rasia 27.05.2013 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Jest nadzieja... Matka Głupich, czyli mnie;), że... jednak wrócą w środę i zamontują resztę... wtedy na zlocik pojadę w lepsiejszym humorku:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.05.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 A myślałam, że zdążą rozpiąć i przed deszczem Cię już ochroni:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.05.2013 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 A myślałam, że zdążą rozpiąć i przed deszczem Cię już ochroni:( Akurat materiał montuje się na samym końcu:(. Kicha... poniedziałek bardziej prawdopodobny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 27.05.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ja będę trzymała kciuki, a pogoda faktycznie jak na koniec maja rewelacja:mad:, pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.05.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Rasiu trzymam mocno za środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.05.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Rasik, przykro mi, że nie udało się zamontować pergotendy O której mam być u ciebie w piątek ? Mogę zostawić u ciebie moje auto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.05.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 na drugim zdjeciu panowie bardzo ciezko pracuja:rotfl:iscie....perotenda robi sie sama:D:D:Di tak mi sie podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 28.05.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Rasiu, z trochę innej beczki. Widzę że masz okno tarasowe dzielone na trzy i odsuwane. Jak sprawdza ci się to rozwiązanie? Czy okno jest szczelne, czy łatwo odsuwa się poszczególne części? Czy są problemy z paprochami dostającymi się do szyn? Pytam się dlatego, że w dwóch miejscach u mnie pasowało by coś podobnego (jedno okno w podobnym, drugie w nieco większym formacie), tylko nie wiem, czy jest sens zawracać sobie tym głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.05.2013 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Rasiu, z trochę innej beczki. Widzę że masz okno tarasowe dzielone na trzy i odsuwane. Jak sprawdza ci się to rozwiązanie? Czy okno jest szczelne, czy łatwo odsuwa się poszczególne części? Czy są problemy z paprochami dostającymi się do szyn? Pytam się dlatego, że w dwóch miejscach u mnie pasowało by coś podobnego (jedno okno w podobnym, drugie w nieco większym formacie), tylko nie wiem, czy jest sens zawracać sobie tym głowę. Witaj:D. Okno potrójne uwielbiam:cool:. Na co dzień przesuwana jest 1/3 tysiące razy ze względu na piesy;)... drugą 1/3 otwieram tylko w lecie, gdy większa część dnia toczy się na tarasie:cool:. Przesuwają się bez problemu, ale szczelne nigdy idealnie nie będą ze względu na swoją konstrukcję... są między nimi uszczelki i szczotki, nie wieje wiatr, nie przemarzają i oczywiście nie przecieka woda, ale szczelne idealnie nigdy takie okno nie będzie tak jak fix lub uchylno-przesuwne. Lecz nie zamieniłabym go na żadne inne:no:. Z paprochami nie ma w ogóle problemu:no:. Jest świetnie rozwiązane odprowadzenie wody, a szyny są równe, bez żadnych zakamarków i jeśli sam wiatr ich nie oczyści, to można ro zrobić własnoręcznie beż żadnych problemów:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.05.2013 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Rasiu trzymam mocno za środę Kciuki się przydały!!! Rasik, przykro mi, że nie udało się zamontować pergotendy O której mam być u ciebie w piątek ? Mogę zostawić u ciebie moje auto ? Możesz być już nawet w czwartek:lol: Autko oczywiście zostawiasz:yes:. na drugim zdjeciu panowie bardzo ciezko pracuja:rotfl: iscie....perotenda robi sie sama:D:D:D i tak mi sie podoba:yes: Nooo ktoś musiał potrzymać konstrukcję do zdjęcia przed przykręceniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Kciuki się przydały!!! pokaaaaa jak się przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.05.2013 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.05.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 rasiu napisz mi na priv jakie masz wymiary i jaki to koszt? kurka moje marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 fiu, fiuuuuuu a w pełnej okazałości pokażesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.05.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Chyba się u Ciebie jeszcze nie witałam, więc nadrabiam zaległość Czytałam na ogólnym wątku, że pergolendę bedziesz robić i postanowiłam zajrzeć a tu montaż właśnie!!!! Ale trafiłam Nie mogę się doczekać finalnego efektu. Możesz napisać na priv jaki jest koszt i wymiary? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.05.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 rasia ale bajera, efekt finalny tez pokazesz co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.05.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 fju fju,...fajnie...podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.05.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 pergo jak pergo ale ta Nitka spokojnie wypoczywajaca na tarasie czipsy pewnie pogrom zrobilyby z drabinami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 29.05.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Najspokojniejszy pies swiata - nic jej nie przeszkadza :D tu juz widac, ze panowie faktycznie pracuja na swoja zaplate:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 29.05.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Ale ładniutkie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts