wu 04.02.2014 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 kurde Rasia jaka dyscyplina jak w wojsku podziwiam że cała czwórka tak grzecznie czeka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.02.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Na nauki przyjdę do Ciebie, co ??? da się tez tak z dzieckiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.02.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 tez zwrocilam uwage na to jakie one grzeczne, u mnie do jedzonka to tylko duzy tak grzecznie czeka, maly sie uczy a poki co odbija sie od szafek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.02.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 raśka, a ja w życiu takiej psiej dyscypliny nie widziałam :o Takiego psiaka to aż się chce adoptować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.02.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 załóż szkołę treserską ... aż muszę to zobaczyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.02.2014 02:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 chce mnie logować uruchamiam film i dopiero ten link wklejam To ja się powinnam wylogować żeby skopiować??? Cholercia zawsze mam z tym problem;) kurde Rasia jaka dyscyplina jak w wojsku podziwiam że cała czwórka tak grzecznie czeka:) Żeby jeszcze reszta rodzinki była taka grzeczna... Na nauki przyjdę do Ciebie, co ??? da się tez tak z dzieckiem ? , Twoje jest najwspanialsze takie jakie jest:cool:. tez zwrocilam uwage na to jakie one grzeczne, u mnie do jedzonka to tylko duzy tak grzecznie czeka, maly sie uczy a poki co odbija sie od szafek:lol2: Mając przykład w starszym kompanie, mały nauczy się błyskawicznie:yes:. raśka, a ja w życiu takiej psiej dyscypliny nie widziałam :o Takiego psiaka to aż się chce adoptować Młody już adoptowany:D, ale dam Ci znać jak będę mieć następne tymczasy;). załóż szkołę treserską ... aż muszę to zobaczyć ... Koniecznie!!! Wiesz, że masz karnet open;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.02.2014 02:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 troche:lol2: Cudny jest!!! Nie zezarl Ci zadnych butow? Bo ja swojemu do tej pory moje piekne niebieskie klapeczki czasem wypomne, a juz jakies 7 lat minelo:D Chcialam Wam kolege pokazac, ale za duzy rozmiar zdjecia i nie wchodzi, a juz mi sie nie chce teraz z tym motac. Rasiu link nie dziala, error wyskakuje. A ponadgryzał kilka butów i jedne crocsy Księciuniowe... nauczył nas chowania butów do szafek w mig:lol2:. Zeżarła też szuja jedna mój nowiutki mikro-aparacik kieszonkowy, który dostałam dopiero co na urodziny ... ale zawsze jakieś straty muszą być, żeby pokazać młodości czego robić nie wolno... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.02.2014 02:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 W czwartek nowe Człowieki zabierają Arga do jego nowego domku... nie będę miała czasu płakać, bo dla poprawy humoru przyjeżdża do nas Zojka A dzisiaj o 15.00 Frodo będzie odjajczany... jak zwykle mam stresa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.02.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Będzie się działo Rasiu byłam zalogowana, ale kopiowałam adres dopiero wtedy gdy kliknęłam na film a on odpalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.02.2014 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Frodek już śpi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.02.2014 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Rasia dobrze bedzie choc pamietam obawy o Okrucha, a wiosna czeka nas to samo z malym grzdylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Rozumiem , że już odjajczony... i wszystko OK choć pewnie jeszcze naćpany... To ja jeszcze potrzymam kciuki za szybkie gojenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 mam nadzieję Rasiunia że wszystko poszło sprawnie i Frodo ma się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.02.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Będzie dobrze, czekam na dalsze wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.02.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Rasiu czekamy na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.02.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Powiesz nam coś?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.02.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 i jak młodziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.02.2014 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Frodek dochodzi do siebie:D. Dziękujemy za ciepłe myśli:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.02.2014 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 podrap go za uszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.02.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 i niech sie szybko goi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts