GUMISIOWA 14.03.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 rasiu-ZDROWIA!!!!!!Moj dziadek robi wspanialy syrop z mleczy -pomaga na wszystko i oczywiscie mleko z czosnkem:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.03.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Asieńko, zdróweńka życzę ja się dzisiaj wybrałam z Zojką na godzinny spacer do lasu i powiem, że pogoda jest tak cudna, że nawet mi ten leżący śnieg nie przeszkadzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.03.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Bardzo proszę nie chorować... noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.03.2013 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Lidziu, spacerku zazdraszczam:cool:Gumiśkowa, Gosiaczkowa za zdrówko dziękujęhttp://forum.muratordom.pl/images/smilies/cool-2.gif... ja postanowiłam się wykurować w dwa dni, to dzisiaj pół dnia bezczelnie przespałam:). Już mi trochę lepiej, czyli zgodnie z planem: do jutra będę zdrowa:lol2:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.03.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 To ja w kotle pomieszam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 15.03.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Słoneczko, strasznie mi przykro:(..... bardzo, bardzo mocno przytulam:hug: dziekuje CI bardzo prosze trzymaj kciuki w przyszlym tygodniu - chyba w srode ............ beda bardzo potrzebne ........ wlasnie wrocilam od lekarza ........ jest nadzieja ....... ale bedzie kolejna operacja ........ tak sie boimy ............ ale trzeba wierzyc prawda ? wierzyc, ze jest w dobrych rekach ............. i znowu smutki u Ciebie wylalam buzka :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.03.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Raśku.. zdrowa już jesteś????? Miałaś się nie dać, i miałaś już być i na chodzie i zdrowa.. A jak rzeczywistość...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 17.03.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Rasiu, zdrowia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 17.03.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Rasia zdrowa? Ja się leczę jakimś syropem mojego ojca ze spirytusu i sosny - całkiem smaczny można się też nacierać spirytusem. Nalewki są dobre. Generalnie trzeba spirytus zakupić to zaraz Ci przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2013 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Oczywiście, że już jestem zdrowa:D. Takie było założenie i tak jest:D. Wiosnę czuję przez skórę i to od razu mnie stawia na nogi:D. Nalewka mi się marzy... hmmm... Arniczkowa nalewka:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2013 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 dziekuje CI bardzo prosze trzymaj kciuki w przyszlym tygodniu - chyba w srode ............ beda bardzo potrzebne ........ wlasnie wrocilam od lekarza ........ jest nadzieja ....... ale bedzie kolejna operacja ........ tak sie boimy ............ ale trzeba wierzyc prawda ? wierzyc, ze jest w dobrych rekach ............. i znowu smutki u Ciebie wylalam buzka :* To już zaczynam kciuki zaciskać i w garze mieszać. Będzie dobrze! Musi być. Buziaki:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Nooo to zapraszam.. Dobrego,.. nie tak to chyba było.. pyyysznego to mam sporo... To kiedy wpadniecie????? Wiesz, że masz zaproszenie otwarte.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Aaa i śpirytus do nacierania i od wewnątrz i wewnętrznie i winiak i winko i nalewka się znajdzie.. Zawsze mam małe co nie co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Wiedziałam Arni, że na Ciebie mogę zawsze liczyć. Nie znasz dnia ani godziny... wiesz... ja nie znam też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Wiem.. dlatego jestem przygotowana łóżkowo.. i alkoholowo Już nie mogę się doczekać.. i nie planuj bynajmniej, że wpadniesz na kawkę tylko.. no chyba , że z poranną włącznie.... I widziałam u Nelci , że szafę kupujesz to i plan na południe masz... Styknie Ci/Wam czasu o nas zahaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.03.2013 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Wiem.. dlatego jestem przygotowana łóżkowo.. i alkoholowo Już nie mogę się doczekać.. i nie planuj bynajmniej, że wpadniesz na kawkę tylko.. no chyba , że z poranną włącznie.... I widziałam u Nelci , że szafę kupujesz to i plan na południe masz... Styknie Ci/Wam czasu o nas zahaczyć? Na te święta Rodzice przyjeżdżają do mnie:). Więc i Nelciątko na szafę będzie musiała poczekać i ja na poranną kawkę u Ciebie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 To dobrze.. bo po świętach to może będzie nadzieja, ze będzie już ciepło i zima odpuści.. Dzisiaj u nas spadł kolejny raz śnieg... już nie wiem który raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.03.2013 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 To dobrze.. bo po świętach to może będzie nadzieja, ze będzie już ciepło i zima odpuści.. Dzisiaj u nas spadł kolejny raz śnieg... już nie wiem który raz... A u mnie spadają już tylko resztki lawin z dachu;). Śniegu ni widu ni słychu... zimno i wieje i mam nadzieję, że w górach zacznie wiać halny... W Święta zamierzam na tarasie z kawką siedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Pochwalę się.. na tarasie mam markizę , więc czekam na niemożebne słońce i ciepło:)A widziałaś linki u mnie z otwarcia nowej szkoły Emila..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.03.2013 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Pochwalę się.. na tarasie mam markizę , więc czekam na niemożebne słońce i ciepło:) A widziałaś linki u mnie z otwarcia nowej szkoły Emila..? Markizy gratuluję jak nie wiem co... zazdraszczam strasznie:cool:... ja cały czas nie mam zadaszenia, ale OD WIOSNY!!! zaczynam działać. O szkole Emila czytałam i Twoich wyczynach tamże... Bardzo się cieszę i gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts