Arnika 18.03.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 A widziałaś go???Markiza jest taka zwykła.. nic wymyślnego.. jest nisko bo dach inaczej nie pozwala... ale już się cieszę bo będzie przed słońcem chronić... U nas dla odmiany bartdzo sypie śnieg... nawet bardziej niż bardzo.. Mąż chciał moim autkiem wjechać do garażu i wyszedł go przed wjazdem odśnieżyć.. zanim skończył znowu było zaśnieżone dobrze z tej strony co zaczynał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 18.03.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Witajcie dziewczyny. U nas to rypnęło śniegiem, że hej. Całą zimę tyle nie było:) Zamiast sąsiada widziałam łopatę furgającą Szukam kogoś kto wykonuje nadruki na szybie lub pleksie- nie wiem co lepsze i wytrzymalsze i jak taką powierzchnię do ściany przymocować aby nie pękała itd.. Wymyśliłam sobie taki wieszak w wiatroołapie , żeby zamiast jakiejś płyty dać nadrukowany prostokąt dużżżyyyy aby nie malować wciąż ściany. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Widzę, że zdrówko już w ofensywie jest. Pozdrowionka zostawiam i cmoki dla czworonogów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 19.03.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Rasiu jak to fajnie, ze lepiej sie czujesz kusicie tą nalewka nas tez zasypalo .......... juz mam dosc zimy ona jest piekna ale do fotografowania - wrecz cudna ale do jazdy - o nie, juz dosc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.03.2013 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Od trzech minut MAMY WIOSNĘ!!!!! A ja jestem niestety nadal chora, a śnieg sypie za oknem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.03.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Wiosna gdzie ona się podziała. Jak to chora jesteś, kiedy dopiero co byłaś zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.03.2013 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Wiosna gdzie ona się podziała. Jak to chora jesteś, kiedy dopiero co byłaś zdrowa Bo uwierzyłam w swoją moc i trochę lepiej się poczułam;)... ale wczoraj nawiedziłam cudowny dom Zuzanki (boszzz... i jeszcze pyszny obiad dostałam:cool:) z Lidzią, potem najechałyśmy Pasika i odebrałyśmy cud-miód poduchy:cool:... zrobiłam zakupy i wylądowałam o 21 w domu z temperaturą 38 stopni:bash:... Musiałam dzisiaj odwołać wszystkie spotkania i jutrzejsze implantowanie zęba:(... Taką mam wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.03.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Oj to chyba temperatura z emocji Życzę by szybko opadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.03.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Wpadłam zobaczyć co u Ciebie, ( tak mi sie zawsze kojarzysz z promieniami słońca- nie wiem czemu),a Ty chora, ehh Kuruj się, kuruj, jeszcze kilka dni i będzie cieplej to i zdrówko lepsze Ci dopisze Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.03.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Kuruj się Rasiula A co to się stało ze Zuza wywaliła dziennik i komenty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.03.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Rasiu herbatka z prądem !!! ja w niedziele tak wymarzłam polecają w takich sytuacjach moczyć stopy w gorącej wodzie i do łózka !!! zdrowiej szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.03.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Kuruj się Rasiula A co to się stało ze Zuza wywaliła dziennik i komenty?? Zdr owka Rasiulka To chyba z emocji Cię tak rozłożyło , o tego implanta.. No właśnie co z Zuza ? Może być na priv... ZUUUZA .. WRACAJ....!!!!!! Słonko .. trzymam kciuki.. to chyba dziś miałyśmy trzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.03.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Słonko .. trzymam kciuki.. to chyba dziś miałyśmy trzymać... Arnika bardzo Ci dziękuję tak dzisiaj .......... ale dowiedziałam się, że na razie operacja "odroczona" .......... nie wiem juz co myslec ......... próbują inaczej ........... moze pomoga mu w inny sposob, albo operacja bedzie mniej inwazyjna ......... nie wiem ......... narazie nic nie wiem, tylko jestem jednym wielkim chodzacym stresem ......... mam nadzieje, ze lekarze wiedza co robia ........ bardzo Ci dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.03.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Bo uwierzyłam w swoją moc i trochę lepiej się poczułam;)... ale wczoraj nawiedziłam cudowny dom Zuzanki (boszzz... i jeszcze pyszny obiad dostałam:cool:) z Lidzią, potem najechałyśmy Pasika i odebrałyśmy cud-miód poduchy:cool:... zrobiłam zakupy i wylądowałam o 21 w domu z temperaturą 38 stopni:bash:... Musiałam dzisiaj odwołać wszystkie spotkania i jutrzejsze implantowanie zęba:(... Taką mam wiosnę. o kurcze kuruj się słońce i mam wyrzuty sumienia za ten wczorajszy dzień, że może to przez nas się rozchorowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.03.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Zdrówka życzę i kuruj się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Niektórzy mówią, że już niedługo przyjdzie prawdziwa wiosna .... Nie, żebym naiwnie wierzyła, ale na wszelki wypadek to jednak spróbuj wyzdrowieć, bo to tak głupio wiosnę w łóżku witać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.03.2013 00:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Bardzo proszę nie chorować... noooo rasiu-ZDROWIA!!!!!!Moj dziadek robi wspanialy syrop z mleczy -pomaga na wszystko i oczywiscie mleko z czosnkem:hug: Rasiu, zdrowia ! Rasia zdrowa? Ja się leczę jakimś syropem mojego ojca ze spirytusu i sosny - całkiem smaczny można się też nacierać spirytusem. Nalewki są dobre. Generalnie trzeba spirytus zakupić to zaraz Ci przejdzie Rasiu jak to fajnie, ze lepiej sie czujesz kusicie tą nalewka nas tez zasypalo .......... juz mam dosc zimy ona jest piekna ale do fotografowania - wrecz cudna ale do jazdy - o nie, juz dosc pozdrawiam Wpadłam zobaczyć co u Ciebie, ( tak mi sie zawsze kojarzysz z promieniami słońca- nie wiem czemu),a Ty chora, ehh Kuruj się, kuruj, jeszcze kilka dni i będzie cieplej to i zdrówko lepsze Ci dopisze Zdrówka życzę Kuruj się Rasiula A co to się stało ze Zuza wywaliła dziennik i komenty?? o kurcze kuruj się słońce i mam wyrzuty sumienia za ten wczorajszy dzień, że może to przez nas się rozchorowałaś Zdrówka życzę i kuruj się ... Niektórzy mówią, że już niedługo przyjdzie prawdziwa wiosna .... Nie, żebym naiwnie wierzyła, ale na wszelki wypadek to jednak spróbuj wyzdrowieć, bo to tak głupio wiosnę w łóżku witać Dziękuję Kochane:cool:. Dziś pierwszy dzień wyszłam z domu na dłużej... już mi lepiej, tylko słaba jestem jak wieża z gó..a, jak mawia mój Tatko;). Porobiłam trochę zdjęć tej naszej WIOSNY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.03.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Dobrze, ze juz Ci lepiej:hug::hug:mam podobne widoki za oknem, tyle, ze moje chyba przemarzly....mielismy przez 3 noce - 17 stopni:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.03.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Ależ wiosennie u Ciebie rasiu u mnie nadal wszystko pod śniegiem Chyba największe mrozy już odpuściły więc to co wyszło ma szansę utrzymać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.03.2013 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Witajcie dziewczyny. U nas to rypnęło śniegiem, że hej. Całą zimę tyle nie było:) Zamiast sąsiada widziałam łopatę furgającą Szukam kogoś kto wykonuje nadruki na szybie lub pleksie- nie wiem co lepsze i wytrzymalsze i jak taką powierzchnię do ściany przymocować aby nie pękała itd.. Wymyśliłam sobie taki wieszak w wiatroołapie , żeby zamiast jakiejś płyty dać nadrukowany prostokąt dużżżyyyy aby nie malować wciąż ściany. Co Wy na to? Basia, po pierwsze usuń się proszę z mojego dziennika;). Po drugie szybę musisz mieć hartowaną w takim miejscu i wcześniej musi mieć nawiercone otwory do mocowania. W takiej sytuacji lepiej skorzystać z lacobelu lub podkleić pod szybę dowolną fototapetę lub własne zdjęcia lub cokolwiek według własnej potrzeby i weny twórczej;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts