Kruela 17.03.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Podziel sie zuzka nie da się bo koncepcja jest w głowie, projekt co prawda narysowany ale jak do tej pory to jeszcze nikt nie zrobił kuchni z tego typu materiałow więc nawet nie mogę wam pokazać co to będzie (na czyjemś przykładzie) ja będę the first Intrygujące. Jakieś bliższe informacje? Mam wrażenie, ze zuza sie miga ... jak nie wizual to chociaz opis plosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.03.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Podziel sie zuzka nie da się bo koncepcja jest w głowie, projekt co prawda narysowany ale jak do tej pory to jeszcze nikt nie zrobił kuchni z tego typu materiałow więc nawet nie mogę wam pokazać co to będzie (na czyjemś przykładzie) ja będę the first Intrygujące. Jakieś bliższe informacje? dziescyny no jak moge to zdradzić ?? będzie z drewna na wysoki połysk, ale nie nowoczesna ani klasyczna ale napewno będze bardzo elegancka dzrzwiczki w kolorze ............... nie potrafię go określić bo bedzie robiony specjalnie dla mnie na ścienie granit/marmur połączony z drzewem i szkłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Rasia jaki masz kolorek tynku i jaki to producent?? wreszcie jakies nowe zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.03.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 dziescyny no jak moge to zdradzić ?? będzie z drewna na wysoki połysk, ale nie nowoczesna ani klasyczna ale napewno będze bardzo elegancka dzrzwiczki w kolorze ............... nie potrafię go określić bo bedzie robiony specjalnie dla mnie na ścienie granit/marmur połączony z drzewem i szkłem Oniemiałam. Czyli szafki będą na wysoki połysk w kolorze nietypowym. A blaty jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.03.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 dziescyny no jak moge to zdradzić ?? będzie z drewna na wysoki połysk, ale nie nowoczesna ani klasyczna ale napewno będze bardzo elegancka dzrzwiczki w kolorze ............... nie potrafię go określić bo bedzie robiony specjalnie dla mnie na ścienie granit/marmur połączony z drzewem i szkłem Oniemiałam. Czyli szafki będą na wysoki połysk w kolorze nietypowym. A blaty jakie? Nie ukrywam, że i mnie wcięło zuza prosze nie męczyć starszeństwa tylko jasno i prosto określić co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Rasia jaki masz kolorek tynku i jaki to producent?? wreszcie jakies nowe zdjecie Cały system tynku Caparol, a kolorki jutro sprawdzę na budowie z wiaderek, bo nie pamiętam , a wzornik kolorów oddałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Podziel sie zuzka nie da się bo koncepcja jest w głowie, projekt co prawda narysowany ale jak do tej pory to jeszcze nikt nie zrobił kuchni z tego typu materiałow więc nawet nie mogę wam pokazać co to będzie (na czyjemś przykładzie) ja będę the first Intrygujące. Jakieś bliższe informacje? dziescyny no jak moge to zdradzić ?? będzie z drewna na wysoki połysk, ale nie nowoczesna ani klasyczna ale napewno będze bardzo elegancka dzrzwiczki w kolorze ............... nie potrafię go określić bo bedzie robiony specjalnie dla mnie na ścienie granit/marmur połączony z drzewem i szkłem No nie daj się prosić Zuza... wklej jakiś rysunek chociaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.03.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Dzieki rasia, czekam w takim razie na numerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.03.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Podziel sie zuzka nie da się bo koncepcja jest w głowie, projekt co prawda narysowany ale jak do tej pory to jeszcze nikt nie zrobił kuchni z tego typu materiałow więc nawet nie mogę wam pokazać co to będzie (na czyjemś przykładzie) ja będę the first Intrygujące. Jakieś bliższe informacje? dziescyny no jak moge to zdradzić ?? będzie z drewna na wysoki połysk, ale nie nowoczesna ani klasyczna ale napewno będze bardzo elegancka dzrzwiczki w kolorze ............... nie potrafię go określić bo bedzie robiony specjalnie dla mnie na ścienie granit/marmur połączony z drzewem i szkłem No nie daj się prosić Zuza... wklej jakiś rysunek chociaż... Jasne że bym wam pokazała ale nie mam jak pokazać ponieważ jeszcze dla nikogo nie powstały takie drzwiczki, one będę zrobione tylko dla mnie, a mój małż wykonana je dopiera jak bedzie musiał ( czyli jak się będziemy wprowadzać do nowego domu - czyli rozumiecie że nie predko) Z braku czasu nawet jednych drzwiczek mi nie chce zrobić Co do blatów - będą jasne bo całe drzwiczki zbyt jasne nie będą ale w bardzo wysokim połysku i przecierano-patynowane na czarno, jasna podłoga gres polerowany, czarny sprzęt (lodówka, piekarnik, expres, czajnik) Mam nadzieję że teraz troche rozjaśniłam wizję kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 dzień dobry przyszłam rzec http://www.threadbombing.com/data/media/20/cup_of_LOL.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.03.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Hejka ja też się witam i ponieważ nie byłam na spotkaniu u Ciebie to tu troszkę pocukruję, kurde Rasia zajefajna jest ta Twoja chałupka po prostu suuupeeeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.03.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jasne że bym wam pokazała ale nie mam jak pokazać ponieważ jeszcze dla nikogo nie powstały takie drzwiczki, one będę zrobione tylko dla mnie, a mój małż wykonana je dopiera jak bedzie musiał ( czyli jak się będziemy wprowadzać do nowego domu - czyli rozumiecie że nie predko) Z braku czasu nawet jednych drzwiczek mi nie chce zrobić Co do blatów - będą jasne bo całe drzwiczki zbyt jasne nie będą ale w bardzo wysokim połysku i przecierano-patynowane na czarno, jasna podłoga gres polerowany, czarny sprzęt (lodówka, piekarnik, expres, czajnik) Mam nadzieję że teraz troche rozjaśniłam wizję kuchni Jacieeeeeeee, Zuzka zapowiada się modelowa kuchnia. Mam rozumieć, że szafki wykona Ci twój osobisty małż????? Aleeeeee fajnieeeeee...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.03.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jasne że bym wam pokazała ale nie mam jak pokazać ponieważ jeszcze dla nikogo nie powstały takie drzwiczki, one będę zrobione tylko dla mnie, a mój małż wykonana je dopiera jak bedzie musiał ( czyli jak się będziemy wprowadzać do nowego domu - czyli rozumiecie że nie predko) Z braku czasu nawet jednych drzwiczek mi nie chce zrobić Co do blatów - będą jasne bo całe drzwiczki zbyt jasne nie będą ale w bardzo wysokim połysku i przecierano-patynowane na czarno, jasna podłoga gres polerowany, czarny sprzęt (lodówka, piekarnik, expres, czajnik) Mam nadzieję że teraz troche rozjaśniłam wizję kuchni Jacieeeeeeee, Zuzka zapowiada się modelowa kuchnia. Mam rozumieć, że szafki wykona Ci twój osobisty małż????? Aleeeeee fajnieeeeee...... Wykona , wykona nie ma wyjścia chyba że będzie wolał żebym poszła do konkurencji Jasne że zrobi ale mówi że najgorzej sie robi własnej żonie ale on lubi wyzwania tak jak i ja..........tylko musi je akceptować i realizować tzn moje szlone pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jasne że zrobi ale mówi że najgorzej sie robi własnej żonie Co ty opowiadasz od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.03.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jasne że zrobi ale mówi że najgorzej sie robi własnej żonie Co ty opowiadasz od rana wiedziałam że to zdanie przyciągnie wzrok i zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.03.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jasne że zrobi ale mówi że najgorzej sie robi własnej żonie Co ty opowiadasz od rana Gosia mnie uprzedziłą. Nic mi o tym nie było wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.03.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jasne że zrobi ale mówi że najgorzej sie robi własnej żonie Co ty opowiadasz od rana Gosia mnie uprzedziłą. Nic mi o tym nie było wiadomo. bo włsana jest najbardziej wymagajaca, w tym przypadku chodzi mu o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.03.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ale wiesz co Zuzka.....taki fachura w domu, to skarb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.03.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ale wiesz co Zuzka.....taki fachura w domu, to skarb. wiem, ale nie moge mu tego powiedzieć bo skrzydeł dostanie a tak serio to mówię mu to za kazdym razem bo spełnia moje wszystkie zachcianki i zawsze zrobi wszystko to co wymyslę, a czasami dziwne mam pomysły i ja sama myslę zę się nie da ich technicznie wykonać a on to zrobi - normalnie złota rączka i anielska cierpliwość ( nie tylko do mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.03.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jasne że bym wam pokazała ale nie mam jak pokazać ponieważ jeszcze dla nikogo nie powstały takie drzwiczki, one będę zrobione tylko dla mnie, a mój małż wykonana je dopiera jak bedzie musiał ( czyli jak się będziemy wprowadzać do nowego domu - czyli rozumiecie że nie predko) Z braku czasu nawet jednych drzwiczek mi nie chce zrobić Co do blatów - będą jasne bo całe drzwiczki zbyt jasne nie będą ale w bardzo wysokim połysku i przecierano-patynowane na czarno, jasna podłoga gres polerowany, czarny sprzęt (lodówka, piekarnik, expres, czajnik) Mam nadzieję że teraz troche rozjaśniłam wizję kuchni Jacieeeeeeee, Zuzka zapowiada się modelowa kuchnia. Mam rozumieć, że szafki wykona Ci twój osobisty małż????? Aleeeeee fajnieeeeee...... no proszę, zapowiada się przepiękna kuchnia Nefer, śliczny trawertyn Acha i dzień dobry mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts