markoto 30.05.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 MImo, ze nie do konca skonczone to jest cudna, taka zawsze chcialam miec i ciesze sie bardzo, ze u Ciebie sie to udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.05.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Rasiu ,ale cudeńko sobie wyczarowałaś:)fantastycznie komponuje z domem i z otoczeniem..teraz to tylko biesiadować. i wylegiwać sie na tarsie... Ciesze się razem z Toba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.05.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Rasia spisz jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.05.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Aska ,rzeknij słówko w co Ty sie ubierasz na ten zlot ???/chyba na sportowo co ?/./ Dziewczyny cos szemrzą o samych stringach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.05.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Noo bo to młode doopy jeszcze i różowe stringi mają zakładać... I w ogóle to różowy zjazd ma być a ja nie lubię różowego koloru... i nie jadę.. No chyba, że będą gdzieś poprawiny to krzyknijcie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.05.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 acha to i mnie nie lubisz, bo ja rozowa landrynka obfita jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.05.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Ja też z tych obfitych...kurde różą to moge wziac tylko pidżamę ....:lol2:wiola nie ma sprawy jak rasia jedzie to ja tez ,,,u ciebie poprawiny zrobimy...szykuj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.05.2013 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Słońce, luzik Pięknie jest, a będzie piękniej. Długo czekałaś na to cudo, dwa tygodnie świata nie zmienią A ten dreszczyk oczekiwania na finał - jak pierwsze zakochanie, motyle w brzuch ...no wieszzzzz buziaki i dobrej nocy Jak Ty to pięknie opisałaś...... motyle to ja brzuchu miałam jak byłam w ciąży;) Nooo pięknie... , i wiedziałam , że będzie z drugiej strony Masz nosa... Rasia z tamtej strony fotki piękne były ale ta z drugiej strony powala urodą jak ten bez się wciął na fotkę cieszę się Twoją radością no i faktem że całość idealnie pasuje i do domku i do Ciebie:hug: Bez to ja własną perwsią broniłam, żeby mu nic się nie stało, bo po przesadzeniu w to miejsce rok mi nie zakwitał. MImo, ze nie do konca skonczone to jest cudna, taka zawsze chcialam miec i ciesze sie bardzo, ze u Ciebie sie to udalo Markociu, marzenia są od tego, żeby się spełniały;), ale hola! Ty masz piękne zadaszenie tarasu!!! Rasiu ,ale cudeńko sobie wyczarowałaś:)fantastycznie komponuje z domem i z otoczeniem..teraz to tylko biesiadować. i wylegiwać sie na tarsie... Ciesze się razem z Toba . Wylegiwałam się cały dzisiejszy dzień.............. Rasia spisz jeszcze? Już nie! Aska ,rzeknij słówko w co Ty sie ubierasz na ten zlot ???/chyba na sportowo co ?/./ Dziewczyny cos szemrzą o samych stringach:lol2: Boszzz... ja i stringi:o:lol2:... legginsy stylizowane na angielską flagę i jakaś dłuższa bluzesczka/tunika żeby fałdy tłuszczu zakryć albo co insze, ale z pewnością na sportowo i NIE:no: różowo! Noo bo to młode doopy jeszcze i różowe stringi mają zakładać... I w ogóle to różowy zjazd ma być a ja nie lubię różowego koloru... i nie jadę.. No chyba, że będą gdzieś poprawiny to krzyknijcie.. Ja też różu nie lubię... wcale:no:... ale dlaczego z tego powodu nie jechać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.05.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 no to mi ulżyło:lol2:ja biało -czarno preferuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.05.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 no to mi ulżyło:lol2:ja biało -czarno preferuję ... Ja idę na kompromis.... szaro..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.05.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Czyli wiem w czym wystąpią Młode Laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.05.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 a ja jestem kolorowa:p lubie bialy, czarny, szary, rozowy, bezowy, chabrowy, fioletowy, czerwony i paseczki bialo-granatowe tez lubie czyli wszystkie kolorki, w których mi do twarzy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.05.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Ja lubię wszystkie kolory oprócz jednego.. majtkowego różu... Ooo niee... takiego różowego kolorku nie lubię..Ty TARcia miałaś różowy ale mocny.. taki może być, ale niekoniecznie bym go kupiła.. choć ostatnio zauważyłam, że ładnie mi w takim kolorze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.05.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 a ja po prostu lubie twarzowe kolory, wiem ze w zoltym mi okropnie to nie nosze, a ten mój amarancik jest bardzo twarzowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 30.05.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Tu mnie jeszcze w formie pisanej nie było, więc grzecznie się witam Ale jak zobaczyłam taras w obecnej formie, to zaniemówiłam i muszę to napisać: Śliczny i ślicznie komponuje się z całą resztą! A z innej beczki chciałam się spytać, jak sprawują się Twoje drewniane podłogi? Przymierzam się z wolna u siebie do różnych rzeczy i szukam wykonawcy idealnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.05.2013 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 To jest to... a teraz na tarasie z mohito Uwielbiam Twoje chaszcze i szalejące chipsy... od razu gęba mi się drze pergoleta wyszła rewelacyjnie, na pewno dokładnie tak jak chciałaś. Rozkładanie i składanie masz ręcznie czy wspomagane jakąś elektroniką i bardzom ciekawa ceny (może być na priv oczywiście), by zobaczyć czy mam się do tego przymierzać czy zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.05.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Ja nie pytam o cenę, żeby szczęka nie spadła... Tanio nie będzie... Nam musi markiza wystarczyć... Gosia o 7.30 jeszcze czy już to mohito? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.05.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Rasia spisz?? Bo nie wiem czy moge oddzwaniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.05.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 To Rasia pija porankami w zależności od nastroju... ja tam tylko kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.05.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Markotka.. o tej porze ... śpi.. pewnie,... Chyba, że czipsy spać nie dadzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts