Nefer 16.03.2009 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Coś tam będzie świeciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.03.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Pierwsza.... Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.03.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.03.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.03.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Dopiero wstałam Kawkę proszę http://www.kobieta.pl/uploads/tx_mzkobietazdjecia/38_tV2gZ6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.03.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Kawką się poczęstowałam, dziękuję ogromnie! Doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.03.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam w południe ....prawie. Nefer śliczny trawertynek. Ja też lubię eksperymenty. Przynejmniej ludzie mają co gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.03.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Rasia ktoś ci podłoge podwędził i położył u siebie bardzo podobna czy mnie sie wydaje ?? http://www.housetohome.co.uk/imageBank/d/dining21.jpg fotka z twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Wydaje Ci się Zu... bardzo dobrze! Moje kafle są tylko trochę dłuższe i lekko złamane zielenią. Cieszę się, że jeszcze KTOŚ do mojego dzienniczka zagląda, bo przyznać muszę, że zapuściłam go straszniście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.03.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Wydaje Ci się Zu... bardzo dobrze! Moje kafle są tylko trochę dłuższe i lekko złamane zielenią. nosz kurna ktoś po tobie papuguję nie wpuszczaj go do domu bo licho wie co tam jeszcze zerżnie znaczy skopiuje, spapuguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2009 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 A ja się cieszę, że taką kuchnię znalazłam, bo widzę, że ciemny blat i jasne meble pasią, to już mnie cieszy... Bo z każdej z tych wklejonych kuchni to ja co innego i po kawałku bym podpatrzyła... no i dalej mam w głowie taki misz masz, że chyba przeprowadzę się bez kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.03.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Rasia ktoś ci podłoge podwędził i położył u siebie bardzo podobna czy mnie sie wydaje ?? http://www.housetohome.co.uk/imageBank/d/dining21.jpg fotka z twojego dziennika super ta kuchnia ... podwędzam, bo podoba mi się i jak rasia coś z niej ściągnę ... utwierdzam się w czarnym blacie ... najchętniej granitowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Czytają, czytają - tyle że nie jestem w stanie stwierdzić którą kuchnię widziałabym u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.03.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 A ja się cieszę, że taką kuchnię znalazłam, bo widzę, że ciemny blat i jasne meble pasią, to już mnie cieszy... Bo z każdej z tych wklejonych kuchni to ja co innego i po kawałku bym podpatrzyła... no i dalej mam w głowie taki misz masz, że chyba przeprowadzę się bez kuchni... z każdej po trochu i wyczarujesz cudo znając ciebie Rasia ale odbiegasz od koncepcji kuchni o której rozmawiałyśmy, to znaczy że bębą duże zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.03.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 A ja się cieszę, że taką kuchnię znalazłam, bo widzę, że ciemny blat i jasne meble pasią, to już mnie cieszy... Bo z każdej z tych wklejonych kuchni to ja co innego i po kawałku bym podpatrzyła... no i dalej mam w głowie taki misz masz, że chyba przeprowadzę się bez kuchni... Hihihihi........przechodziłam to samo. Na szczęście mam to już za sobą. Ale czy moja kuchnia będzie moją wymarzoną????? Inspiracje kapitalne. Teraz faktycznie złóż do kupy z każdej po kawałku i zobacz co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.03.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 a ja mam zamysł na kuchnię od 2 lat i póki co nie zmieniam - chyba będę konsekwentana w jej realizacji chciałąm ja nawet w przypływie niecirpliwości zrealizować w obecnej kuchni ale sobie darowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.03.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Podziel sie zuzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 A ja się cieszę, że taką kuchnię znalazłam, bo widzę, że ciemny blat i jasne meble pasią, to już mnie cieszy... Bo z każdej z tych wklejonych kuchni to ja co innego i po kawałku bym podpatrzyła... no i dalej mam w głowie taki misz masz, że chyba przeprowadzę się bez kuchni... Hihihihi........przechodziłam to samo. Na szczęście mam to już za sobą. Ale czy moja kuchnia będzie moją wymarzoną????? Inspiracje kapitalne. Teraz faktycznie złóż do kupy z każdej po kawałku i zobacz co z tego wyjdzie. No, toś mnie pocieszyła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.03.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Podziel sie zuzka nie da się bo koncepcja jest w głowie, projekt co prawda narysowany ale jak do tej pory to jeszcze nikt nie zrobił kuchni z tego typu materiałow więc nawet nie mogę wam pokazać co to będzie (na czyjemś przykładzie) ja będę the first Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.03.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Podziel sie zuzka nie da się bo koncepcja jest w głowie, projekt co prawda narysowany ale jak do tej pory to jeszcze nikt nie zrobił kuchni z tego typu materiałow więc nawet nie mogę wam pokazać co to będzie (na czyjemś przykładzie) ja będę the first Intrygujące. Jakieś bliższe informacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts