rasia 01.08.2013 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Rasia .dopiero zauważyłam niesamowitą rewolucję w ogrodzie! Efekt oszałamiający!!:eek::eek:robiłąś te pergole na zamówienie,czy gdzieś dorwałaś?Fantastycznie zgrywa ta biel drewna z zielenią no i w ogóle za całością !! Eeee... narysowałam sobie w głowie... pojechałam po materiał... chłopaki przylechali pomalować, skręcić i powbijać . Dziękuję Kochanahttp://forum.muratordom.pl/images/smilies/hug.gif. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.08.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Paczajta! Wpadłyśmy na ten sam pomysł! To kiedy jedziemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.08.2013 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 To kiedy jedziemy ? We wrześniu? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.08.2013 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 może być i wrzesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.08.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Asia ,zrozumiałam ,ze kupiłaś gotowce do pomalowania,tak?a możesz zdradzić gdzieeeeee??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.08.2013 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Asia ,zrozumiałam ,ze kupiłaś gotowce do pomalowania,tak?a możesz zdradzić gdzieeeeee??? Nie:no:. Wymyśliłam, pojechałam do LM, obliczałam już na miejscu z tego co mieli. Wszystko jest z osobnych elementów. Tylko mostek był w całości, ale i tak będę zmieniać barierkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.08.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 To kiedy jedziemy ? We wrześniu? . może być i wrzesień A spróbujcie nie, to sobie innym tonem pogadamy!!!!! No dobra, fotele mogę darować .... chociaż .... cholera, i ładne i wygodne .... psia krew, po co ja tutaj przyłaziłam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.08.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Nie:no:. Wymyśliłam, pojechałam do LM, obliczałam już na miejscu z tego co mieli. Wszystko jest z osobnych elementów. Tylko mostek był w całości, ale i tak będę zmieniać barierkę. Włąsnie o to mnie sie rozchodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.08.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Przepraszam, umknęło mi Twoje pytanie. Chodzi Ci o te dwa fotele z niebieskimi poduchami??? To BOHAKAN z Ikea:). Dzieki Rasiu....ide jutro robic liste w IKEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Rasiu piekniscie tam u ciebie, ale sie pozmienialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Hejka... no pergolki super Czytałam że z LM - mam nadzieje, że solidnie zbite bedą długo służyły... Ja już dreptam nóżkami, mam ochote cichaczem pozbyć się placu zabaw ale obawiam się że dostane po tytłku od moich pozostałych domowników więc zostaje czekać następnego lata ... eh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.08.2013 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 A spróbujcie nie, to sobie innym tonem pogadamy!!!!! No dobra, fotele mogę darować .... chociaż .... cholera, i ładne i wygodne .... psia krew, po co ja tutaj przyłaziłam ..... Wiesz, że Cię kocham:hug:... jeśli w tym szaleństwie jest metoda... znajdę ją . Włąsnie o to mnie sie rozchodzilo To jestem bardzo kontent;). Dzieki Rasiu....ide jutro robic liste w IKEA Ciekawa jestem czy Ci się udało je znaleźć? Rasiu piekniscie tam u ciebie, ale sie pozmienialo Oj, zmienia się zmienia... chociaż chwilowo susza straszna i roślinki mi padają jak muchi:(. Hejka... no pergolki super Czytałam że z LM - mam nadzieje, że solidnie zbite bedą długo służyły... Ja już dreptam nóżkami, mam ochote cichaczem pozbyć się placu zabaw ale obawiam się że dostane po tytłku od moich pozostałych domowników więc zostaje czekać następnego lata ... eh.... Nie mam pojęcia ile będą żyły, ale na razie oko cieszą A Twój plac zabaw piękny i użyteczny:yes:. Oszczędź go na razie:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.08.2013 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Wyrosło mi w warzywniaku takie cóś: Czy ktoś ma jakąś złotą myśl, co to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 To najprawdopodobniej warkocznica dwubarwna, roślinka słonkolubna pochodząca z Południowej Afryki.Nie przepada za mrozem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 08.08.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Rasiu trzeba przyznać, że Twój ogród rzuca na kolana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.08.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 To najprawdopodobniej warkocznica dwubarwna, roślinka słonkolubna pochodząca z Południowej Afryki. Nie przepada za mrozem:) Maxtorko dziękuję bardzo!!! Ale skąd do licha takie coś u mnie w warzywniaku??? A obok z pewnością przeze mnie nie sadzone mieczyki:rolleyes:. Rasiu trzeba przyznać, że Twój ogród rzuca na kolana . Dosłownie;)... bo pielę bez przerwy i końca nie widać, nie widać.... (choć dzisiaj to akurat powaliły mnie na kolana korzonki;)) Ale bardzo dziękuję za dobre słowo:lol:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.08.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Już Elfir powiedziała to Eukomis piękna roślinka, a swoją drogą skąd u Ciebie tyle egzotycznych roślin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.08.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Rasiu zastosuj szyszki jako zasłonę przed wysychaniem i chwastami, to zamiast kory Trochę psy rozwłóczą ale więcej zostanie pod krzakami a wtedy chwastów znacznie mniej, a nawet jak są to takie wybujałe i łatwiej je pielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.08.2013 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 I będę wredna, Kruszka tak się odmieniła u Ciebie i tak jej z oczu szczęście wyziera, że chyba nie możesz się z nią rozstać - zabrałaś biedę z nędzy dałaś jej pałac i fantastycznych towarzyszy a teraz znowu ją na przeprowadzkę szykujesz, serce się kraje Popatrzyłam na Twój mostek i zaczynam przebąkiwać o mostku w moim ogrodzie nad kręgami Ważek w tym roku i u mnie zatrzęsienie, ostatnio takie karesy odchodziły w locie nie wierzę, zaczęło padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.08.2013 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Och wredna Ty!!!;). Mam problem z Księciuniem i całą resztą homo-rodziny;)... a bez pomocy innych sama nie ogarnę tej kuwety;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts