sipatka 20.06.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Ślicznie masz w ogrodzie. Tak sobie myślę, dlaczego u mnie nie jest tak czarodziejsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.06.2013 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Ślicznie masz w ogrodzie. Tak sobie myślę, dlaczego u mnie nie jest tak czarodziejsko Dziękuję Sipatko:D. Nie bój nic... u Ciebie dopiero co sadzone, za dwa trzy lata będziesz miała gąszcz:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 23.06.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Musisz do mnie w takim razie wpaśc;)... oswoję Cię ze swoimi - Stefanem i Agatą - pytonami królewskimi. Ło matko! http://emotikona.pl/emotikony/pic/0swoon.gif Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.06.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Rasia.. czym dokładnie psikałaś działkę i czy działa, i czy też działa po deszczu.. i czy nie ma wcale komarów, a czy są tylko może mniej.. no i czy przylatują z lasu do Was, czy omijają Was..? A zdjęcia drugiej pierdotendy to gdzie zobaczę????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.06.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Jak ja to zrobiłam, że do tej pory tu nie trafiłam??? Nie mam pojęcia:rolleyes: Tak z rewizytą wpadłam a tu....:eek: CUDA!!! Pięknie, nostalgicznie... romantycznie... Troszkę ostatnich zdjęć obejrzałam, piękne! i zdjęcia i obiekty... obiekty zwłąszcza... a tak zwłaszcza, zwłaszcza to... Chipsy oczywiście:D jak to ja;) zwierzowo potrącona:oops: czy one są dziećmi Filipa???... takie podobne... czy zostają z Wami???... na zawsze??? przepraszam za wścipskość I też mam całoroczne bratki:p... i owłosionego Gucia!!! ZOSTAJĘ!!! Tylko co gospodyni na to:rolleyes::oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.06.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 czy one są dziećmi Filipa???... takie podobne... czy zostają z Wami???... na zawsze??? To ta sama rasa, ale nie dzieci Filipa. Odpowiadam za Właścicielkę wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.06.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 A takie podobne:rolleyes:... do nietaty:lol: pasują do matki jak mój Lans do Lejdi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.06.2013 03:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Rasiu , a przypomnij kochana jaki duzy masz ten ogrod ???? .... ile razy do niego zagladam to wydaje mi sie wiekszy i wiekszy i wiekszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.06.2013 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Ło matko! http://emotikona.pl/emotikony/pic/0swoon.gif Miłego dnia Nie taki diabeł straszny... Dziękuję i wzajemnie:hug:. Dzisiaj piękny dzień, a mnie czeka 5 godzin za kółkiem:(. Rasia.. czym dokładnie psikałaś działkę i czy działa, i czy też działa po deszczu.. i czy nie ma wcale komarów, a czy są tylko może mniej.. no i czy przylatują z lasu do Was, czy omijają Was..? A zdjęcia drugiej pierdotendy to gdzie zobaczę????? EXIT... po kilku dniach od oprysku pojawiają się pojedyncze komary, jak jest wilgotno tak jak teraz, to już po 2 tygodniach robię kolejny oprysk. Ale na tarasie jest ich dużo mniej, niż w lesie . Czyli działa, bo las mam za płotem jak wiesz;). A zdjęcia będą jak zgram;). Jak ja to zrobiłam, że do tej pory tu nie trafiłam??? Nie mam pojęcia:rolleyes: Tak z rewizytą wpadłam a tu....:eek: CUDA!!! Pięknie, nostalgicznie... romantycznie... Troszkę ostatnich zdjęć obejrzałam, piękne! i zdjęcia i obiekty... obiekty zwłąszcza... a tak zwłaszcza, zwłaszcza to... Chipsy oczywiście:D jak to ja;) zwierzowo potrącona:oops: czy one są dziećmi Filipa???... takie podobne... czy zostają z Wami???... na zawsze??? przepraszam za wścipskość I też mam całoroczne bratki:p... i owłosionego Gucia!!! ZOSTAJĘ!!! Tylko co gospodyni na to:rolleyes::oops: O kurczaki! Kto do mnie zawitał. Rozgość się Kochana, usiądź na tarasie i poczęstuj mohito...http://2.bp.blogspot.com/-bWg9qPo5BmM/T8Jg93NOXwI/AAAAAAAAEBw/pjYY-yLjBJE/s320/mojito.jpg Ps. Wszystkie zwierzątka duże i małe również mile widziane:yes:. Pps. Pestka i Frodo to ta sama rasa, co Filip, czyli Flat Coated Retriever, ale zupełnie z Filipkiem nie spokrewnione:no:. Oczywiście, że zostają wszystkie!... w tym celu były zanabyte;), choć nie ukrywam, że wobec Księciunia musiałam się uciec do małego podstępu;). To ta sama rasa, ale nie dzieci Filipa. Odpowiadam za Właścicielkę wątku Dziękuję za wspaniałe zastępstwo:hug: Rasiu , a przypomnij kochana jaki duzy masz ten ogrod ???? .... ile razy do niego zagladam to wydaje mi sie wiekszy i wiekszy i wiekszy Tak pi razy oko 1300m2... ale nie zabieram sąsiadom:lol2:. Hej Edytko:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.06.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 (edytowane) Rasia przyszlam z rewizyta moge sobie przycupnac na tarasie? wystarcza mi deski alez u Ciebie jest boosko! a ogrod, jest jak zaczarowany ogrod, nic tylko wpatrywac sie i odpoczywac... ahh fajnie Zaciekawilo mnie ogrodzenie... jezeli byla o tym wzmianka to pewnie nie dopatrzylam jej...wiec sorki ze pytam... czy on jest wylewany z betonu, czy tez to takie elementy gotowe ukladane na siebie? bo wyglada suuuper... komponuje sie extra z domem na temat domku brak mi slow.... odebralo mowe i liter na klawiaturze mi brakuje.. kolejny piekny domek na FM jaki odnalzalam i mam nadzieje, ze bede mogla tez sie inspirowac poniekad Twoimi/Waszymi pomyslami Edytowane 24 Czerwca 2013 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 26.06.2013 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 a kto wie gdzie się Wiolasz podziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.06.2013 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Rasiulka... nie pędź tak na sygnałach na drugi raz.. tylko wyłącz te koguty... No i czekam... obym tylko na północ nie wyjechała... śpiesz się Kobieto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.06.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Mmelisa ogrodzenie jest zrobione z kraweznikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.06.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Rasia przyszlam z rewizyta moge sobie przycupnac na tarasie? wystarcza mi deski alez u Ciebie jest boosko! a ogrod, jest jak zaczarowany ogrod, nic tylko wpatrywac sie i odpoczywac... ahh fajnie Zaciekawilo mnie ogrodzenie... jezeli byla o tym wzmianka to pewnie nie dopatrzylam jej...wiec sorki ze pytam... czy on jest wylewany z betonu, czy tez to takie elementy gotowe ukladane na siebie? bo wyglada suuuper... komponuje sie extra z domem na temat domku brak mi slow.... odebralo mowe i liter na klawiaturze mi brakuje.. kolejny piekny domek na FM jaki odnalzalam i mam nadzieje, ze bede mogla tez sie inspirowac poniekad Twoimi/Waszymi pomyslami Witaj Mmelisko:D. Właścicielko ślicznego domku z Pracowni, która swego czasu była dużą inspiracją dla mnie przy rysowaniu mojego;). Już Markocia odpowiedziała w moim zastępstwie:)... obrzeża krawężnikowe, jedno na drugim, zazbrojone:). Mmelisa ogrodzenie jest zrobione z kraweznikow Dziękuję Markociu:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Witaj Mmelisko:D. Właścicielko ślicznego domku z Pracowni, która swego czasu była dużą inspiracją dla mnie przy rysowaniu mojego;). Już Markocia odpowiedziała w moim zastępstwie:)... obrzeża krawężnikowe, jedno na drugim, zazbrojone:). Dziękuję Markociu:hug:. O kurka.... to ja bym na to na pewno nie wpadla.. skad ten pomysl? bo wyglada super Rasia, skoro pracownia, od ktorej mam projekt, byla Twoja inspiracja, wiec pozwol ze i ja sie po inspiruje od Ciebie kurka...taras to tez jest boooski u Ciebie... szczegolnie to nowo nabyte zadaszenie:cool: tez myslimy o desce na tarasie ostatnio moj M wpadl na pomysl przemalowania desek elewacyjnych na kolor siwy... zgodzilam sie ale staram sie jeszcze nie zgadzac na to na teraz.. bo podoba mi sie tak jak jest... moze kiedy indziej... Milego dnia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Siemanko Rasiu, miłego wiatrodeszczodnia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 a kto wie gdzie się Wiolasz podziała? Pozwolę sobie odpowiedzieć - bo wiem jak znikanie fajnych ludzi może niepokoić. U Wiolaszki wszystko ok, oddaje się błogiemu lenistwu na dowolnie wybranym boku oraz mniej błogiemu macierzyństwu Zośka odkąd zaczęła chodzić nie daje matce się nudzić Cześć Rasiula - c tam działasz,że nie masz czasu z nami posiedzieć ?? znów coś ślicznego, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.06.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Rasia, piękna ta biel w Twoim ogrodzie, i ta romantyczna panienka, i wszystko co widzę to mi się podoba bardzo i już. Zwierzęta też prawie wszystkie lubię. Prawie, bo niestety nie te, co pełzają i nóg nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.06.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Rasia, piękny kwitnący busz u Ciebie, jak milutko ogląda się Twoje zdjęcia. Takie delikatne kwiatuszki, tak leśnie, uwielbiam Twój klimacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.06.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 wiesz Rasiu jak mi się ogromnie podoba twój naturalny ogrod, szczena opada i zazdrość zzera. da się u ciebie odpocząć i oddechu zlapac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts