Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiecie co.... napisze cos, ale prosze sie nie smiac:mad:

O jakim psie my rozmawiamy???

Bo ja tu dopiero z dalszych postow wywnioskowalam, ze ja nie o tym mysle, o ktorym Wy piszecie:rolleyes:

Rasia ma 3 psy, tak? Tak. Czarny, brazowy i trzeci taki prawie bialy;) I od lata miala tymczasowe malenstwo. Nic nie czytalam, zeby go kto przygarnal, wiec myslalam, ze o tym Gosiek pisala:oops:

No w kazdym razie ten pies to obok owczarka nawet nie lezal. Juz sie nawet zaczelam zastanawiac, czy Wy owczarka kiedy na oczy widzialy;):rotfl::lol2:

I dopiero jak TAR zapytala, to ja objawienia dostalam, ze to nie o tego psa chodzi....

Kruszka - to malenstwo jak piszesz, zostala juz adoptowana jakis czas temu a teraz u Rasi tymczasowo przebywa ON-ek (Owczarek Niemiecki) ktory chyba juz znalazl swoich czlowiekow. a u Rasiulki stale towarzystwo to 2 flaty (ciemne) i labek (biszkopcik) :)

hejka

wiem, zołza jestem, nie bij ! :p:p:p:p

ale wpadłam buziaki zostawić i zapytać, czy do Centrumowni Warszawieckiej się jutro albo pojutrze nie wybierasz? Bo jakby przypadkiem.... to może jaką kawę byśmy uskuteczniły? :D W sensie razem i NIEzdalaczynnie :lol2:

Zołza dzwoń!!!:mad:

Rasia, ależ Ty masz serce dzieciaku.

Tyle dobrego robisz dla tych psich oczu.

To dobro do Ciebie na pewno wraca.

Jestem pod wrażeniem. I tak sobie pomyślałam,

że jeśli kiedyś zapadnie decyzja o nowym mieszkańcu naszego domu,

to wiem, gdzie zapukać :yes:

Wiecie co.... napisze cos, ale prosze sie nie smiac:mad:

O jakim psie my rozmawiamy???

Bo ja tu dopiero z dalszych postow wywnioskowalam, ze ja nie o tym mysle, o ktorym Wy piszecie:rolleyes:

Rasia ma 3 psy, tak? Tak. Czarny, brazowy i trzeci taki prawie bialy;) I od lata miala tymczasowe malenstwo. Nic nie czytalam, zeby go kto przygarnal, wiec myslalam, ze o tym Gosiek pisala:oops:

No w kazdym razie ten pies to obok owczarka nawet nie lezal. Juz sie nawet zaczelam zastanawiac, czy Wy owczarka kiedy na oczy widzialy;):rotfl::lol2:

I dopiero jak TAR zapytala, to ja objawienia dostalam, ze to nie o tego psa chodzi....

:rotfl:niieeee, wcale się nie śmieję...;)

Doskonale kolorystycznie wyliczyłaś moje Czipsy:D :yes:.

Tak wygląda u mnie karmienie:lol2:.

https://plus.google.com/u/0/photos/116203531294587380441/albums/5972417042574401793/5972416204934400674?pid=5972416204934400674&oid=11 6203531294587380441

Rasia, ależ Ty masz serce dzieciaku.

Tyle dobrego robisz dla tych psich oczu.

To dobro do Ciebie na pewno wraca.

Jestem pod wrażeniem. I tak sobie pomyślałam,

że jeśli kiedyś zapadnie decyzja o nowym mieszkańcu naszego domu,

to wiem, gdzie zapukać :yes:

Toluś :hug:.

Noo tak Tereska.. a ONek.. jest jakby ONek.. ale nie do końca, ale ONkowopodobny...

Namieszałam????

troche:lol2:

Łoo raju... namieszałam :lol2:.

Przedstawiam Wam więc mini "ONka" imieniem Argo:[ATTACH=CONFIG]240583[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]240584[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]240585[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]240586[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]240587[/ATTACH]

Coraz fajniejszy z niego koleś;)... chyba wyczaił, że znalazły się jego człowieki:lol2:.

Cudny jest!!! Nie zezarl Ci zadnych butow? Bo ja swojemu do tej pory moje piekne niebieskie klapeczki czasem wypomne, a juz jakies 7 lat minelo:D

Chcialam Wam kolege pokazac, ale za duzy rozmiar zdjecia i nie wchodzi, a juz mi sie nie chce teraz z tym motac.

:rotfl:niieeee, wcale się nie śmieję...;)

Doskonale kolorystycznie wyliczyłaś moje Czipsy:D :yes:.

Tak wygląda u mnie karmienie:lol2:.

https://plus.google.com/u/0/photos/116203531294587380441/albums/5972417042574401793/5972416204934400674?pid=5972416204934400674&oid=11 6203531294587380441

Rasiu link nie dziala, error wyskakuje.

weszłam w konkretny film i go podlinkowałam :D

ale na innym widziałam początek jak stoją miski pełne... oliwek :o myślałam, że jakieś przetwory robisz :lol2:

A to właśnie ten,który ja próbowałam zalinkować:lol2:... te "oliwki" to Nitki jedzenie:lol2:.

Czy teraz widać ten film? https://plus.google.com/u/0/photos/yourphotos?pid=5972125302673850306&oid=116203531294587380441