Arnika 29.06.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.06.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 przeglądnęłam od pierwszej strony raz jeszcze! zauroczona po pachy jestem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.06.2013 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 O kurka.... to ja bym na to na pewno nie wpadla.. skad ten pomysl? bo wyglada super Rasia, skoro pracownia, od ktorej mam projekt, byla Twoja inspiracja, wiec pozwol ze i ja sie po inspiruje od Ciebie kurka...taras to tez jest boooski u Ciebie... szczegolnie to nowo nabyte zadaszenie:cool: tez myslimy o desce na tarasie ostatnio moj M wpadl na pomysl przemalowania desek elewacyjnych na kolor siwy... zgodzilam sie ale staram sie jeszcze nie zgadzac na to na teraz.. bo podoba mi sie tak jak jest... moze kiedy indziej... Milego dnia:hug: Hej Mmelisko:D. Ogromnie podoba mi się Twoja elewacja:cool: i choć jestem ogromną miłośniczką szarości, to naturalne drewno też kocham i na Twoim miejscu poczekałabym z tym przemalowaniem;). Siemanko Rasiu, miłego wiatrodeszczodnia:D Już troszkę słonka do mnie dotarło... wczoraj, wraz z przyjazdem Żelki i Stefka:lol:! (relacja foto u Żelci w komentach:)) Pozwolę sobie odpowiedzieć - bo wiem jak znikanie fajnych ludzi może niepokoić. U Wiolaszki wszystko ok, oddaje się błogiemu lenistwu na dowolnie wybranym boku oraz mniej błogiemu macierzyństwu Zośka odkąd zaczęła chodzić nie daje matce się nudzić Cześć Rasiula - c tam działasz,że nie masz czasu z nami posiedzieć ?? znów coś ślicznego, nie ? Ano przez tydzień kupowałam roślinki, kurier przywiózł nowe donice na taras i jutro chciałam robić kompozycje, ale... przemeblowując dzisiaj mieszkanie Teściów poślizgnęłam się i tak mocno stłukłam kolano, że z bólu zasłabłam:(... siedzę teraz z okładem na kolanie i mogę ponadrabiać zaległości na forum, bo nic innego nie jestem w stanie robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.06.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Oj, bidulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.06.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Oj współczuwam bólu kolana. Moje nawala mi poważnie od 10 dni, chodzić nie mogę, ale Ty po dwóch dniach będziesz jak koza skakała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.06.2013 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Rasia, piękna ta biel w Twoim ogrodzie, i ta romantyczna panienka, i wszystko co widzę to mi się podoba bardzo i już. Zwierzęta też prawie wszystkie lubię. Prawie, bo niestety nie te, co pełzają i nóg nie mają Dziękuję Toluś za dobre słowo:cool:... w Twoich ustach takie komplementy na temat ogrodu warte są więcej niż całe złoto tego świata! Muszę Cię poznać z moim Stefanem... to najwspanialszy herpetoodczulacz;). Rasia, piękny kwitnący busz u Ciebie, jak milutko ogląda się Twoje zdjęcia. Takie delikatne kwiatuszki, tak leśnie, uwielbiam Twój klimacik wiesz Rasiu jak mi się ogromnie podoba twój naturalny ogrod, szczena opada i zazdrość zzera. da się u ciebie odpocząć i oddechu zlapac. przeglądnęłam od pierwszej strony raz jeszcze! zauroczona po pachy jestem:yes: Dziękuję Dorbiczku, Tarciu, Arniczko i Akusiu:hug:. Myślę, że za dwa lata uzyskam zamierzony efekt tajemniczego ogrodu...... chociaż fragmentarycznie;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.06.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Oj, bidulka Oj współczuwam bólu kolana. Moje nawala mi poważnie od 10 dni, chodzić nie mogę, ale Ty po dwóch dniach będziesz jak koza skakała Dobrze, że doktora miałam pod ręką... rzepka cała, ale odrobinę wklęśnięta;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.06.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Wklęśnięta :jawdrop:rzepka, ni mi nie mów - bidulka jesteś Ale to mija to na pociechę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 oj Rasiątko Rasiątko:( Ty to chyb specjalnie to kolanko żeby bezkarnie pod pergotendą poleżeć i swoje cudne włości podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.06.2013 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ojojoj.... Niedobrze... Oby kolano szybko przestało boleć i bez skutków ubocznych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.06.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Oj ,Rasia , łączę się Z Tobą w bólu...mnie biodro napierdziela...oby szybko ból ustąpił . Ogród masz śliczny ...wszystko mi się podoba i to białe i niebieskie i kolorowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.06.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Rasia, fajne łosie masz w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.07.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 dopiero teraz przeczytalam o kolanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Rasia biedulko co do elewacji u mnie... wiedzialam ze dobrze robie odmawiajac teraz zmiany koloru... jeszcze nie zamieszalam a tutaj juz jakies poprawki... oooj nie tak predko docelowy mial byc klinkier... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.07.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 O kurczaki! Kto do mnie zawitał. Rozgość się Kochana, usiądź na tarasie i poczęstuj mohito...http://2.bp.blogspot.com/-bWg9qPo5BmM/T8Jg93NOXwI/AAAAAAAAEBw/pjYY-yLjBJE/s320/mojito.jpg Ps. Wszystkie zwierzątka duże i małe również mile widziane:yes:. Pps. Pestka i Frodo to ta sama rasa, co Filip, czyli Flat Coated Retriever, ale zupełnie z Filipkiem nie spokrewnione:no:. Oczywiście, że zostają wszystkie!... w tym celu były zanabyte;), choć nie ukrywam, że wobec Księciunia musiałam się uciec do małego podstępu;). Rasieńko wszystko tylko nie rum:no:... to już nawet czystą bym wypiła;) Z tymi Ps-ami to się tak nie rozpędzaj bo jak wpadnę z Nelsiem i jego bandą to niewiele Ci z tego ślicznego ogrodu zostanie:rolleyes: Współczuję kolana... ale tak późno doczytałam, że pewnie już lepiej:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Czesc Rasiunia. Zapytam tutaj bo do mnie to juz nikt nie zaglada. Lokator zamordowal mi reszte roslinek - to znaczy wydaje mi sie, ze drewniana skrzynie zaatakowal jakis grzyb i dlatego wszystko co w niej bylo zdechlo... Wiciokrzew, winobluszcz i 4 berberysy szalg trafil. Mam zamiar wyrzucic z niej cala ziemie, odgrzybic i zalakierowac, mam nadzieje, ze to pomoze... Obok stala donica z rododendronem i on umarl na fitocostam (brazowe liscie...) - tez grzyb. Pytanie - czy z tej donicy ziemie tez wyrzucic zanim wsadze tam cos nowego, czy to nie ma znaczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.07.2013 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 (edytowane) Jestem w biegu . Właśnie wstałam;). O 12.30 pm wróciłam z Płocka z ZOONOCY http://www.zoo.plock.pl/40_aktualnosci/77_8222_zoonoooc_8221_najsenniejszy_rekord_polski.html. Fantastyczna przygoda i na kompletnie wariackich papierach, bo dowiedziałam się o niej wczoraj o 16 z minutami słuchając Trójki:lol2:. Zadzwoniłam do Młodej czy jedziemy? Zdążyła zgarnąć jeszcze koleżankę, ja spakowałam namioty, śpiwory i karimaty i o 22.45 byłyśmy pod Płockim ZOO, a o 23.00 zamknęli bramę. Zaraz wrzucę kilka zdjęć.. Małgoś, wyrzuć całą ziemię, wypłucz doniczki i spryskaj czymś przeciwgrzybowym. Edytowane 6 Lipca 2013 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Ty to jestes wariatka. No tak kurna, latwo powiedziec, tej ziemi lacznie jest chyba ze 120 litrow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.07.2013 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Rasia biedulko co do elewacji u mnie... wiedzialam ze dobrze robie odmawiajac teraz zmiany koloru... jeszcze nie zamieszalam a tutaj juz jakies poprawki... oooj nie tak predko docelowy mial byc klinkier... Jak się cieszę, że daliście drewno!!!:wiggle: Rasieńko wszystko tylko nie rum:no:... to już nawet czystą bym wypiła;) Z tymi Ps-ami to się tak nie rozpędzaj bo jak wpadnę z Nelsiem i jego bandą to niewiele Ci z tego ślicznego ogrodu zostanie:rolleyes: Współczuję kolana... ale tak późno doczytałam, że pewnie już lepiej:hug: Każda banda miło widziana ... dzisiaj wpadła Lidszu z Zojką... Zoja porozstawiała moje Młode po kontach na dzień dobry, a teraz w najlepsze szaleją całą czwórką w oczku wodnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.07.2013 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Ty to jestes wariatka. No tak kurna, latwo powiedziec, tej ziemi lacznie jest chyba ze 120 litrow. To są tylko dwa worki po 60l . Zarodniki grzyba zostają w ziemi, niestety... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts