bami 12.12.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Rasiu,oczywiście przegapiłam Urodziny , czy w ramach rehabilitacji mogłabym pomóc w wózkowej sprawie? Daj proszę znać jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.12.2013 01:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Powinnaś, powinnaś zawsze do usług http://joemonster.org/phorum/images/smiles/dyg.gif Dziękuję jeszcze raz!!! Rasiek a czemu nie kazałaś od razu do Bacik wysyłać? Sama zawozisz wózki do Dzieci? Żelciu, Pan Od Wózków przywiezie mi je do domu za darmo, co sporo obniża koszty wysyłki, a ode mnie odbiorą je wolontariusze z Bacik . Rasiu,oczywiście przegapiłam Urodziny , czy w ramach rehabilitacji mogłabym pomóc w wózkowej sprawie? Daj proszę znać jak Dziękuję Kochana:hug:. Wózki wzięłam na klatę. Nie mam weny do wymyślania jakiejś formy cegiełek dla Ludzi Dobrej Woli... chyba, że do Świąt wyczaruję jakieś minimalistyczne stroiki... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.12.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 A po co stroiki, my chcemy dać cegiełki beż żadnych stroików. Nie za coś tylko po coś, by pomóc dzieciom. Jest pw, jest konto? To dawać i już! Prawda Kobitki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Ściskam mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.12.2013 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 W sobotę Pan od wózków przywiózł dwa wózki, wczoraj przyjechali Monika z Mariuszem - fantastyczni wolontariusze z Siemiatycz, którzy całe Swoje Wielkie Serca oddają Dzieciakom z Bacik... Wielki szacun dla Nich!!! To są niesamowici Ludzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.12.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Pamiętam, że Dandi też pisał, że to bardzo dobrzy Ludzie. Fajnie, że chociaż te dwa wózki od Ciebie dostali. Czyli teraz co, jeszcze 5 im brakuje, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.12.2013 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Wiesz co Żelciu, dzisiaj Oni są w Bacikach, więc jutro, może pojutrze będę wiedzieć więcej, czego teraz bardzo tym dzieciom brakuje... Wiem, ze jest tam teraz 26 dzieci od małego dwulatka do dużych chłopaków. W sumie nie mają za wiele rehabilitacji, żadnych zajęc plastycznych, ruchowych. Ale po wczorajszej rozmowie, wiem że przede wszystkim brakuje personelu i opieki. Od 15-tej codziennie zostają z tymi dziećmi tylko 2 pielęgniarki, które muszą zrobić wszystko, nakarmić każde z osobna, zmienić pampersy, umyć... na nic innego nie zostaje czasu... Strasznie smutne to wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.12.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 O Matko kochana, aż się wierzyć nie chce. Ci co głosu nie mają i sami o siebie nie zawalczą.., smutna polska rzeczywistość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.12.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 17.12.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Witaj Rasiu! Nigdy sie chyba oficjalnie u Ciebie nie witalam, ale dziennik przegladalam, pamietam, ze szczeka mi opadla, jak zobaczylam te Twoje "studnie":D Przydreptalam od Zelci, bo napisala, zeby zajrzec, wiec jezdem Na caly wozek dac nie moge, ale bardzo chetnie sie dorzuce:yes: Do piatku jestem dostepna, potem przez 3 tygodnie nie bardzo, wiec jakbys mi podeslala nr konta, to bym przelew machnela jeszcze w tym tygodniu. Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.12.2013 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Dziewczynki jesteście przekochane:hug:. Dziś albo jutro dzieci dostaną uprane i po serwisie swoje pierwsze wózki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.12.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Ja prosiłam o nr konta:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.12.2013 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Ja prosiłam o nr konta:yes: Poszło na e-mail;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.12.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 19.12.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Rasiek a my pewnie po Świętach dopiero się spotkamy, nie, bo tak jak obiecałam, trzymam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.12.2013 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Dziękuję wszystkim wspierającym Aniołkom i Mikołajkom:hug:.Żelciątko zadzwonię jutro:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 19.12.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Poszło:wiggle:To ten sam bank, to pewnie już doszło:yes: Ale ze mnie blondyna:oops:Zrobiłam przelew, wróciłam na forum, weszłam na komentarze, przeczytałam "rASI domek- fotoretrodziennik....." i mnie olśniło:rotfl:A wcześniej nic nie zajarzyłam, nic a nic:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Ok, Rasiek. Ja jestem, (odkrywcze co?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.12.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Poszło:wiggle: To ten sam bank, to pewnie już doszło:yes: Ale ze mnie blondyna:oops: Zrobiłam przelew, wróciłam na forum, weszłam na komentarze, przeczytałam "rASI domek- fotoretrodziennik....." i mnie olśniło:rotfl: A wcześniej nic nie zajarzyłam, nic a nic:lol2: Ok, Rasiek. Ja jestem, (odkrywcze co?) Niniejszym ogłaszam, że we trzy sfinansowałyście jeden wózek!!! :D Wybierzcie sobie który.... Ogromnie dziękuję! Teresko, ja za Chiny ludowe bym nie wpadła na Twoje Wyjątkowy cmok dla Ciebie:hug:. Wyjątkowych i cudownych Świąt Ci życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts