDOK... na wilki, duchy i inne zombie sorry, że na gniazdka patrzyłem Edytowane 8 Marca 2013 przez jamles wszystko przez gniazdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.03.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 rasiu, nie pozostaje mi nic innego jak ...dołączyć do grona wychwalaczy :D:D:jawdrop: Szybka i podświetlenie bardzo pasują do Twojego wnętrza. ALE WSZYSTKO PRZEBIJA WIDOK Z OKNA KUCHENNEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 08.03.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Rasiu, u Ciebie z każdym dniem piękniej Wklejam mapę swojej działki. Oczywiście w lewym, południowym rogu jest jeszcze murowany magazyn. http://images44.fotosik.pl/622/007739e7be169db9med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts