lidszu 08.03.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Rasik szyba fajowa i to podświetlenie a na środę czekam z niecierpliwością nie wiem, czy Zuza ci mówiła, ale środa nieaktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2013 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 z dalszej perspektywy szyba prezentuje się genialnie Dziękuję. rasia-no to juz masz-teraz nic tylko pisac:lol2: MATKO Z CORKA ALE TY MASZ LAS ZA OKNEM...JAKI WIDOK...JUZ PRAWIE ZAPOMNIALAM TWOJE SCHODY...TY WIESZ ZE JAK BYLAM KILKA LAT W UK I CIE PODGLADALAM TO MIALAM SZAL NA TWOJE SCHODY!!!!Ty powiedz ze sie je tragicznie myje bo moja milosc do nich przechodzi ponowny RENESANS:lol2: Myje je się w minutę... dosłownie tyle zajmuje mi przelecienie ich od góry do dołu ze szmatką i płynem do szyb:yes: . Ja ciągle uwielbiam moje schody... Śliczna szybka Rasiu:wiggle: I jaki to bałagan Ty masz? Toż to artystyczny nieład jest:lol2: Za artystyczny nieład należą Ci się podwójne uściski:hug:. szyba rewelacyjna Świetnie wyszła ta szyba, ale kurka Raśka schrzaniłabyś coś a nie jak zwykle same ochy i achy Bo ja nie chrzanię tylko czosnkuję. Rasia szyba rewelacja!!! Rasik szyba fajowa i to podświetlenie a na środę czekam z niecierpliwością :hug:Pasiulka, znam dać, bo się nam z Lidzią i Zizią poprzesuwało.... rasiu, nie pozostaje mi nic innego jak ...dołączyć do grona wychwalaczy :D:D:jawdrop: Szybka i podświetlenie bardzo pasują do Twojego wnętrza. ALE WSZYSTKO PRZEBIJA WIDOK Z OKNA KUCHENNEGO A teraz wyobraź sobie na tle tego lasu starą kobyłę ciągnącą wóz drabiniasty:lol2:. Właśnie co piątek przyjeżdża do mnie ta kobyła, a razem z nią świeże jajka i inne płody... rolne też. To jest dopiero cudny wiejski widok:D. Wszystkim Wam bardzo dziękuję za ochy i achy;), nigdy dobrego słowa dość, chyba każdy lubi pochwały:rolleyes:... ja lubię bardzo i do razu mi się cieplej robi , mimo szalejącej zamieci śnieżnej za oknem.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2013 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 na wilki, duchy i inne zombie sorry, że na gniazdka patrzyłem Wiedziałam!... na facetach zawsze można polegać, zwłaszcza dzisiaj:P;). Ja uwielbiam chodzić po lesie o północy , zwłaszcza przy pełni księżyca.... Wszystkiego co najlepsze drogie Panie http://chce.to/content/kondziooz/big.121543.4C710FA4-A482-45D8-B25E-9B1FB6ABE4D3.jpg Niioooo! Pierwsze i jedyne kwiatki dzisiaj dostałam!!! Pięknie dziękuję. Rasiu, u Ciebie z każdym dniem piękniej Wklejam mapę swojej działki. Oczywiście w lewym, południowym rogu jest jeszcze murowany magazyn. http://images44.fotosik.pl/622/007739e7be169db9med.jpg Piękny kawał działki masz i jak wzorcowo usytuowany dom!!!:cool: To jeszcze przypomnij co byś chciała rozmieścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 achhhh, ochhhh się przyłączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2013 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 achhhh, ochhhh się przyłączam Nie musisz;)... i tak Cię kocham Wariatko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.03.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 ....Niioooo! Pierwsze i jedyne kwiatki dzisiaj dostałam!!! Pięknie dziękuję .... ja na końcu kolejki jeszcze stoję http://i.wp.pl/rozrywka//gallery562393/2010/03/10/kolejka_przed_sklepe_73024g_1268323634.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2013 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 ja na końcu kolejki jeszcze stoję http://i.wp.pl/rozrywka//gallery562393/2010/03/10/kolejka_przed_sklepe_73024g_1268323634.jpg Takie kwiatki uwielbiam!!! (piszę o zdjęciu;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.03.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 za sandałami mam kolejkę http://www.gwarek.com.pl/uploads/articles/4430/big/3501.jpg?rand=121364871 za kawą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2013 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 A ja w tem czasie się relaksuję... http://bi.gazeta.pl/im/9/7163/z7163659Q.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 08.03.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Szybka - no, no, także tego.. super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.03.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Łaaaałłłł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.03.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 mniodzio a co też pocukruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2013 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Szybka - no, no, także tego.. super. Łaaaałłłł.. mniodzio a co też pocukruję Nooo to teraz już się cała lepię z tej słodyczy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.03.2013 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Za artystyczny nieład należą Ci się podwójne uściski:hug:.:hug: Przeca to samiuśka prawda:hug: U nas też śnieży:jawdrop: i mrozi:bash: A już było tak cieplutko:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.03.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Rasia.. dostałaś wczoraj tulipana czy innego kwiatka ??? Wiosna już idzie czy jeszcze?? U nas przeszła, jakby stanęła się zastanowić czy nie ustąpić jeszcze zimie, ale zastanawia się.. i zdecydować nie potrafi.. A Księciunio składa już rumaka?????? Noo trochę ochłonęłam i szybka boska... Zastanawiam się czy nadworny jej nie montował czasami, bo On fan ledów...? Noo i co u psiców słychać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.03.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 ...teraz wyobraź sobie na tle tego lasu starą kobyłę ciągnącą wóz drabiniasty:lol2:. Właśnie co piątek przyjeżdża do mnie ta kobyła, a razem z nią świeże jajka i inne płody... . Ostani raz taki widok trafił mi się dwa lata temu w....Bułgarii...wóz za wozem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 10.03.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Rasiu, dwie trzy brzózki przesadzę w miejsca, które już sobie upatrzyłam. Ogród naturalistyczny, z niedużą ilością trawnika, z wysokimi trawami, bylinami. Zimozielony wyślę Ci coś na prv dzisiaj wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.03.2013 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Przeca to samiuśka prawda:hug: U nas też śnieży:jawdrop: i mrozi:bash: A już było tak cieplutko:cry: Do wczoraj nasypało 15 cm śniegu... dzisiaj też sypało cały dzień... przysypało mi chyba na amen;) wszystkie wyrywające się do wiosny tulipanki, krokusiki, hiacynty i inne cebulowe, które jeszcze tydzień temu tak mnie cieszyły:rolleyes:. Rasia.. dostałaś wczoraj tulipana czy innego kwiatka ??? Wiosna już idzie czy jeszcze?? U nas przeszła, jakby stanęła się zastanowić czy nie ustąpić jeszcze zimie, ale zastanawia się.. i zdecydować nie potrafi.. A Księciunio składa już rumaka?????? Noo trochę ochłonęłam i szybka boska... Zastanawiam się czy nadworny jej nie montował czasami, bo On fan ledów...? Noo i co u psiców słychać???? Łooo raju ile pytań na raz:eek:. ad1. tulipana dostałam od Młodej:D, a od Młodego fajki - to się nazywa "praktyczny" prezent:lol2: ad2. o wiośnie co zdezerterowała pisałam już wyżej... zima w pełni i ani myśli na razie odchodzić. ad3. Księciunio składa, składa i... składa:D. Dzisiaj kurier przywiózł kolejną przesyłkę, podobno jakieś wyczekiwane kierunkowskazy:rolleyes:... ad4. Jak najbardziej Nadworny!, ale ledy od "tyłu/góry" to mój wymysł, ale wszystkim się chyba spodobał. ad5. Szczeniaki rosną, rosną i rosną i Pestka już przerosła Nitkę. Frodzik został trochę z tyłu, ale dzielnie walczy z ostrym stanem zapalnym dróg moczowych i na tym musi się skupić przede wszystkim;). Ostani raz taki widok trafił mi się dwa lata temu w....Bułgarii...wóz za wozem... U mnie tylko jeden, ale za to zawsze w piątek i punktualny jak szwajcarski zegarek:cool:. Rasiu, dwie trzy brzózki przesadzę w miejsca, które już sobie upatrzyłam. Ogród naturalistyczny, z niedużą ilością trawnika, z wysokimi trawami, bylinami. Zimozielony wyślę Ci coś na prv dzisiaj wieczorem To czekam:popcorn:... koncepcja przefajna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.03.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Miodzio, o Pani, miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.03.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 a fotka relaksowej dałerweli będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts