Arnika 24.03.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 U mnie wiosna ... - melduję Żab całe mnóstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shayba 26.03.2014 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Cze Rasiulka Mam zgryza krzywego z łazienką... Raaasiuuu, raaatuuuj!!!! Przekręcę do Ciebie, dobrze? Zanim z frustracji przekręcę SIĘ buziaki zostawiam i kawałek podhalańskiej wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Bociki to moga mieć problem z przylotem przez tych popier...nych libańczyków (specjalnie piszę małą litera, bo to karaluchy są) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Boćki dziś przyleciały!!! Jednego widziałam. Dały rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Szczęściarze!! I dobrze wiedzieć, że jednak niektóre nie dają się tym robalom !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.04.2014 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Moje wsiowe gniazdo nadal puste............buuuuuuuuuuuuu......................:cry: Już nic nie powiem o tych wstrętnych libanusach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.04.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 z naszych dwoch wsiowych tez jeden nie wrocil gnoje libanskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.04.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Dobrze, że Ty jesteś..... Myślami Cie ściągnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.04.2014 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 W najbliższym to nie wiem, ale melduję, że w kolejnych dwóch gniazdach są wszystkie dwa:wiggle:... cztery znaczy bo po dwa:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Już pisałam, że jednego stałego boćka widziałam, drugi jeszcze w podróży - mam nadzieję!! Sama bym postrzelała do tych pie... dobra, będę grzeczna .... libanusów!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.04.2014 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Boli mnie każdy mięsień, nawet ten, o którego posiadanie się nie podejrzewałam;)... przekopałam zaledwie kilka metrów kwadratowych, wybrałam kilka kilogramów korzeni chwastów... kilkanaście kilogramów kamieni... rozczłonkowałam jedną rozplenicę i zrobiłam z niej pięć... mam dość ogrodu!!! Co najmniej na tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.04.2014 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 a moje rozplenice chyba maja zgon cholipa a takie ladne mialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.04.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 TAR skąd wiesz, że padły? Kupiłam na jesieni i nie zdążyłam się zbyt nacieszyć moimi a chciałam jak rasia podzielić na kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.04.2014 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 bo nic z nich zielonego nie wychodzi a chyba juz powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.04.2014 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 u mnie też chyba zielonego nie widać ale u mnie bardzo nierówno ruszają rośliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.04.2014 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 bo nic z nich zielonego nie wychodzi a chyba juz powinno No coś Ty, Tarciątko!? jeszcze dłuuuugo mogą być suche... trawy bardzo późno ruszają, a rozplenice zwłaszcza:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.04.2014 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 no moze:rolleyes: trzcinnik juz taka kępa zielona a te nic. nawet red barony wylazly i mozgi. tylko miskanty, preriowa i rozplenice stoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.04.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 miniód na moje serce rasiu - zieloną to mam tylko tą do koszenia i turzyce czyli jeszcze nic straconego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.04.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 3 "ptasie lapki" zasikal mi maly sznupel, raczej na smietnik pojda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.04.2014 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 no moze:rolleyes: trzcinnik juz taka kępa zielona a te nic. nawet red barony wylazly i mozgi. tylko miskanty, preriowa i rozplenice stoja Dokładnie tak:yes: Ruszają w maju . miniód na moje serce rasiu - zieloną to mam tylko tą do koszenia i turzyce czyli jeszcze nic straconego Jak wyżej . Możesz teraz spokojnie dzielić... po podziale mogą ruszyć jeszcze później :yes;. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts