Edyta M 25.08.2013 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Rasiu dziekuje za podpowiedz w sprawie trawy ..... potrzebuje obsiac jakies 10 arow ( pozostale 6 ar. zabiera dom + kostka + obrzeza z kory kamiennej ) decyzje podejmuje blyskawicznie kupie te ktora polecilas " Barenbrug " .... golfowej jest 4 rodzaje wiec musze wybrac odpowiedni dla mojej dzialki .... z moich wyliczen wychodzi , ze na te 10 arow musze wydac 1000 zl. na trawke ( nie wydaje sie , az tak duza suma w porownaniu z tym co juz zostalo wlozone w budowe ) ..... Przeczytalam kilka ostatnich postow ..... cieze sie , ze Tesciowa wraca do zdrowia ....... bedzie wymagala szczegolnej opieki przez kilka najblizszych tygodni , ale miejmy nadzieje ze skoro ma przy sobie takie grono kochajacych ludzi to szybko dojdzie do pelnej sprawnosci fizycznej Rasiu gratuluje syna ........... UDAL SIE CHLOPAK ..... widoki cudne ........ uwielbiam gory Buziaki dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.08.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Też z czystym sumieniem mogę polecić te trawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.08.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Beauty lukne do Ciebie ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.08.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 a ja z przykroscia ale nie polece tej trawy, wywaliłam kase w bloto a raczej w piach , za to nabyłam inna i ta dopiero stworzyla piękny soczysty trawniczek. a BTW o tym u Malki ostatnio rozmawialysmy i nawet sa fotki trawnikowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.08.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 TAR moze po prostu nie byla odpowiednia dla Twojej dzialki .... z tego co przeczytalam to jest kilka rodzajow tych traw .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.08.2013 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Edyta ja mam Barenbruga super sport i ....szału nie ma. Nawet po dosiewkach nie ma takiego efektu jak obiecywał producent. Jeśli na wiosnę nie zabierze się do roboty zaoram i wysieję inną mieszankę. Ps. Tarcia, w mojej castoo Geoli nie słyszeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.08.2013 01:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Malcia, a który sezon masz tą trawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.08.2013 01:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Rasia ,,,jak zobaczyłam Młodego na tym szczycie, to zamarłam..i starałam się nie oddychać ,by nie spadł!!! Boożże , jestem pełna podziwu dla Niego!! Gratulki!! Dziękuję Kochana:hug: Tak jak już pisałam... ja tez zamieram jak Młody wyjeżdża... ale przecież każdy ma jakąś pasję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.08.2013 01:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Fotozagadka;) Co widzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.08.2013 02:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Edyta ja mam Barenbruga super sport i ....szału nie ma. Nawet po dosiewkach nie ma takiego efektu jak obiecywał producent. Jeśli na wiosnę nie zabierze się do roboty zaoram i wysieję inną mieszankę. Ps. Tarcia, w mojej castoo Geoli nie słyszeli Ja COS musze wysiac ..... ( chociaz fanem trawy nie jestem ) najchetniej wszedzie rzucilabym kostke i kore kamienna ..... chce jeszcze na jesien jakis wysiew zrobic ( w pazdzierniku ) zeby tym akcentem zakonczyc grzebanie sie w ziemi .... U mnie nie bedzie tak pieknie jak u Was bo tylko trawa , planuje gdzies w kacie posadzic trawe ozdobna i na wiosne kilka iglakow to wszystko .... dlatego szukam czegos " latwego w obsludze " czyli ma rosnac - nie za szybko , nie grymasic , ladnie wygladac .... . Sprawdzalam Geolia cenowo wychodzi tak jak Barenbrug .... zawsze moge zrobic eksperyment i pomieszac obydwie trawki zobaczymy co z tego wyrosnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.08.2013 02:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Rasiu na fotce - WAZ ( no chyba , ze masz taka torebke ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.08.2013 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Rasia.. to jest Pyton Królewski... Malcia nie w Casto a w LM...Ja tez miałam tą trawę i szału nie było..Wysiałam/dosiałam kilka mieszanek w tym roku.. 2 rożne kupione na targu i geolie... geolia ładna, te targowe też ładne, ale jedna mieszanka miała ciut koniczyny, albo koniczyna się sama dosiała od sąsiadki i z lasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.08.2013 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) Moja Geolia już po pierwszym koszeniu u nas się bardzo sprawdza - tylko teraz noce zimne, więc słabiej rośnie Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.08.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 TAR moze po prostu nie byla odpowiednia dla Twojej dzialki .... z tego co przeczytalam to jest kilka rodzajow tych traw .... uniwersalna i barenbrug i geolia - pierwsza do luftu druga rewelacyjna Edyta ja mam Barenbruga super sport i ....szału nie ma. Nawet po dosiewkach nie ma takiego efektu jak obiecywał producent. Jeśli na wiosnę nie zabierze się do roboty zaoram i wysieję inną mieszankę. Ps. Tarcia, w mojej castoo Geoli nie słyszeli w LM nie w Casto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.08.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Ja tradycyjnie trawe przez internet zamowie ..... jak wszystko do tej pory ..... .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.08.2013 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Prawie zgadłyście;)... bo to dwa pytony . tak na marginesie - leżą na żabie, takiej samej jak Malcia sobie właśnie kupiła:lol2:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.08.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Teraz to wyraźnie widać - piękne są, duże już porosły? I one tak poza terrarium się snują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.08.2013 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 One potrzebują słońca... po prostu;)... więc wystawiam je od czasu do czasu na słonko, ale muszę bardzo pilnować, bo w mig by ich nie było. Tu akurat prezentują się jak na pytony królewskie, czyli kuliste przystało... zwinięte w kulkę gdy są przenoszone, dopiero za chwilę zaczną prostować swoje ciałka:). o tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.08.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Ślicznie się Stefan z Agatką prezentują Przykro mi, że Teściowa ma porażone nerwy Mam nadzieję, że to się cofnie szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.08.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 a czym je karmisz Zdrowia dla teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts