Gosiek33 07.04.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 kupiłam sobie nowego carexa oshimensis ,Evergold" - piękny jest, ubiegłoroczny carex jeszcze śpi daj im czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.04.2014 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 3 "ptasie lapki" zasikal mi maly sznupel, raczej na smietnik pojda Że ke??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.04.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 3 turzyce ptasie lapki zasikal na smierc maly Witus, szczoch naczelny w naszym domu:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marze.na 08.04.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Witam. Doyarlam do Twojego dziennia czytajac posty do Anuli gratuluje domku!! Moglabym prosic o namiary i opinie na temat okien? Przy okazji okien zauwazylam taras ) czy sprawdza sie ta pergola czy pergotenda? Moge prosic o namiar kto Wam to robil? I w jakiej cenie? Moze byc na priv. Dziekuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shayba 08.04.2014 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 hejka Rasiulka, buziaki posyłam! Dzięki za wsparcie wszelakie, uporałam się z wyborami łazienkowymi, gdyby nie Ty, nadal byłabym w lesie. Dzięki wielkie, jesteś wspaniała, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.04.2014 00:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 hejka Rasiulka, buziaki posyłam! Dzięki za wsparcie wszelakie, uporałam się z wyborami łazienkowymi, gdyby nie Ty, nadal byłabym w lesie. Dzięki wielkie, jesteś wspaniała, wiesz? Ale faaaajnie!!! Bardzo się cieszę, ale jeszcze musisz zadzwonić i zdać sprawozdanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.04.2014 00:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Witam. Doyarlam do Twojego dziennia czytajac posty do Anuli gratuluje domku!! Moglabym prosic o namiary i opinie na temat okien? Przy okazji okien zauwazylam taras ) czy sprawdza sie ta pergola czy pergotenda? Moge prosic o namiar kto Wam to robil? I w jakiej cenie? Moze byc na priv. Dziekuje!!! Witaj:). Okna cały czas super All Top Lublin. Pergotendę mam od niespełna roku, ale jestem zachwycona , firma Gorbi też z Lublina . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marze.na 09.04.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Dziękuję za mega szybką odpowiedź pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.04.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Boli mnie każdy mięsień, nawet ten, o którego posiadanie się nie podejrzewałam;)... przekopałam zaledwie kilka metrów kwadratowych, wybrałam kilka kilogramów korzeni chwastów... kilkanaście kilogramów kamieni... rozczłonkowałam jedną rozplenicę i zrobiłam z niej pięć... mam dość ogrodu!!! Co najmniej na tydzień. Dlatego zaprosiłam do ogrodu sąsiada .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.04.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Dlatego zaprosiłam do ogrodu sąsiada .... A Szanowny Pan o tym wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.04.2014 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Dlatego zaprosiłam do ogrodu sąsiada .... Zazdroszczę... :cool: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.04.2014 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 A Szanowny Pan o tym wie? O to samo miałam spytać. Cześć Max! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.04.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 O to samo miałam spytać. Cześć Max! Cześć Ra(V)sik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.04.2014 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Dali namalował w '54 Topniejący zegar, ja cyknęłam topniejącego psa po hulankach po lesie;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.04.2014 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 wymiękłam:rotfl: cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.04.2014 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 No wykończyła psiaka, chyba do Animalsów trza zgłosić Flaciki są cudne. Nasi sąsiedzi mają, sama słodycz. I nic to że ma skłonności do włóczęgostwa i żebractwa. Robi to z takim wdziękiem że jest mu wybaczone:) Pomiziaj za uszkiem całą bandę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.04.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Dlatego zaprosiłam do ogrodu sąsiada .... na grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Boli mnie każdy mięsień, nawet ten, o którego posiadanie się nie podejrzewałam;)... przekopałam zaledwie kilka metrów kwadratowych, wybrałam kilka kilogramów korzeni chwastów... kilkanaście kilogramów kamieni... rozczłonkowałam jedną rozplenicę i zrobiłam z niej pięć... mam dość ogrodu!!! Co najmniej na tydzień. No jak nic, siostra!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.04.2014 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 rozpadłam się ze śmiechu rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.04.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Dali namalował w '54 Topniejący zegar, ja cyknęłam topniejącego psa po hulankach po lesie;). Rasienko wybacz ale nie moge nie wkleic - pies po calym dniu pracy w ogrodzie widzisz podobienstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts