malka 23.07.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Przyszli! Rewolucja trwa . mają szczęście http://emoty.blox.pl/resource/fd0aa91c334bb307.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 23.07.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Rasiu, pokazuj ogród! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.07.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Rasiu, pokazuj ogród! Na razie nie ma co pokazywać... ale w weekend.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.07.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Rasiula ,pokazuj efekty przewrotu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.07.2013 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Oooooooooo nowy ogon, co z niego wyrośnie, bo z pewnością nie maleństwo Pergola jest, a mostek gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.07.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 A dlaczego Kruszka jest "tymczasowa"???? Śliczna i przesłodka... jak każde maleństwo... jak każdy pies... To białe to przy tarasie??? Będziesz zapowojniczać, zapnączać... wiem! zahortensiać, tam jej powinno być dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.07.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 A dlaczego Kruszka jest "tymczasowa"???? Śliczna i przesłodka... jak każde maleństwo... jak każdy pies... To białe to przy tarasie??? Będziesz zapowojniczać, zapnączać... wiem! zahortensiać, tam jej powinno być dobrze? TU: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.491184077628360.1073741956.129322507147854&type=1 jest krótko o Kruszce... PROŚBA - kto jest na FB - udostępniajcie proszę Kruszkę - jest PRZECUDOWNA!!! Po lewej stronie już jest zawinniczone, po prawej będzie zapowojniczone... na zahortensjenie pd-zach strona za gorąca, a i piachu tu za dużo i za sucho;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.07.2013 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Rasiula ,pokazuj efekty przewrotu!! Oooooooooo nowy ogon, co z niego wyrośnie, bo z pewnością nie maleństwo Pergola jest, a mostek gdzie? Wczoraj o 9pm panowie skończyli pracę tuż przed burzą... właśnie idę robić zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.07.2013 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 (edytowane) Tymczasowe maleństwo, czyli Kruszka http://forum.muratordom.pl/images/smilies/lol.gif ... początki "białej" rewolucji ogrodowej... obyło jak na razie się bez ofiarhttp://forum.muratordom.pl/images/smilies/wink-2.gif. Mam oświetlenie przed domem:D i mam pergolę na wisterię i mostek;) Jeszcze mam "zagrodę" dla Czipsów z białego płotka po wschodniej stronie domu, wyrzucone ognisko, stare pieńki pocięte do spalenia, małą drewuciupeńkę na takie gorsze drewno przy docelowym miejscu na nowe ognisko, czyli w kamiennym kręgu, nowy kompostownik i parę jeszcze innych drobiazgów... Edytowane 28 Lipca 2013 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.07.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 szalejesz Rasia:lol: ale efekty swietne. Kruszynka cudna sunieczka, pokaze znajomym może ktoś będzie chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.07.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Rasia jestes pewna , ze tylko 16 arow tej dzialki masz ?????? ...... moja tez 16- to arowa ale jakies mniejsze te ary ( sorrki , ze sie powtarzam ) jak widze ile cudow robisz u siebie to trudno mi uwierzyc , ze to wszystko miesci sie na tak " malej " posesji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.07.2013 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 szalejesz Rasia:lol: ale efekty swietne. Kruszynka cudna sunieczka, pokaze znajomym może ktoś będzie chętny. Wychowam, podtuczę i nawet zawiozę... ona dużo większa już nie będzie:no:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.07.2013 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Rasia jestes pewna , ze tylko 16 arow tej dzialki masz ?????? ...... moja tez 16- to arowa ale jakies mniejsze te ary ( sorrki , ze sie powtarzam ) jak widze ile cudow robisz u siebie to trudno mi uwierzyc , ze to wszystko miesci sie na tak " malej " posesji . Hej Edyś... dobrze, że Cię widzę, bo muszę do Cię zajrzeć i nadrobić zaległości:oops:. Wiesz, forumowa Elfirka kiedyś napisała taką mądrą sentencję:"trawnik skraca perspektywę"... ja zaczęłam kombinować z przełamywaniem ogrodowej przestrzeni zanim to przeczytałam... a teraz widzę jak się sprawdza;). Ja mam niepełne to 16 arów z czego dokładnie 20% jest pod domem i podjazdem:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.07.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Rasiu zagladam do Ciebie , zagladam ..... tylko nie wpisuje sie za czesto .... U mnie nim sie zazieleni to jeszcze wiele wody w Wisle uplynie dlatego tak lubie " przebywac " u Ciebie cudne te Twoje psiaki ( uwielbiam zwierzeta ) Wczoraj odkrylam hodowle Yorkow niedaleko mojego domostwa http://www.piccolocane.republika.pl/index1.html i wyobrazilam sobie jak taki maly szkrabek biega po Stylku ..... az zachcialo mi sie wrocic do Polski zeby troche zaczac zyc , a nie tylko PRACOWAC ( wlasnie zaraz wychodze do pracy - niedziela ) . Moze jak sprzedam mieszkanie to decyzja o powrocie zapadnie szybciej ..... Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.07.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Rasiula wspaniała rewolucja:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.07.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Rasia - podobaja mi sie te biale meble ogrodowe - co to? Edyta, a pomysl na powrot do PL masz? Ja czasami tez bym sprzedala dom tutaj i wrocila...tylko co dalej....tego sie boje....wroce i co, gdy wakacje sie skoncza??Na razie plan to emerytura w wiekszej czesci w roku w PL.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.07.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Maju tez zdaje sobie sprawe z tego , ze po powrocie do Polski juz " takiej kasy " jak w Stanach nie bede miala ..... z drugiej strony wiesz jak wyglada praca na obczyznie ..... zanim zaczelam zarabiac te powazniejsze pieniadze to najpierw musialam frycowe zaplacic ( jak wszyscy ) .... tez mam tutaj mieszkanie za ktore 11 lat temu zaplacilam 150 tys. $ ( na kredycie ) teraz jego wartosc wynosi 80 tys. ...... iiiiiiii kredyt przewyzsza wartosc nieruchomosci . W Polsce jesli uda mi sie sprzedac mieszkanie to zarobie chociaz na nim .... a kasa ze sprzedazy jest nie do ruszenia .... dom musze wykonczyc jeszcze z pobytu w USA wiec zakladam jakies 2 latka min...... Co bede robic jak wroce nie wiem ..... cos pewnie wymysle ...... moze zaczne zyc jak nomalni ludzie , bo od kiedy pamietam to tylko pracuje , pracuje , pracuje .... przed chwila wlasnie wrocilam do domu dzisiaj krotko kilka godzin , ale wczoraj od rana do 9 wieczorem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.07.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 nie chodzi mi o kase, powiem szczerze....bardziej chodzi mi po glowie, co tu robic, bo nie interesuje mnie przeprowadzka do duzego miasta..... Ja sobie daje jeszcze 10 lat...bede po 50tce...dzieci po 20stkach....bede mogla sie zastanowic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.07.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 TU: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.491184077628360.1073741956.129322507147854&type=1 jest krótko o Kruszce... PROŚBA - kto jest na FB - udostępniajcie proszę Kruszkę - jest PRZECUDOWNA!!! Po lewej stronie już jest zawinniczone, po prawej będzie zapowojniczone... na zahortensjenie pd-zach strona za gorąca, a i piachu tu za dużo i za sucho;) Na szajsbuku konta nie posiadam, ale synowi podrzucę Nie wiem czy potrafiła bym być tymczasowym domem... no nie ja ale wiesz o co mi chodzi... podziwiam Cię, ja bym nie oddała:-x A tak w ogóle to długo mieszkasz tam gdzie mieszkasz??? Przez 10 lat mieszkaliśmy na Klaudynie, parafia Laski... ślub tam braliśmy, synusia chrzciliśmy i komuniowaliśmy... później nie za daleko nas wywiało, nasz drugi dom (jeszcze nasz;)) jest w Zaborowie koło Leszna, ten sam powiat:)... no jak na forumowe warunki to my prawie somsiadki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.07.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 nie chodzi mi o kase, powiem szczerze....bardziej chodzi mi po glowie, co tu robic, bo nie interesuje mnie przeprowadzka do duzego miasta..... Ja sobie daje jeszcze 10 lat...bede po 50tce...dzieci po 20stkach....bede mogla sie zastanowic.... Maju ja jeszcze max. 5 lat bo chyba wiecej nie dam rady , a za 5 bede wlasnie miala 50 - tke ...... ...... Buduje dom w miescie , ale jakby na uboczu wiec mieszka sie jak na wsi .... Ty przyjezdzasz do Polski od czasu do czasu ja NIE !!!! nie bylam w kraju od ponad 13 lat ..... mnie chodzi o kase bo po nia tutaj wyjechalam ... na nikogo nie licze ( nie mam meza ani dzieci ) tak lubie , chce i jest mi z tym dobrze dlatego majac pieniadze zycie bedzie latwiejsze co tu duzo mowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts