Gosiek33 21.05.2013 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 komora gazowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.05.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Taaaa .. i ani jeden do niej nie wpadł..Któraś laska na FM już ten przepis podawała.. ciekawa jestem czy rzeczywiście działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 21.05.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 To ja też się przywitam. Podczytuję od dłuższego czasu, ale teraz nie mogę się oprzeć tulipanom.Czy mogłabym prosić o nazwy odmian? Dziękuję.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2013 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 (edytowane) komora gazowa Gosiaczku, komary kochają dwutlenek węgla;). Taaaa .. i ani jeden do niej nie wpadł.. Któraś laska na FM już ten przepis podawała.. ciekawa jestem czy rzeczywiście działa... Młode szczeniory pułapkę przewróciły i i wodę z cukrem i drożdżami... wypiły!. To ja też się przywitam. Podczytuję od dłuższego czasu, ale teraz nie mogę się oprzeć tulipanom. Czy mogłabym prosić o nazwy odmian? Dziękuję. Pozdrawiam. Witaj Drimeth! To mi zadałaś zadanie! Nazwy chętnie Ci podam, ale nie mam siły wrzucać zdjęć... myślę, że po nazwach zorientujesz się które zacz... mogę też część popodpisywać w dzienniku:D. Te które wsadzałam ostatniej jesieni: Grupa pełne późne - Lilac Perfection Grupa botaniczne - Little Beauty Grupa Triumph - Negrita, Shirley, Purple Prince, Copex, Pasionale, Grupa strzępiaste - Snow Valley Grupa Papuzie - Rai Edytowane 23 Maja 2013 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 23.05.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Dziękuję bardzo. Zaraz zerknę u wujka G, który to jaki Psiunie rewelacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Młode szczeniory pułapkę przewróciły i i wodę z cukrem i drożdżami... wypiły!. Tiiiiaaaa .... dlaczego nie jestem zdziwiona .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.05.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Cześć Rasia Przywiało mnie do Ciebie za opryskiem przeciw komarom, doczytałam, ze jesteś zadowolona. Powiedz (napisz;)) mi tylko, czy jak ja sama popryskam to przyniesie to jakiś efekt, bo na sąsiada, który ceni sobie bioróżnorodność nie mam co liczyć a po jego stronie jest mnóstwo krzaczorów i drzew (nie ukrywam, lubię to, bo jest zielono i mnóstwo ptaków) ale raczej tam są wylęgarnie wszelakie:bash: Myślisz, że oprysk po mojej stronie zda egzamin? I jak często trzeba go powtarzać? Zerknęłam do Twojego dziennika raaany:jawdrop:, jakie u Ciebie tulipany cudowne!!!! I w ogóle ogród... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.05.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Rasieńko Część dziewuszek wybiera się już około 12, doba hotelowa zaczyna się koło 14, ale to akurat nie ważne, bo przecież nie będziemy siedzieć w pokojach Ja pewnie dotrę bliżej 14, bo jeszcze z rana muszę coś pilnie załatwić akurat w tym dniu. Sama przyjeżdżasz , czy z Lidzią i Pasią? Posiałam gdzieś nr. tel. do Moni, może dajcie jej znać Nie ma jej już tak długo na fm, martwię się Obejrzałam twój ogród przyznaj się kto robi tak cudne fotki tym pięknym kwiatom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.05.2013 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Cześć Rasia Przywiało mnie do Ciebie za opryskiem przeciw komarom, doczytałam, ze jesteś zadowolona. Powiedz (napisz;)) mi tylko, czy jak ja sama popryskam to przyniesie to jakiś efekt, bo na sąsiada, który ceni sobie bioróżnorodność nie mam co liczyć a po jego stronie jest mnóstwo krzaczorów i drzew (nie ukrywam, lubię to, bo jest zielono i mnóstwo ptaków) ale raczej tam są wylęgarnie wszelakie:bash: Myślisz, że oprysk po mojej stronie zda egzamin? I jak często trzeba go powtarzać? Zerknęłam do Twojego dziennika raaany:jawdrop:, jakie u Ciebie tulipany cudowne!!!! I w ogóle ogród... Hej Yuczko:D. Ja za siatką z dwóch stron mam dzikie zarośnięte i nieuporządkowane działki pełne rozlewisk, krzaków drzew i trawy z chwastami do ramion... mimo to pryskam i efekty mam odczuwalne, to znaczy mogę spokojnie siedzieć na tarasie:cool:. Oczywiście za ogrodzenie też staram się pryskać tak daleko jak lanca sięgnie;). Lidszu z rodzinką najlepszym świadkiem, bo byli u mnie nie raz i całe dnie spędzaliśmy w ogrodzie:D. Pryskam kilka razy w sezonie "ogródkowym". Opryski stosują hotele, szpitale... i tylko na swoim terenie... a efekty są. Ja stosuję Exit od trzech lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.05.2013 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Rasieńko Część dziewuszek wybiera się już około 12, doba hotelowa zaczyna się koło 14, ale to akurat nie ważne, bo przecież nie będziemy siedzieć w pokojach Ja pewnie dotrę bliżej 14, bo jeszcze z rana muszę coś pilnie załatwić akurat w tym dniu. Sama przyjeżdżasz , czy z Lidzią i Pasią? Posiałam gdzieś nr. tel. do Moni, może dajcie jej znać Nie ma jej już tak długo na fm, martwię się Obejrzałam twój ogród przyznaj się kto robi tak cudne fotki tym pięknym kwiatom Jedziemy z Lidzią. Pasik kombinuje żeby dojechać, ale wszystko będzie zależało od tego, czy będzie miała komu biznes zostawić. Zuza z tego co wiem nie dojedzie:(. Ale dzwoniłam do Moni i jest bardzo chętna:lol:, ale o tyle ile ja mogę Monię porwać w tamtą stronę, to musimy znaleźć kogoś z kim Monia mogłaby wrócić wieczorem... chyba do Venuski muszę uderzyć... Albo Pasik zabierze Monię jeśli będzie wracać tego samego dnia... no więc jeszcze nic nie wiadomo... A zdjęcia robię siama;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.05.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Hej Yuczko:D. Ja za siatką z dwóch stron mam dzikie zarośnięte i nieuporządkowane działki pełne rozlewisk, krzaków drzew i trawy z chwastami do ramion... mimo to pryskam i efekty mam odczuwalne, to znaczy mogę spokojnie siedzieć na tarasie:cool:. Oczywiście za ogrodzenie też staram się pryskać tak daleko jak lanca sięgnie;). Lidszu z rodzinką najlepszym świadkiem, bo byli u mnie nie raz i całe dnie spędzaliśmy w ogrodzie:D. Pryskam kilka razy w sezonie "ogródkowym". Opryski stosują hotele, szpitale... i tylko na swoim terenie... a efekty są. Ja stosuję Exit od trzech lat. Dziękuję Ci bardzo za informacje:hug: W tym roku zastosuję i ja u siebie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.05.2013 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Pergotenda zaczęła się montować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.05.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Rasieńko, dalej nie wiadomo co z Monią bo Venuska jednak nocuje i co zrobimy z tym fantem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.05.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Rasia .. a jakaś fotorelacja będzie na bieżąco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.05.2013 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Rasia .. a jakaś fotorelacja będzie na bieżąco? A proszę bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.05.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Rasia .. a jakaś fotorelacja będzie na bieżąco? Pergotenda ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.05.2013 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Pergotenda ma się rozumieć Moja radość trwała krótko... Jak lunęło, tak leje i przestać nie zamierza... Panowie zbierają zabawki i będą kończyć... za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.05.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 cholera !!!!!!!!!!!!!!! tydzień (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( toż to wieczność to cię pocieszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.05.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 :popcorn:CZEKAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.05.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Chłopaki w kapturach rządzą Ja również czekam na efekt, tydzień szybko zleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts