rasia 10.06.2013 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Witam Dawno dawno temu się ujawniłam, ale trwało to krótko. Powiem tak długo mnie tu nie było i jak już weszłam to padłam. Rasiu wiem że wszyscy CI piszą że masz super dom, i całą reszte. Ja dopowiem że masz tak samo na imie jak ja, tak samo długo pałasz miłością do pergodenty ale Ty już ją masz i jest zaj...sta (ups ale nie mogę inaczej) Zamiast siedzieć i kończyć projekt podziwiam..... Mam nadzieję że może kiedyś też mi będzie dana. Pozdrawiam Rasia, normalnie Pergotenda jest piękna sama w sobie, a przy Twoim domu w Twoim ogrodzie, jest przepiękna. Zawsze marzyłam o takim zadaszeniu tarasu właśnie. Podeślij mi proszę namiar na tego wykonawcę i jeśli można, to zdradź na priv ile kosztowało Cię to cudo. Nie wiem, czy zdecydujemy się finalnie na pergotendę, bo Elfir zaproponowała nam odsunięcie się z tarasem i będziemy robić konstrukcję wolnostojącą. Ale to też ktoś musi zrobić, więc namiary mogą się przydać. Miłego wypoczynku na tak pięknym tarasie Kopę lat Dziewczynki:D. Pergotendę polecam z całego serca:yes:... warta wydanych na nią pieniędzy:yes:. Przesiedziałam pod nią już dwie super-hiper burze i jedno gradobicie:yes:... jest zaje...pip...sta!!! Ekscytuję się nią cały czas, mimo, że nie skończona... i tego Wam życzę z całego serca Dziewczynki:yes:. Asiu, skończ projekt, zarobisz na pergotendę. Spireo, robią też wolnostojące konstrukcje:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.06.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Rasiu trochę pytań mam ,jak znajdziesz chwilkę pomóż proszę:kolor okien jaki masz ,skąd masz takie fajne poduchy w salonie i czy kanapa ikeowska jest.Zasłonki extra,wiesz może gdzie można ten materiał na zasłony kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.06.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Baśka, wywal tą ikeowską kanapę, jeśli Ci życie miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.06.2013 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Rasiu trochę pytań mam ,jak znajdziesz chwilkę pomóż proszę:kolor okien jaki masz ,skąd masz takie fajne poduchy w salonie i czy kanapa ikeowska jest. Zasłonki extra,wiesz może gdzie można ten materiał na zasłony kupić? Oj... okna 9007, poduchy http://homeartdeco.pl/, kanapa wyjątkowo z ikea, natomiast materiał na zasłony Cześć Basiu:lol:. Baśka, wywal tą ikeowską kanapę, jeśli Ci życie miłe :rotfl:Aż tak źle ze mną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.06.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 mnie ta kanapa z ikei nie przeszkadza,kolorystycznie super!!!a te zasłony rasiu robili forumowi Mariusz i Ania,ale może wiesz gdzie materiał kupić ,bo ja zupełnie nie z ich stron,a potrzebuję lniane,bo chyba takie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.06.2013 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 mnie ta kanapa z ikei nie przeszkadza,kolorystycznie super!!! a te zasłony rasiu robili forumowi Mariusz i Ania,ale może wiesz gdzie materiał kupić ,bo ja zupełnie nie z ich stron,a potrzebuję lniane,bo chyba takie są. Basiu, kanapa z BO CONCEPT, a zasłony to tkanina Aina - szary len z Ikea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.06.2013 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Słonko wyszło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.06.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Słonko wyszło!!! Tak, tak - już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.06.2013 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Tak, tak - już jestem To jesteś, czy wyszłaś?... Słonko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.06.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Ważne,że nie zaszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.06.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 na razie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.06.2013 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Ważne,że nie zaszłam na razie;) Jakbym moją Młodą słyszała;)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.06.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 qrna, śmieszne, bardzo śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.06.2013 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 qrna, śmieszne, bardzo śmieszne Ty Słonko nie marudź, bo Tobie fajne dzieci wychodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.06.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Tobie równie fajniutkie, a jakoś drużyny piłkarskiej nie tworzą Kiedyś, jak jeszcze "pewne środowiska " czytaj teściowa z przyległosciami cisnęli na moje rozmnażanie się, to odpowiedź była krótka - ja stawiam na jakość , nie na ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.06.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 chyba zaczne tak samo mowic, dobry patent na zamkniecie paszczy co poniektórym wscibiakom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.06.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Tarcia, to się sprawdza jak masz już jakiś przychówek - ale tu na forum kiedyś piękny tekst przeczytałam. Rodzinka bardzo cisnęła, by para się rozmnażała i na jakiejś imprezie znów temat wrócił, na co pan lub pani - nie pamiętam coś w ten deseń rzucił(a) "Ciociu, my bardzo byśmy chcieli dzieci, no bardzo, ale do tego trzeba seks uprawiać, a my się po prostu brzydzimy" Dla mnie mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.06.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 :rotfl: Noo padłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.06.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 w to nie uwierzą lepsze to pierwsze bardziej zatyka paszcze, przynajmniej tym wscibskim ,którzy mnie pytaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 13.06.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Hej Asiu Zostawiam ślad bytności ,pozachwycałam się po raz kolejny ogrodzeniem i tarasem .....ach ,boooooosko jest Ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts