Żelka 05.10.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 O matko, jak wrócisz to mam nadzieję opowiesz z szczegółami. Ciekawa jestem jak nie wiem co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.10.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Oooo to jak nic tylko chyba Floryda : Albo Australia. Tam jest podobno takie miejsce że pływa się w morzu a nie w delfinarium:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Zazdośc mi szczęki zacisnęła, dobrze, że gadac nie muszę, jeno pisać!!!! Czy tylko mi zginął odnośnik do Rasiowego dziennika w stopce, czy to tak jest???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.10.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 mi tez zginal, nie ma ani do dziennika ani do komentarzy, czyzby rasia stad się ewakuowala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.10.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Oooo to jak nic tylko chyba Floryda Ja też bym tak chciała ;yes: ty i pływanie z delfinami??? przecież ty do jeziora się balas wejść a co dopiero do oceanu i z rybami przepraszam z rybnymi ssakami plywac :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.10.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Noo i jeszcze takie dziwne w dotyku... Oooo ale tam woda chociaż ciepła jest.... Na Teneryfie kiedyś w Loro Park byliśmy na takim pokazie delfinów.. cudny pokaz.. na koniec delfinki po basenie powoziły w pontonach wybrane z publiczności dzieciaki.. ale miały frajdę... Ja też w stopce Rasi odnośników nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.10.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 ani chybi nas opuscic chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.10.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Oby nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Rasia, Ty się nie wygłupiaj bo Cię na dywanik weźmiemy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.10.2013 01:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Hej Kochani ! Albo mi się ktoś włamał na konto albo mnie Admin nie lubi, bo ja nic nie kasowalam... I mi teraz trochę smutno, bo wcale nie chcę znikać.... Wracam z wakacji za tydzień i mam nadzieję, że do tej pory odniknę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2013 02:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 A wiesz, że myślałam, kto to teraz zza oceanu może poklikać ze mną.... Odnikaj... odnikaj.... Ja wracam później niż Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.10.2013 04:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 A czemu Wioluś nie śpisz o tej porze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.10.2013 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Widziałam Twoje rybki i to całe dno płaszczkami pokryte Wracaj, wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Czemu nie spalam.. bo moja pani z pokoju tak się wierciła , że mnie obudziła o 2.00.. skuutecznie Przeleżałam do 3... i potem weszłam za jakiś czas poczytać co słychać... Wiesz.. ja wracam dopiero 28.10 ale za to będę dłużej na rehabilitacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.10.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Widziałam Twoje rybki i to całe dno płaszczkami pokryte Wracaj, wracaj A gdzie to można zobaczyć, bo jezdem ciekawa. Rasiek, sie ma, wracaj no, moja Ty psycholoszko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Noo jak wrócisz.. to Żelcię przytul ode mnie do cycka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.10.2013 03:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 A gdzie to można zobaczyć, bo jezdem ciekawa. Rasiek, sie ma, wracaj no, moja Ty psycholoszko!!! Nie umiem z telefonu zalinkowac Ci tych zdjęć. Może Gosiaczek zapora Ci linka.... Juz wracam... No juz za tydzień... ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.10.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Ogrzej się dobrze, bo tutaj jest zimnooooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 laski kochane to i mnie tego linka zapodajcie co??? plis, plis. popatrzyłabym sobie na rybki w turkusowej wodzie i powspominala ocean indyjski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.10.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Jejku, co za fotki piękne!!! No i w końcu wszystkie z albumu Żelka i Stefcio zobaczyłam. Piękne, tylko szkoda, że zanim umieściłaś, to mi jakimś Photoshopem cycki nie dorobiłaś, ale już trudno, się rypło niechcący. a Rasieeek, czy ja mogę z tych fotek skorzystać i na moim blogu umieścić, czasami? Napiszę, że to Twoje, oczywiście. No i nie musisz usuwać, zostaw niech forumowicze nas zobaczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts