rasia 09.08.2013 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Już Elfir powiedziała to Eukomis piękna roślinka, a swoją drogą skąd u Ciebie tyle egzotycznych roślin Pierwsza była Maxtorka:D. Toż właśnie się głowię skąd to to u mnie w warzywniaku między pietruszką a koperkiem:lol2:. Z egzotyki to mam tylko jeszcze oleander i cytrusy, ale wszystko w doniczkach i wędruje na zimę do domu. W gruncie mam platana, którego wielbię i hołubię... jakoś przeżył 2 zimę, więc chyba mu już nic nie grozi:rolleyes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.08.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 To Kruszka nie podbiła jeszcze Ich serc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.08.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Jakieś kamieniste te serca muszą mieć Jest przecudna i przesłodka:hug: U mnie też wyrasta coś dziwnego w borówkach... muszę obfocić i spytać bo nawet nie wiem czy to przypadkiem nie trutka jakaś dla potworów moich:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 09.08.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Rasiu, nie bylo w naszej IKEA.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.08.2013 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Rasiu, nie bylo w naszej IKEA.... Tak myślałam, bo to już chyba wycofana seria... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Maxtorko dziękuję bardzo!!! Ale skąd do licha takie coś u mnie w warzywniaku??? A obok z pewnością przeze mnie nie sadzone mieczyki:rolleyes:. . Z tymi mieczykami to bardzo podejrzana sprawa jest;) Chyba działa jakiś mieczykowy potwór, coś na kształt skarpetkowego, tylko że on nie kradnie ale daje. U mnie było podobnie, wsadzałam kanny a wyszły mieczyki ale się nie awanturuję bo zaczęły kwitnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.08.2013 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Z tymi mieczykami to bardzo podejrzana sprawa jest;) Chyba działa jakiś mieczykowy potwór, coś na kształt skarpetkowego, tylko że on nie kradnie ale daje. U mnie było podobnie, wsadzałam kanny a wyszły mieczyki ale się nie awanturuję bo zaczęły kwitnąć. Ale ja tam mieczyków też nie wsadzałam!!! Oprócz siania pietruszki i koperku nic tam innego nie robiłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.08.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Na warzywo to mi nie wygląda, ale łądne cholera!!!! Też Cię kocham:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 12.08.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Rasiu uwielbiam do Ciebie zagladac Twoj ogrod jest tak piekny i przemyslany, a zdjeciami chwytasz piekne ujecia, ze dziala na mnie kojaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.08.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.08.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 czesc Rasiula, laze tak za Arnisia po ulubionych watkach. bardzo zaluje ze nie mogliście dojechać, coz ....zycie. niemniej jednak zaluje. było jak zawsze wesoło. nasze forumkowe "południowe" dziewczyny sa ekstra, miska do dziś mi się smieje jak wspominam nasze szaleństwa. a burzowe duszonki nie do przebicia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.08.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Ładny ten Eukemis, ale pewnie nie chciałoby mi się cebul wykopywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.08.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Pozdrowienia zostawiam:) Byłam, czytałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.08.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 rety dawno mnie tutaj nie bylo... to wina braku neta w PL.. juz jestem na miejscu i oficjalnie witam sie i obiecuje, ze zabieram sie za nadrabianie starconych 6tygodni:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 19.08.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Ja już teraz wiem dlaczego nie powinnam za często do Ciebie zaglądać , nie dość że masz tak piękny ogród ze dech zapiera w piersiach to jeszcze fotografujesz jak profesjonalistka ehh, no nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie Cudnie, po prostu cudnie u Ciebie, masz magiczny ogród PS. ja chcę taki mostek i zadaszenie tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.08.2013 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Hej Dziewczynki . Zaglądam z doskoku... W ostatni piątek moja najukochańsza Teściowa z z wszystkich Teściowych... miała zawał. Jak już niektóre wiecie z FB. wszystko zostało błyskawicznie ogarnięte, służba zdrowia stanęła na wysokości zadania rewelacyjnie!!! Nikomu nie życzę choroby, ale jakby co, to wszystkim życzę takiej opieki kardiologicznej jak w Grodzisku Mazowieckim:). W środę zawiozłam Kruszkę do Domu Stałego... . Teściowie mieli do nas przyjechać właśnie w ten weekend... wysprzątałam chałupę na błysk;)... całe szczęście zrobiłam zdjęcia, bo nikt by nie uwierzył. Młody wrócił z Alp w niedzielę - cały, zdrowy:lol: i szczęśliwy - zdobył swój pierwszy czterotysięcznik: Piz Bernina:D. Wiadomość z ostatniej chwili: Teściową wypisali se szpitala!!! Już jest w domku:wiggle:. Jestem przeszczęśliwa:lol:... wszyscy jesteśmy:lol:!!! Mała porcja zdjęć za chwilę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.08.2013 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Młody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 o qurwa Zdrówka dla teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.08.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 malka, tutaj pisze "mlody" wiec uwazaj na slowka rasia jak oni to zdjecie zrobili? :jawdrop:jestem pod ogromnym wrazeniem i hyle czolo Ciesze sie Twoja/Wasza radoscia z powrotu do domku tesciowej i sle jej rowniez gorace fluidy i zycze jak najwiecej zdrowka, i prosze, zeby juz was tak nie starszyla:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.08.2013 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 o qurwa Zdrówka dla teściowej Dzięki Malcia:lol2:. Ja klęłam gorzej oglądając wczoraj zdjęcia i co gorsze - filmy kręcone z kasku Go Pro;). malka, tutaj pisze "mlody" wiec uwazaj na slowka rasia jak oni to zdjecie zrobili? :jawdrop:jestem pod ogromnym wrazeniem i hyle czolo Ciesze sie Twoja/Wasza radoscia z powrotu do domku tesciowej i sle jej rowniez gorace fluidy i zycze jak najwiecej zdrowka, i prosze, zeby juz was tak nie starszyla:hug: Myślę Mmelisko, że jeden waryjot wlazł na jedną iglicę, a drugi na drugą i tak sobie zdjęcia cykali;). Tu widać, że fotografujący siedzi na grani... a w dół ma taki widok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts