lullaby 04.05.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Rasiu, pięknie u Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.05.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 chiba Zojka na kawke wpadla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.05.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 A po czym tak sadzisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.05.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 tego chyba nie musze tlumaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2013 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Rasiu, pięknie u Ciebie! Eeee... to tylko pozory... wykadrowane;)... chiba Zojka na kawke wpadla Zojka to na szyjkę indyczą, Lidzia na kawkę, a Dziewczynki na bieganie w kaloszach;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2013 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Niestety już nie... Już z domu, choć nie powiem... wróciłabym tam , ale sama..... Muszę dopisać, że u TARciów byliśmy, było cudniście i słonka lub i nie słonko, ale bez deszczowo było, po plaży przeszłam się z moją suczką i morza palcami dotknęłam... Niooo... gdzieś doczytałam, że Tarciątko wsparłaś w pewności, że dobrze zrobiła, bo działkę kupiła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.05.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Niiioooo dobrze zrobiła.. i jaka ładna... Jakbym miała kasę to bym tam kupiła bez mrugnięcia okiem... Tam jest cuuudnie.. jakie urokliwe miejsce, las, zielono, nowiutkie domy... Tylko tyle, że nie pisnęłam nigdzie ani jednego klik o działce... W sumie nie wiem czy mogę i czy powinnam... To skąd wiesz?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2013 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Od Tarciątka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.05.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Wpadłam moje nie moje dzieci zobaczyć Wiolaszku mojego Starszaka to nawet dalsi znajomi nie rozpoznają bo chłopakowi się podrosło ostatnio;) - to już o mało co nastolatek, 13-tka w tym roku mu stuknie Rasiu nie pojechałam do Niderlandów - pogrzeb ważny rodzinny dziś mieliśmy:( odezwę się telefonicznie po weekendziku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.05.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Zojka to na szyjkę indyczą, Lidzia na kawkę, a Dziewczynki na bieganie w kaloszach;). i przepyszne Igowe babeczki na urodziny Olgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 05.05.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Strasznie mi miło:hug:, że mnie tak powitałaś, czuje się tak jakoś dostojnie:D, poważnie:yes: a tak w ogóle psiaki cudniaste, pewnie że będę zagladać, z wilką przyjemnością, w takim wątku na pewno nie jest nudno, a Twoja rola na FM już na pewno została uznana niejednokrotnie, jestem tego pewna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Niiioooo dobrze zrobiła.. i jaka ładna... Jakbym miała kasę to bym tam kupiła bez mrugnięcia okiem... Tam jest cuuudnie.. jakie urokliwe miejsce, las, zielono, nowiutkie domy... Tylko tyle, że nie pisnęłam nigdzie ani jednego klik o działce... W sumie nie wiem czy mogę i czy powinnam... To skąd wiesz?????????? mogiesz, mogiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.05.2013 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 i przepyszne Igowe babeczki na urodziny Olgi Nie pamiętam czy choć jedną zdążyłam spróbować? Strasznie mi miło:hug:, że mnie tak powitałaś, czuje się tak jakoś dostojnie:D, poważnie:yes: a tak w ogóle psiaki cudniaste, pewnie że będę zagladać, z wilką przyjemnością, w takim wątku na pewno nie jest nudno, a Twoja rola na FM już na pewno została uznana niejednokrotnie, jestem tego pewna:yes: Witaj jeszcze raz:lol: http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/witaj_moze_sprawie_ze_sie_usmiechniesz_0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.05.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 a doberek jak tam zabudowa robi sie?ja wlasnie jutro sie wybieram do wawki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.05.2013 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Cze Duchaty:D. Jeszcze nie... wpadaj:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.05.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 No to Ci odpowiem:D Moja troszkę mniej wygimnastykowana:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.05.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 To mnie dzisiaj jedna taka bardzo wysportowana pod samiuśkie koła wpadła.... ale żyć chciała i jest skubana taka szybka, że tylko przemknęła.. nie potrąciłam jej nawet.. a tak się wystraszyłam.... To dobrze.. niech skacze po drzewach i uciechę robi ludziom oglądający taką wiewiórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.05.2013 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Rasiu zobacz jakie Meg ma tulipany miały być czarne #4329 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2013 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Montaż pergotendy przełożony na za tydzień. Nic się nie dzieje... nuuudy... a ja w te upały nie mam na nic siły:(. Gosiaczku, dzięki za linka i cynka;). muszę więc czarnych szukać... swoją drogą moje tulipany papuzie, które miały być różowo-zielone, są jaskrawo czerwone:mad:... nie trafiam z tulipanami:no: ... absolutnie:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.05.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Rasia nie martw się nie jesteś sama, polowa moich tulipkow to co innego niż zamawiałam, a narcyzow to tylko jedne przyszly wlasciwe reszta od macochy. miały być biale drobne wielokrotne a przyszly zolte wrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts