rasia 26.04.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Rasik to i ja macham, szarości cude ale kluchy jeszcze cudniejsze poka wiosne A ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.04.2013 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Asiula, możemy wpaść z dziewczynkami i Zojką w środę do ciebie ? Do wtorku mam jeszcze na głowie panów ogrodowych, więc jestem uziemiona, ale może za to w środę będę się mogła pochwalić całkiem nowiusieńką trawką Ale czaaad:lol2:. Trawka super-błysk... to już mi się podoba:cool:. Pewnie, że możecie:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.04.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 no i to się nazywa spełnienie zachcianek:lol2: cudnie Rasia, cudnie w ogrodzie, a kluski nie kluski przesliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.04.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 oooooooooooooooooooo Rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.04.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Rasia co to jest na 5 zdjęciu? podobne do tego mojego niewiadomocosia tylko bordowego, ja za chiny nie mogę sobie przypomnieć bym cos takiego tam sadzila, niewiadomocos u mnie jest w 1 partii zdjęciowej 9 fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.04.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Rasia co to jest na 5 zdjęciu? podobne do tego mojego niewiadomocosia tylko bordowego, ja za chiny nie mogę sobie przypomnieć bym cos takiego tam sadzila, niewiadomocos u mnie jest w 1 partii zdjęciowej 9 fotka Ten niewiadomocoś, to hiacynt zdziczały i zagłuszony przez trawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.04.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 ten twój? a obacz mojego to tez hiacynt zdziczaly? jak tak to slicznie zdziczal ale nie pamiętam bym tam hiacki sadzila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.04.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Hiacynt:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.04.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Ale masz wiosnę Pasiowe dzieciaki (chyba....), i piesy :lo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.04.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Ale masz wiosnę Pasiowe dzieciaki (chyba....), i piesy :lo: to nie są Pasiowe dzieci Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.04.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 A ma... wiosna wiosną, ale jak się da ze 30 fotek w jednym poście zmieścić mnie po 5 krzyczy, że za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.04.2013 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Cudnie Rasiu biało-niebiesko, powiedz skąd masz wodę (ach ten ogon ) i co to za kapusta na 5 zdjęciu od dołu? TAR ja też mam takiego zdziczałego hiacynta, wyrósł wśród tulipanów więc też nie wiedziałam co to... do czasu gdy nie zaczął pachnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 O matko, cudowne!!! Moje krokusy odmówiły wspólpracy, w przyszłym roku wymieniam je na nowy model!!!! Psiaki boskie, no boskie!!!!!! No właśnie, jak zmieścić tyle zdjęć, mi też wrzeszczy że mogę tylko 5 wrzucić!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.04.2013 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Ale masz wiosnę Pasiowe dzieciaki (chyba....), i piesy :lo: To Księciuniowo-Bratowe:). to nie są Pasiowe dzieci Arni Dziękuję Sekretarzu mój kochany:D. wiosna wiosną, ale jak się da ze 30 fotek w jednym poście zmieścić mnie po 5 krzyczy, że za dużo Kopiuj-wklej adres zdjęcia... tyle razy ile wujenka winszuje;). Cudnie Rasiu biało-niebiesko, powiedz skąd masz wodę (ach ten ogon ) i co to za kapusta na 5 zdjęciu od dołu? TAR ja też mam takiego zdziczałego hiacynta, wyrósł wśród tulipanów więc też nie wiedziałam co to... do czasu gdy nie zaczął pachnieć Wodę? Pytasz o moje bajorka ogrodowe:rolleyes:. To chaber ogrodowy:). O matko, cudowne!!! Moje krokusy odmówiły wspólpracy, w przyszłym roku wymieniam je na nowy model!!!! Psiaki boskie, no boskie!!!!!! No właśnie, jak zmieścić tyle zdjęć, mi też wrzeszczy że mogę tylko 5 wrzucić!!!!!!! Moje krokusy wsadzone 3 lata temu też nie wylazły w tym roku(no może kilka marnych sztuk;)), ale zeszłoroczne obrodziły jak najbardziej:yes:. Trzeba chyba dosadzać co roku:rolleyes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 27.04.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Rasiu, jak wrzucasz zdjęcia z ogrodu i psiaków, to ZAWSZE można się zakochać! Jest pięknie, sielsko, uroczo.... ech... Kocham ten ogród! A pieski - chcę takie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.04.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Rasiu, Obejrzałam piękności ogrodowe i przecudne portrety chipsów i niczego mi w sobotni wieczór do szczęścia nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.04.2013 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Wczoraj cały ranek podlewałam... a po południu zaczęło lać i leje do tej pory:bash:. Rasiu, jak wrzucasz zdjęcia z ogrodu i psiaków, to ZAWSZE można się zakochać! Jest pięknie, sielsko, uroczo.... ech... Kocham ten ogród! A pieski - chcę takie! Ogród będziesz mieć 100 razy piękniejszy:yes:, bo zaplanowany... mój wyrywany bagnu i chwastom po kawałku... nic gorszego:evil:. Ty możesz przeorać wszystko, nawieźć ziemi, ukształtować, u mnie natura sama się rządzi... ja tylko jej pomagam od czasu do czasu;). A piesy... hi, hi... Lidszu też wzdychała i już ma takiego samego, to i Ty możesz;)... założymy kółko Flatów na forum;). Rasiu, Obejrzałam piękności ogrodowe i przecudne portrety chipsów i niczego mi w sobotni wieczór do szczęścia nie trzeba Ech Tolusia, Ty to potrafisz pocieszyć. PS.Wczoraj kurier przywiózł Karcher... niech no tylko przestanie padać, bo nie mogę się doczekać żeby zrobić próbę na tarasie:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 29.04.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Witaj Rasiu!Mam pytanie , kiedyś pisałaś ze kupiłaś limonkowego grilla webera na westlingu. Powiesz za ile? Moze byc na priv.PozdarwiamDorota Majchrowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.04.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 890pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 29.04.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 hej Rasiu piekna ogrodowa relacja psiaki super moja corka nie odstapilaby ich na krok u nas pogoda paskudna juz 3 dzien, zimno, wietrznie i ogolnie nieprzyjemnie i do tego padac zaczelo p.s. montuja mi dzis drzwi zewnetrzne, ale mam cykora ................ stres siega zenitu ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts