rasia 26.08.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Gosiek - myszami;). Lidziu, Gosiaczku dziękuję w imieniu Teściowej:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.08.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 One potrzebują słońca... po prostu;)... więc wystawiam je od czasu do czasu na słonko, ale muszę bardzo pilnować, bo w mig by ich nie było. Tu akurat prezentują się jak na pytony królewskie, czyli kuliste przystało... zwinięte w kulkę gdy są przenoszone, dopiero za chwilę zaczną prostować swoje ciałka:). o tak: To ja Cię przepraszam ale teraz to ja Cię MUSZĘ odwiedzić!!! po chamsku się wpraszam:oops: Napisz proszę coś więcej o nich... o hodowli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.08.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 To ja Cię przepraszam ale teraz to ja Cię MUSZĘ odwiedzić!!! po chamsku się wpraszam:oops: Napisz proszę coś więcej o nich... o hodowli... No różne sposoby już znałam na podryw lub wzbudzenie zainteresowania, ale żeby na węże:rotfl:. Kochana, one są zupełnie bezproblemowe:yes:. Terrarium, kawałek korzenia, gliniana miska z wodą i myszy raz w miesiącu... opieka nad wężem zajmuje mniej czasu niż nad jednym storczykiem w domu;). Polecam:cool:. I cały czas zapraszam:lol:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.08.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Boże Rasiu czy Ty trzymasz te zwierzatka u siebie ?!! Jak Teściowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.08.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 :jawdrop::jawdrop::jawdrop:to ja wrecz odwrotnie.... nie bede sie juz tak wpraszac toc to mogloby mnie w calosci polknac:cry: boje sie panicznie wszelakich rozmiarow wezy.. oprocz dzdzownicy gratuluje odwagi,.... booooosze w domu takie weze trzymac...i do az 2! moje serducho zaraz stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.08.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 a jak przyjadę to będę mogła pomiziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 27.08.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Asiu,jakbym napotkała te dwoje 2 obślizgłe stwory ,to bym chyba umarła http://1.1.1.2/bmi/www.sherv.net/cm/emoticons/shocked/fainting-smiley-emoticon.gif Ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.08.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Asiu,jakbym napotkała te dwoje 2 obślizgłe stwory ,to bym chyba umarła http://1.1.1.2/bmi/www.sherv.net/cm/emoticons/shocked/fainting-smiley-emoticon.gif Ściskam uff myslalam, ze jestem sama z tymi dolegliwosciami, na szczescie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.08.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 kiedy one nie są oślizgłe to bardzo przyjemne węże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.08.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Tylko ktoś kto NIGDY nie dotykał węża myśli, że on zimny i oślizgły:rolleyes: przecież one jak najdelikatniejszy jedwab... a wygrzane na słonku to nawet i ciepłe:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 27.08.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Asiu,jakbym napotkała te dwoje 2 obślizgłe stwory ,to bym chyba umarła http://1.1.1.2/bmi/www.sherv.net/cm/emoticons/shocked/fainting-smiley-emoticon.gif Ściskam O !! z przejęcia to nawet byka strzeliłam :lol2:.Miało być "Twoje" a nie "dwoje" Tylko ktoś kto NIGDY nie dotykał węża myśli, że on zimny i oślizgły:rolleyes: To ja już wolę nie dotykać i dalej myśleć sobie ,że on zimny i oślizgły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.08.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Nie wiem czy dałabym się przekonać do miziania. Chyba wolę swoje żaby Rasia, uściski cieplutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.08.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 O !! z przejęcia to nawet byka strzeliłam :lol2:.Miało być "Twoje" a nie "dwoje" To ja już wolę nie dotykać i dalej myśleć sobie ,że on zimny i oślizgły :lol2: nie no weze ogolnie sa fajne, ale nie te zimne i oslizgle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Sama nie wiem, jaki jest mój stosunek do węży, a w szczególności do tych z rodziny dusicieli, ale że są piękne to nie ulega wątpliwości!!!! I nie są oślizgłe!!! Maja aksamitną, suchą, delikatną skórę!!!! Niniejszym zostawiam pozdrowienia ..... i przyznaję, strasznie jestem ciekawa, kto łapie dla nich te myszy ... Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.08.2013 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Dziewczyny, wąż Stefan wcale nie jest oślizgły i zimny. Jest naprawdę jedwabisty w dotyku, wiem bo go dotykałam i nosiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.08.2013 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 przyznaję, strasznie jestem ciekawa, kto łapie dla nich te myszy ... myszki się kupuje w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.08.2013 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 myszki się kupuje w sklepie właśnie... i to była przyczyna dla której zrezygnowałam z węża pan w sklepie powiedział - pani sobie wybierze, jedną z tych białych myszek Za to Arctica nawet do sklepu nie musiałaby jeździć tyle myszy kotka jej przynosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.08.2013 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Sama nie wiem, jaki jest mój stosunek do węży, a w szczególności do tych z rodziny dusicieli, ale że są piękne to nie ulega wątpliwości!!!! I nie są oślizgłe!!! Maja aksamitną, suchą, delikatną skórę!!!! Niniejszym zostawiam pozdrowienia ..... i przyznaję, strasznie jestem ciekawa, kto łapie dla nich te myszy ... Dziewczyny, wąż Stefan wcale nie jest oślizgły i zimny. Jest naprawdę jedwabisty w dotyku, wiem bo go dotykałam i nosiłam właśnie... i to była przyczyna dla której zrezygnowałam z węża pan w sklepie powiedział - pani sobie wybierze, jedną z tych białych myszek Za to Arctica nawet do sklepu nie musiałaby jeździć tyle myszy kotka jej przynosi Nie dam rady odpowiedzieć na wszystkie Wasze posty, ale akurat trzy ostatnie oddają wszystko co bym napisała . Dzięki Dziewczynki!!! Myszki faktycznie kupujemy w sklepie... sprzedawcy się cieszą, bo jak się mówi, że one na karmę, to wybierają te najmniej "chodliwe";). Ale ostatnio wydałam wojnę swoim domowym szarym myszatym, co się rozpanoszyły po całym dole mojego domku... zarekwirowały oranżerię na sypialnie, skrzętnie korzystają z dolnej łazienki, stołują się w spiżarni...... Przez ostatni tydzień złapałam sztuk 6... Stefan z Agatą nie wierzą we własne szczęście... nigdy tyle nie zjadły na raz:lol2:. Teściowa niestety bz . Młody pojechał pomagać Dziadkowi, a przede wszystkim Babcię psychicznie podreperować, bo jak wiadomo od psyche zależy ... większość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.08.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 W takim razie masz samowystarczalną hodowlę Ciekawe czy Stefan z Agatą same by na polowanie ruszyły gdybyś im pozwoliła? To smutna historia z Teściową, czy to się zregeneruje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 30.08.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Rasiu, bardzo mi przykro z powodu Mamy Meza... Jestem z Wami calym sercem i zycze zdrowia i sily, by do niego wrocic... Ogrod, bez zmian... Niezmiennie wyjatkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts