tereska77 20.01.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Pieknie:jawdrop: Rasiu ja z zapytaniem o Twoje psiury przydreptalam:wiggle: Nie wiem ile masz teraz sztuk, ostatnie co kojarze to 3;) Zabezpieczalas podlogi? Mam na mysli impregnacje. Zastanawiam sie juz tak "na zapas", bo zanim my sie wprowadzimy, to nasz Borysek juz bedzie stary dziadek, wiec oczywiste jest, ze bedzie z nami w domku. W wiekszosci bede miala plytki, a wiadomo jak to z psami;) tu mu z ryja kapnie, tam cos poleci:rolleyes: Szczegolnie o miejsce gdzie beda miski staly sie boje, widzialam u jednej babki, fugi po kilku latach wygladaly masakrycznie:o Ty juz troche mieszkasz, jak to u Ciebie wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.01.2014 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 ależ uroczego gifa zrobiłaś... sama:jawdrop: Z lekką pomocą google+ . Pieknie:jawdrop: Rasiu ja z zapytaniem o Twoje psiury przydreptalam:wiggle: Nie wiem ile masz teraz sztuk, ostatnie co kojarze to 3;) Zabezpieczalas podlogi? Mam na mysli impregnacje. Zastanawiam sie juz tak "na zapas", bo zanim my sie wprowadzimy, to nasz Borysek juz bedzie stary dziadek, wiec oczywiste jest, ze bedzie z nami w domku. W wiekszosci bede miala plytki, a wiadomo jak to z psami;) tu mu z ryja kapnie, tam cos poleci:rolleyes: Szczegolnie o miejsce gdzie beda miski staly sie boje, widzialam u jednej babki, fugi po kilku latach wygladaly masakrycznie:o Ty juz troche mieszkasz, jak to u Ciebie wyglada? Gres razem z fugami impregnowałam zaraz po położeniu Mapei - Keraseal. Jest dobrze, ale nie wiem czy to nie kwestia szarych fug... na nich po prostu nie widać brudu;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.01.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Tereska.. ja mam jasne fugi i niestety zachodzą brudem... ale kupiłam Karchera http://allegro.pl/listing/listing.php?department=household.health&order=p&search_scope=household.health&string=parownica+karcher+sc+1020 i dało się fugi doczyścić bez problemu.. chemią też można fugi doczyścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 22.01.2014 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Gres razem z fugami impregnowałam zaraz po położeniu Mapei - Keraseal. Jest dobrze, ale nie wiem czy to nie kwestia szarych fug... na nich po prostu nie widać brudu;). Dzieki, zapisalam sobie nazwe tego impregnatu. Jakby byly brudne, to bys zobaczyla;) U mnie w obecnym mieszkaniu po 5 latach tylko w kuchni miedzy kuchenka a zlewem fugi sa ciemniejsze:rolleyes: Mam na mysli podloge oczywiscie. Nie byly impregnowane i w miejscu gdzie sie najbardziej chlapie, jednak troche sciemnialy:yes: W lazience tez masz szara fuge, rewelka:yes:, bez zmian i przebarwien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 22.01.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Tereska.. ja mam jasne fugi i niestety zachodzą brudem... ale kupiłam Karchera http://allegro.pl/listing/listing.php?department=household.health&order=p&search_scope=household.health&string=parownica+karcher+sc+1020 i dało się fugi doczyścić bez problemu.. chemią też można fugi doczyścić... Wiem, ze da sie doczyscic, ale chyba lepiej zaimpregnowac na poczatku niz potem walczyc z przebarwieniami;) Arnika i jak Ci sie ta parownica sprawuje???? Mylas moze nia okna? Do takiego sprzetu to trzeba miec dobry dzien na sprzatanie:rolleyes: Zanim ja bym sie zabrala do tej roboty.... Chociaz pewnie jak juz sie maszyne odpali to tylko patrzysz, co by tu jeszcze "odparowac":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.01.2014 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Dzieki, zapisalam sobie nazwe tego impregnatu. Jakby byly brudne, to bys zobaczyla;) U mnie w obecnym mieszkaniu po 5 latach tylko w kuchni miedzy kuchenka a zlewem fugi sa ciemniejsze:rolleyes: Mam na mysli podloge oczywiscie. Nie byly impregnowane i w miejscu gdzie sie najbardziej chlapie, jednak troche sciemnialy:yes: W lazience tez masz szara fuge, rewelka:yes:, bez zmian i przebarwien. Tamten impregnat jest do kamienia, gresu ipt... do fug mam jeden, który polecam z przekonaniem: HG http://allegro.pl/hg-super-ochrona-fug-zabezpieczenie-fug-250ml-i3826253206.html jest rewelacyjny!!! W 2001 roku zastosowałam go w poprzednim miejscu zamieszkania w łazienkach... do tej pory fugi są nieskazitelne:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Dzien dybry. Gdyby jeszcze ktos chcial klinknac na Nobile50Fifty to bardzo prosze. http://www.iksurfmag.com/kitesurfing-news/kitesurfing-readers-awards-2013/best-kitesurfing-kite-of-2013/ A u mnie stoi pomieszczenie gospodarcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.01.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Rasienko, co najmniej kolejnych 24 Wam życze w milosci, zdrowiu i pelni szczescia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Cześć Tereska.. Nooo ja jak dorwałam parownicę w 2012r prze św Bożego Narodzenia, jak jechałam po podłodze dobrych ok 150m2 jednych kafli... to aż się zepsułam na kręgosłup na amen... i powiem, że doskonale parownica czyści... ale to robota głupiego.. tu doczyszczę, a tu zaraz pobrudzą... iiii dobrze jej na najwyższej półce w garderobie,... Natomiast po malowaniu młody ją wyją ii doczyścił bez trudu po zaschniętej emulsji... Jakoś trochę do niej się zraziłam dlatego, że przeholowałam z czyszczeniem tą najmniejszą koneweczką ,która wygląda jak szczoteczka do zębów.... Natomiast dziewczyny są z niej bardzo zadowolone.... Okien nie myłam nią, bo mam na nie inny patent.. woda z octem lub sam ocet, jak są bardzo usyfione to zmywam z pierwszego brudu wodą z płynem do naczyń , potem gumowa ściągaczka, i finito.. czasami ściereczka z mikrofibry do luster i szkła za 5-7zł z lidla ... albo tak jak ostatnio przed świętami przyszła pani Ania i dom odgruzowała... to jest mimo wszystko najlepsza pomoc Rasia... a miałyśmy o Ani pogadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.01.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Odkąd mam parownicę okna tylko nią myję - dl mnie rewelacja RASIU WSZELKIEJ POMYŚLNOŚCI Rasiu masz tego ON na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.01.2014 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Dzięki Dziewczynki:D. Gosiaczku, nie na stałe, tylko na tymczasowo... ale nikt, dosłownie NIKT się o niego nie pyta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.01.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Buuu a taka fajna psina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 02.02.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Cześć Tereska.. Nooo ja jak dorwałam parownicę w 2012r prze św Bożego Narodzenia, jak jechałam po podłodze dobrych ok 150m2 jednych kafli... to aż się zepsułam na kręgosłup na amen... i powiem, że doskonale parownica czyści... ale to robota głupiego.. tu doczyszczę, a tu zaraz pobrudzą... iiii dobrze jej na najwyższej półce w garderobie Tak myslalam:lol2: Zawsze tak jest z nowymi "zabawkami":D Pewnie kupie sobie parownice, zeby raz do roku dostac zrywu i obleciec wszystko;) A ze jestesmy jeszcze przed wykonczeniowka, wiec chyba jednak bede meczyc meza o zaimpregnowanie wszystkiego co mozliwe:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 02.02.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Buuu a taka fajna psina Piekna:yes: To jest wreszcie on czy ona??? Bo ja bylam pewna, ze to dziewcynka, a Gosiek napisala ON:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.02.2014 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Piekna:yes: To jest wreszcie on czy ona??? Bo ja bylam pewna, ze to dziewcynka, a Gosiek napisala ON:o Bo to jest on malutki ON:lol2: (czyli taka miniaturka Owczarka Niemieckiego). W piątek, wczoraj i dzisiaj byli cudni młodzi ludzie do Arga... jeszcze będą dojeżdżać do soboty, żeby oswajać go ze sobą, a w sobotę Argo robi frrrruuuu do Nowego Cudownego Domku:D:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.02.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Super wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.02.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 rozumiem, ze to wszystko sie dzieje na fejsie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.02.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 W realu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.02.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Wiola , no prosze cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.02.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Super , na picasa TARciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts