Gremlinka 12.03.2014 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Cześć Rasiu. Czy możesz podać namiary na firmę od pergotendy i ewentualnie koszt twojej pergotendy. Oczywiście na priw Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.03.2014 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 O! Brazulka, uwielbiam Cię!!! Gwoździk, bardzo dziękuję!!! Jest faktycznie wyjątkowy!!! Gremlinko, mój wykonawca to firma Gorbi z Lublina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.03.2014 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 rasiu ależ piękne foty Co to za irysy kwitnące wczesną wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.03.2014 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 (edytowane) Ogłaszam wszem i wobec: WIOSNA!!! A tak się kończy włączenie podlewania... Ale mimo nocnych, mocnych przymrozków... z tej wiosny twarda sztuka... Edytowane 12 Marca 2014 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.03.2014 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 rasiu ależ piękne foty Co to za irysy kwitnące wczesną wiosną Dzięki Gosiaczku:hug:. Kosaciec Species Reticulata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.03.2014 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 jak patrze na wasze ogrody to coraz bardziej chce mi sie moj wysadzic w kosmos. piekne foty i piekne rosliny, iryski tez bede miec za rok, byle tylko kupic. ostatnio zapomnialam, nie pamietam tez gdzie wsadzilam plumosy:rolleyes: skleroza:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.03.2014 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 jak patrze na wasze ogrody to coraz bardziej chce mi sie moj wysadzic w kosmos. piekne foty i piekne rosliny, iryski tez bede miec za rok, byle tylko kupic. ostatnio zapomnialam, nie pamietam tez gdzie wsadzilam plumosy:rolleyes: skleroza:o Wiesz TARciu, ze ja mam tak samo... i wysadzenie w kosmos i sklerozę . Na razie obmyślam plan co będę wysadzać, rozsadzać, przesadzać... ale co obmyślę, to zapominam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.03.2014 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Rasiek to faktycznie wiosnę masz u siebie. U nas tylko czuć, jeszcze nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.03.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Rasia P R Z E C U D N I E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 18.03.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Witam czy ja moge prosic na pw informacje nt ogrodzenia? Z czego zrobione kto robil i ile kosztowalo? Byla bym wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 18.03.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Juz nie potrzebuje cofnelam sie o strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.03.2014 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Rasiek to faktycznie wiosnę masz u siebie. U nas tylko czuć, jeszcze nie widać. Oj, teraz po deszczach, to już z pewnością widać i u Ciebie:yes:. Bociany Twoje przyleciały??? Rasia P R Z E C U D N I E Juz nie potrzebuje cofnelam sie o strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.03.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Rasiek, nie ma jeszcze moich bocianów. To są zmarzluchy jak ja i czekają na 100% wiosnę. Ale Ty możesz wpaść nawet jak bocianów nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.03.2014 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Rasiek, nie ma jeszcze moich bocianów. To są zmarzluchy jak ja i czekają na 100% wiosnę. Ale Ty możesz wpaść nawet jak bocianów nie ma. "Moje" okoliczne przyleciały w zeszłym roku... potem spadł śnieg i odleciały z powrotem na południe i już nie wróciły . Mam nadzieję, że w tym roku jednak przylecą i że nie zabiją ich w Libanie... . Dla zachęty boćkom ... żabki się obudziły:) A dzięciołek robi wiosenną toaletę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.03.2014 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 (edytowane) rasia przeslicznie, moje tawlinki na podobnym etapie, kotki juz z zoltym pylkiem ale jakos nie mam weny by latac po ogrodzie zeby fotki szczelac. jakies paskudne przeslienie zniechecenie mnie dopadlo Edytowane 18 Marca 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 (edytowane) pięknie masz w ogrodzie, u mnie pochmurno i wietrzysko okrutne polecam Wam dwie książki Australijczyk w Italii i Zofia Nałkowska - Między zwierzętami Opowiadania, fragmenty (...) W nowej naszej siedzibie małe kurczęta wpuszczano nieraz do kuchni, żeby im chłód wiosenny nie zaszkodził. Zarówno Diana jak i Joke - psy dobrze wychowane - nie robiły im wtedy nic złego, nie zwracały na nie uwagi.A jednak kurczęta liczyły się z Dianą, nie wchodziły do jej miski z jedzeniem i nie pozwalały sobie na poufałości. Inaczej było z Jokiem.Gdy leżał, wskakiwały na niego, siadały mu po kilka rzędem na grzbiecie i zasypiały z głowami pod skrzydłem. Jakże miałam to rozumieć? Joke widocznie pozwalał na to, upoważniał je w jakiś sposób. Gdy wchodziłam, wstawał nieśmiało, zawstydzony odchodził. Kurczęta spadały - obudzone i zdziwione - i rozglądały się tylko, gdzie Joke znów się położy.Raz zastałam go, jak obłożony kurczętami leżał bez ruchu z łbem przywartym do ziemi, a jedno kurczę po prostu siedziało mu na czole i najspokojniej dziobem grzebało sobie w piórkach. Wyglądało na to, że Joke boi się ruszyć by go nie strząsnąć (...) Edytowane 18 Marca 2014 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 I wzajemnie Rasiu, i wzajemnie Piękna wiosna!! U mnie powoli wychodzą pączki, wiciokrzew już spore liście ma i .... dzisiaj widziałam 2 żaby!!! No to już wiosna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.03.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 A ja dzisiaj musiałam ropuchę ze stajni eksmitować Też macham wiosennie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.03.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 szpaki kłócą się, który z nich ma zająć budkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.03.2014 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Bocianów jeszcze niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts