aneta s 12.04.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Asia pomachaj chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.04.2013 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Jestem na chwilkę. Macham..., znaczy że żyję. RASIEŃKO dzis znów slina mi ciekła jak oglądałm twój domek tak na spokojnie od początku:yes: Jesteś Kochana:cool:, że piszesz mi takie miłe słowa... dziękuję... Twój domek jest jednym z moich ulubionych i śmiem twierdzić, że dużo piękniejszy od mojego:yes:. Raśku ,, czemu milczysz... Wszystko OK u Ciebie??????? Wszystko w porządku porozrzucane;). Rasiu, mam nadzieję, że w znieczuleniu... i że wszystko ok. Rasiu, ja z interesem Jakiś czas temu zakochałam się w Twoim ogrodzeniu (na marginesie jestem jeszcze zakochana w ogrodzeniu Katti ). Po x analizach postanowiliśmy kontynuować siatkowo-schodowe umiłowania i chcemy zrobić balustrady z prostokątnej kratownicy (a potem też ogrodzenie). Bardzo nam się podoba właśnie Twój poziomy układ na furtce. Czy możesz mi podać, czy było to robione na zamówienie czy ta kratka była gdzieś kupowana gotowa, czym była malowana ta stal i jaka jest grubość drutu w tej kratownicy i jaki jest wymiar pojedynczego pola. Dziękuję bardzo z góry Ogrodzenie robione na zamówienie, siatka zgrzewana, malowana niestety ręcznie po montażu(nie polecam:no:, lepiej proszkowo), najpierw Fluggerem do metalu, potem ocynkiem, bo strasznie wyłaziła rdza. Drut mniej więcej 3mm, oczka 25X100mm. Cześć Rasiu, gdzie Ty? A tu;)... czyli na tarasie z kawką w łapce i lapkiem na kolanach:D. Asia pomachaj chociaż No macham, macham...:bye:... do zobaczenia już za półtora miesiaca:lol:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.04.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Zazdroszczę Ci tej kawki na tarasie. Relaxuj sie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.04.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 noooo ciotka dobrze ze żyjesz , a napisz mi kochana czy jakies szczatki piwonii ci wyszly, bo u mnie cisza i się boje, ze w tym roku nic nie wylezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 14.04.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Rasiu, bardzo Ci dziękuję za info. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.04.2013 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Zazdroszczę Ci tej kawki na tarasie. Relaxuj sie ! WOW! Jak jest wreszcie pięknie!!! Przyroda szaleje rośnie jak na drożdżach:cool:. Podpisałam umowę na zadaszenie tarasu!!! Juuuupiiiiii!!!! Będę miała pergotendę!!! :lol2: noooo ciotka dobrze ze żyjesz , a napisz mi kochana czy jakies szczatki piwonii ci wyszly, bo u mnie cisza i się boje, ze w tym roku nic nie wylezie. Piwonie jeszcze nie:no:, ale za to mnóstwo innych cudności:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.04.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Łałłłłłł Kiedy będzie ? To ja poczekam na fotki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 16.04.2013 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Rasia, gratulacje Czekam na zdjęcia z realizacji. Konstrukcja drewniana czy stalowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.04.2013 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Rasia, gratulacje Czekam na zdjęcia z realizacji. Konstrukcja drewniana czy stalowa? Alu:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 16.04.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Rasia, zdradź na priv dane wykonawcy i cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 16.04.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Pergotenda to jest coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.04.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Dzieje się!!! Forumowa Asia z Mariuszem zamontowali mi dzisiaj uszyte przez Asię zasłonki!!! Juuupiiii!!! Są.... no fantastyczne są!!!:cool: Jeszcze roleta będzie do tego, ale muszę wymyślić jak ją zamontować... a może i w sumie będą trzy roletki:rolleyes: Na razie są zasłonki... jedna roleta... zamówiona pergotenda... i ciiiiii... jeszcze kilka tajemnic mam w zanadrzu;). AsiuMariuszu! Zasłonki są CUUUDNEEE!!!! Dziękuję! Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.04.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 no to się słoneczko rozszalałaś i cudnie:) a ja jak się ciutkę ogarnę, bo mam cholerny niedoczas, to Cię pomolestuję o Twoje roślinki ogrodowe. Moja kumpela zakochała się w ogrodzie i będzie mnie gnębić do czasu, aż jej nie wyśpiewam wszystkich nazw Twoich roślinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.04.2013 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Ależ się... domowo zrobiło i genialna prostota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 17.04.2013 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Rasiu zazdroszcze kawki na tarasie w sloncu i budzacej sie wiosnie moge sie teleportowac ?? gratuluje pergotendy - wow ale bedzie cudnie teraz tez jest, a pozniej to ja tu patrzec chyba juz nie bede sliczne zaslonki i pieknie slonce sie wkrada przez nie do salonu zdradzisz na czym je zawiesilas ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.04.2013 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 piękny materiał, zdradź proszę jaki. I ten system zawieszający też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.04.2013 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Noo Rasia .. szalejesz Zasłonki jeszcze bardziej udomowiły dom... A na pergo coś tam czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.04.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 świetne te zaslonki, super material a na czym toto wisi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.04.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Rasia pięknie jest z tymi zasłonkami:yes::Dciekawa jestem bardzo reszty szaleństw:lol2:U mnie piwonie wyłażą, póki co mam takie czerwone szpice ok 3 cm:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.04.2013 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Rasia, zdradź na priv dane wykonawcy i cenę Kochana, jak mi zamontują i będzie grać i buceć, to roztrąbię wiadomość na całe forum, bo tańsi są od Corradi o 2/3!!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts