anakris 03.06.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Piękny ogród, tarasik, zwierzyniec, jestem pod meega urokiem Twojego otoczenia domu, o domku już pisałam też Rasiu moja imienniczko, a czy Ty jesteś zawodowym fotografem, bo Twoje fotki powalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.06.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Rasik w naszym LM byliście? zapraszam jak najbardziej, codziennie jestem do 14.30 i potem na zamknięcie... Anakris - pamiętam miałam dokładnie takie samo wrażenie jak zaczęłam tu na forum zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 03.06.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Czyli nie jestem osamotniona w moich odczuciach:) dzięki Pasiu:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.06.2013 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 (edytowane) Znalazłam link do Werandy! Konkurs, w którym startuje nasza forumowa Zuzanka:cool:... ze swoim bajkowym tarasem... http://www.weranda.pl/method/konkursy/?controller=photo&zid=4931 http://www.weranda.pl//images/konkursy/big/62_1369638393.JPG Zapraszam do głosowania! Edytowane 3 Czerwca 2013 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.06.2013 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Piękny ogród, tarasik, zwierzyniec, jestem pod meega urokiem Twojego otoczenia domu, o domku już pisałam też Rasiu moja imienniczko, a czy Ty jesteś zawodowym fotografem, bo Twoje fotki powalają Hej imienniczko:lol:. Fotki to moje hobby, pasja i przydatna czasem sprawa;), ale aż na takie pochwały nie zasłużyłam:oops:. Bardzo, bardzo za każde dobre słowo pięknie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.06.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Asiu miło było Cie poznać...czytam od dawna ale jakoś czasem brakowało odwagi sie wypowiadać... teraz juz będe częściej sie pojawiaś bo fajna jesteś Babeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.06.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 (edytowane) NO no niezla tam demolke zrobilyscie jak się bawić, to na całego Edytowane 3 Czerwca 2013 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.06.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Ja wiem... nawaliłam:(... Lidzia sorki raz jeszcze... wybaczysz:rolleyes:... Dobrze, że zawsze toaleta była blisko;). I love You!!! Kochana, nie masz za co przepraszać ja też byłam zmęczona i marzyłam, żeby położyć się spać na swoim materacu. A poza tym, zrobiłam mega niespodziankę dziewczynkom moim powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.06.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Zapraszam do głosowania! zdążyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.06.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Asiu -dobry wieczór!!!! Zadaszenie tarasu, moje marzenie:jawdrop: U nas też potrzebne będzie podobne rozwiązanie- ale ta cenaaaaaa;);) Czy mogłabym Cię poprosić o przysłanie fotek ze spotkania? Będę wdzięczna:hug: Na priva napiszę maila, bo mam w adresie nazwisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.06.2013 00:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Asiu -dobry wieczór!!!! Zadaszenie tarasu, moje marzenie:jawdrop: U nas też potrzebne będzie podobne rozwiązanie- ale ta cenaaaaaa;);) Czy mogłabym Cię poprosić o przysłanie fotek ze spotkania? Będę wdzięczna:hug: Na priva napiszę maila, bo mam w adresie nazwisko Magdula Witaj! Wyczyściłam skrzynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.06.2013 00:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 zdążyłem Dzielny Chłopczyk:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.06.2013 00:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Asiu miło było Cie poznać...czytam od dawna ale jakoś czasem brakowało odwagi sie wypowiadać... teraz juz będe częściej sie pojawiaś bo fajna jesteś Babeczka Znaczy już nie gryzę Kochana i ja się cieszę, że Cię poznałam:cool:. Ściskam w pół. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2013 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No ja jak ta żaba stałam i zastanawiałam się czy iść tam gdzie piękni, czy tam gdzie mądrzy Terminy mi się nie zgrały, niemniej fajnie wiedzieć, że bawiłyście się świetnie, tyle fajnych pysków w jednym miejscu Przytulam bo się już trochę stęskniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.06.2013 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Cuuuuuuuuuuuudnie slicznie i super nie wiem, co jeszcze powiedziec szarosci, drewno i ta zywa zielen - czego chciec wiecej Kolejny raz zaluje, ze nie moge sie teleportowac Wiedzialam, ze bedzie pieknie, gdy tylko pisalas, ze zamawiasz "pergo..." lubie ogladac Twoje zdjecia - masz oko do nich tez sie tym troche interesuje i naprawdę z przyjemnoscia patrze, jak chwytasz przyrode i zwierzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 04.06.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Cześć, a czy już mozesz zdradzić jaka firma wykonywała Twoje cudo tarasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.06.2013 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Cześć, a czy już mozesz zdradzić jaka firma wykonywała Twoje cudo tarasowe Marku, już Ci wysyłam priv:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.06.2013 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No ja jak ta żaba stałam i zastanawiałam się czy iść tam gdzie piękni, czy tam gdzie mądrzy Terminy mi się nie zgrały, niemniej fajnie wiedzieć, że bawiłyście się świetnie, tyle fajnych pysków w jednym miejscu Przytulam bo się już trochę stęskniłam Do końca życia będę się zastanawiać, na końcu którego wektora mnie umieściłaś. Ja też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.06.2013 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Cuuuuuuuuuuuudnie slicznie i super nie wiem, co jeszcze powiedziec szarosci, drewno i ta zywa zielen - czego chciec wiecej Kolejny raz zaluje, ze nie moge sie teleportowac Wiedzialam, ze bedzie pieknie, gdy tylko pisalas, ze zamawiasz "pergo..." lubie ogladac Twoje zdjecia - masz oko do nich tez sie tym troche interesuje i naprawdę z przyjemnoscia patrze, jak chwytasz przyrode i zwierzaki Hej Słonko!:hug:Dawno Cię nie widziałam;)... Dziękuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.06.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Rasiu, gdyby nie to, że zaglądałam i wiem, ze to u Ciebie, pomyślałabym, że fotka z katalogu reklamowego Wyszło cudnie, idealnie pasuje do Twojego domu. Aż nie wiem co napisać Mistrzostwo jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts