b_stroz 12.03.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 kobiety prośba -głosujcie na moją córcię jeśli możecie:) https://www.warzywkowo.pl/galeria/wikikiki3. Codziennie można z 1 meila oddać jeden głos. Głosowanie trwa 90 dni. Z góry dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.03.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Basia.. poszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 12.03.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 dzięki dzięki:) prosimy o pamięć codziennie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Noooo Rasiu, szyba odlotowa, przyznaję nawet ciekawsza od mojej (moja nie ma taśmy ledowej:)) P.S. Kliknełam i ja na to Warzywkowo:rolleyes: Trzymam kciuki za Córcię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.03.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 wysłałem dwóch listonoszy, ale tylko jeden dostał link do potwierdzenia, chyba IP jest ważne, sprawdzę po północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.03.2013 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 wysłałem dwóch listonoszy, ale tylko jeden dostał link do potwierdzenia, chyba IP jest ważne, sprawdzę po północy Ja też z dwóch i na oba adresy przyszło potwierdzenie;). A co do tej dałerweli;)... jest:lol:, ale fotek nie będzie:no:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.03.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Rasia, szyba zaczepista, a ja tak jak Ty...albo duuużo bardziej, uwielbiam Twoje schodyi las...a tej kobyły z wozem i wiejskimi przysmakami to zazdroszczę jak nie wiem co.U nas na wsi rolnicy jajka i płody rolne kupują w supermarketach, dasz wiarę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.03.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Poszło...Klikałąm z dwóch adresów, a potwierdzenie przyszło na jeden.. znaczy z IP chyba biorą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.03.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 dało się z dwóch adresów, wczoraj na onecie przyszedł z opóźnieniem link potwierdzającyi zaliczyło go przed chwilą, no i dwa głosy dzisiejsze również zaliczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.03.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.03.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 A szyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.03.2013 23:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 A szyba Cześć Nelciątko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.03.2013 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 I na tym moją dzisiejszą tfurczość zakończę, bo mam prawie 38, czyli nic nie widzę i ledwo się ruszam, a to oznacza chyba jakąś wredną grypkę... idę wyjątkowo wcześnie spać, bo i tak nie popracuję. Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 14.03.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Rasiu szyba cudna tylko co ja teraz zrobię ?? Twoje zdjęcia to dla mnie inspiracja była (okno na podobnej wysokości , no i mowie sobie, ze nie masz płytek szyby itp to ja tez tylko farbę zostawię no i ?? namieszałaś ......... pozdrawiam u Ciebie pewnie piekna zimna i mrozna (choc ja mam na ten rok dosyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.03.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Raśku jak zdrówko? wyspałaś się ? Gorączka odpuściła? Zażyłaś leki i czosnku dużo? Herbatka malinowa, ale taaka prawdziwa i sok z czarnego bzu...I Księciunio na rozgrzewkę... Bożesz... o której Ty chodzisz spać, albo dlaczego Ty nie spisz? bo o tej godzinie to ja już kilka godzin nieraz śpię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.03.2013 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Rasiu szyba cudna tylko co ja teraz zrobię ?? Twoje zdjęcia to dla mnie inspiracja była (okno na podobnej wysokości , no i mowie sobie, ze nie masz płytek szyby itp to ja tez tylko farbę zostawię no i ?? namieszałaś ......... pozdrawiam u Ciebie pewnie piekna zimna i mrozna (choc ja mam na ten rok dosyc Słoneczko! Jak mi Ciebie brakowało:D. I tutaj i na dworze;). Ale popatrz, tylko przyszłaś i na zawnątrz od razu jaśniej:D. A szyba... wytłumaczę się... do tej pory wystawał mi spod parapetu kabel, bo zaprojektowałam sobie pod parapetem listwę ledową i już dość dawno, chyba po tym jak upadł pomysł z podświetleniem moich szklanych schodów z boku każdego stopnia, wymyśliłam że zrobię takie podświetlenie szyby w kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.03.2013 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Raśku jak zdrówko? wyspałaś się ? Gorączka odpuściła? Zażyłaś leki i czosnku dużo? Herbatka malinowa, ale taaka prawdziwa i sok z czarnego bzu... I Księciunio na rozgrzewkę... Bożesz... o której Ty chodzisz spać, albo dlaczego Ty nie spisz? bo o tej godzinie to ja już kilka godzin nieraz śpię... Boli mnie wszystko, nawet cebulki włosów... nie wiedziałam, że one mogą tak boleć, ale wiesz że ja twarda jestem nie miętka;) i się francy nie dam:D! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 14.03.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Rasiu tak czy tak jest pieknie ja zamowilam plytki Del Conca IT5 (gdys chciala obejrzec) musialam juz zalatwiac, bo prace ida do przodu .......... choc inne sprawy mnie zatrzymuja i nie umiem w sobie tego pogodzic ......... nie umiem i tak mi ciezko i zle zagladam to tu, to tam by sie oderwac .......... szczegolnie do Ciebie zdrowka zycze, bo doczytalam, ze cos Cie meczy - nie daj sie !! Słoneczko! Jak mi Ciebie brakowało:D. I tutaj i na dworze;). Ale popatrz, tylko przyszłaś i na zawnątrz od razu jaśniej:D. Oj jak mi miło szkoda, ze to nie takie proste, bo to slonce zanioslabym do jednej osoby ........ ale u niej gasnie .......... gasnie slonce, gasnie zycie .......... przepraszam ............ nie roznosze smutkow..... juz znikam.........ide ........ papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.03.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Asiu zdrówka Kochana:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.03.2013 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Rasiu tak czy tak jest pieknie ja zamowilam plytki Del Conca IT5 (gdys chciala obejrzec) musialam juz zalatwiac, bo prace ida do przodu .......... choc inne sprawy mnie zatrzymuja i nie umiem w sobie tego pogodzic ......... nie umiem i tak mi ciezko i zle zagladam to tu, to tam by sie oderwac .......... szczegolnie do Ciebie zdrowka zycze, bo doczytalam, ze cos Cie meczy - nie daj sie !! Oj jak mi miło szkoda, ze to nie takie proste, bo to slonce zanioslabym do jednej osoby ........ ale u niej gasnie .......... gasnie slonce, gasnie zycie .......... przepraszam ............ nie roznosze smutkow..... juz znikam.........ide ........ papa Słoneczko, strasznie mi przykro:(..... bardzo, bardzo mocno przytulam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts