majchrowskadorota 29.04.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.05.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Cześć Rasiu ... jak zwykle piękne zdjęcia ... sporo musiałem nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.05.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 hej Rasiu piekna ogrodowa relacja psiaki super moja corka nie odstapilaby ich na krok u nas pogoda paskudna juz 3 dzien, zimno, wietrznie i ogolnie nieprzyjemnie i do tego padac zaczelo p.s. montuja mi dzis drzwi zewnetrzne, ale mam cykora ................ stres siega zenitu ....... Lecę drzwi oglądać! dziekuję Pochwal się jak coś kupisz:yes:. Cześć Rasiu ... jak zwykle piękne zdjęcia ... sporo musiałem nadrobić Witaj o Panie i Władco Znikającego ocynkowanego Wszechświata!!! Lecę i do Ciebie nadrabiać zaległości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.05.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 zaległości mam duże ... nie ma co czytać ... na razie .... postaram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 03.05.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Witam się w tym pięknym wątku:bye:Przeczytałam wszystko, jest cuudnie, to najbardziej magiczny wątek na tym forum, gratuluję, żałuje że tak późno tu trafiłam, jest inaczej, klimatycznie i bardzo domowo, będę zagladać, pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Dobra przyznaję, takiego Karchera to Szanowny mógłby mi nawet na rocznicę ślubu sprezentować, nie obraziłabym się U mnie gorąco, o deszczu tylko pomarzyc, jutro będe musiała szlauch wyciągnąć, a upierdliwe to jest straszliwie!!! Jak nic nabedę w końcu zraszacze, jak nic!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2013 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Pomalowałam sobie dziś beczki na biało;). Wsadziłam białą azalię, którą dostałam miesiąc temu od teścia na święta:)... A tulipany, które w Holandii kupiłam jako NIEBIESKIE... są krwisto czerwone:bash:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2013 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 zaległości mam duże ... nie ma co czytać ... na razie .... postaram się Dobrze, że tym razem bez błędu;)... grzecznie poczekam... może wcześniej przyjedziesz do mnie i opowiesz;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2013 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Witam się w tym pięknym wątku:bye: Przeczytałam wszystko, jest cuudnie, to najbardziej magiczny wątek na tym forum, gratuluję, żałuje że tak późno tu trafiłam, jest inaczej, klimatycznie i bardzo domowo, będę zagladać, pozdrawiam:) Jejuśku! Nie dość, że Ktoś jeszcze to czyta, to jeszcze się podoba!!! Witam Cię Anakris najcieplej jak potrafię i proszę zaglądaj częściej i się odzywaj:yes:... mimo, że w domku już prawie nic się nie dzieje(oprócz tego, że mieszkamy;)), ogród sam rośnie, schnie albo gnije;)... to takie fajne Forumki jak Ty trzymają mnie tu jeszcze:yes:. Specjalnie dla Ciebie... rozrabiaki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2013 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Dobra przyznaję, takiego Karchera to Szanowny mógłby mi nawet na rocznicę ślubu sprezentować, nie obraziłabym się U mnie gorąco, o deszczu tylko pomarzyc, jutro będe musiała szlauch wyciągnąć, a upierdliwe to jest straszliwie!!! Jak nic nabedę w końcu zraszacze, jak nic!!!! U mnie mokro... okrutnie:(. W takich chwilach przeklinam tą moją glinę na czym świat stoi... i tak, że cytować nie przystoi;). Jak do trawy to zraszacze, ale jeśli tylko rabatki chcesz podlewać, to lepsza linia kroplująca... i taniej wychodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.05.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Rasia futra piękne i zielono jeszcze piękniej, u mnie tak lało ostatnio że przejść można tylko po chodniku, na trawie to jak po gąbce się chodzi i radosne ćmlak ćmlak słychać jak na grządkę nieopatrznie stanęłam to się zapadłam do pół stopy:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.05.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 kurka u mnie załamka. odwrotnie niż u was - susza okrutna. robiłam dziś wykopki i ziemia sucha na glebokosc szpadla, nic nie rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.05.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 U mnie ziemia do łopaty się klei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2013 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 U mnie tak jak u Wusi i Gosi... ćmilak, ćmlak słychać i ziemia do łopaty:lol2: Własciwie nie wiem co lepsze:rolleyes: susza czy powódź. Ale najbliższe dni mają być ciepłe i słoneczne, to się wysuszy:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.05.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 rasiula u mnie nigdy cmlak, cmlak nie usłyszysz jakbym na sitku miała ten ogrod, żadna ilość wody go nie zaspokoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.05.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 U mnie tak wszystko śmigło i też jak chodzę to jestem cała mokra.. Oby już przestało padać.. choć od południa z godziny na godzinę cieplej było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 rasiula u mnie nigdy cmlak, cmlak nie usłyszysz jakbym na sitku miała ten ogrod, żadna ilość wody go nie zaspokoi Może Ty na wydmach się pobudowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 U mnie tak wszystko śmigło i też jak chodzę to jestem cała mokra.. Oby już przestało padać.. choć od południa z godziny na godzinę cieplej było... Wiola, a Ty z nad morza nadajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.05.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 (edytowane) Może Ty na wydmach się pobudowałaś? w sumie na laszce piachu, dookoła we wsi bagnicha maja, geolog stwierdził ze nam się fuksnelo pod dom i kilku dzialkom obok tez Edytowane 4 Maja 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.05.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 (edytowane) Wiola, a Ty z nad morza nadajesz? Niestety już nie... Już z domu, choć nie powiem... wróciłabym tam , ale sama..... Muszę dopisać, że u TARciów byliśmy, było cudniście i słonka lub i nie słonko, ale bez deszczowo było, po plaży przeszłam się z moją suczką i morza palcami dotknęłam... Edytowane 4 Maja 2013 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts