rasia 12.05.2014 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Specjalnie dla Jamlesika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.05.2014 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Grad... i po gradzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.05.2014 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 (edytowane) Kalina Koralowa Roseum przepleciona z bzem Mme Lemoine Tawuła Kielichowiec Wonny Komasja Edytowane 13 Maja 2014 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.05.2014 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Oooo jacie! Jest na czym oko zawiesić Pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.05.2014 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 ... i po gradzie - mina bezcenna a otoczenie czarowne Masz na jednym krzaku kalinę z bzem cudnie się komponują Jeśli to kalina to ogromne ma kwiaty, nie jest to anabelka bo nie pora na nią a to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.05.2014 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Specjalnie dla Jamlesika... prawie jak moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.05.2014 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Ty masz żółtą azalkę? Noo bajka... I kto tu mówi, że ogród ugorem stoi? Niebieskie na ostatnim zdjęciu to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.05.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Oj, jakie grzeczne psiuty na tym zdjęciu :D:D A jak nie śpią, to....??? Wiosna w ogrodzie urocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2014 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 ... i po gradzie - mina bezcenna a otoczenie czarowne Masz na jednym krzaku kalinę z bzem cudnie się komponują Jeśli to kalina to ogromne ma kwiaty, nie jest to anabelka bo nie pora na nią a to co? Kielichowiec Wonny ... Z bzem przeplotła się Kalina Koralowa Roseum. Już podpisałam zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2014 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Oooo jacie! Jest na czym oko zawiesić Pięknie! Nelciu zapraszam w odwiedziny . prawie jak moja ... prawie robi różnicę, Twoja jest wirtualna, albo zatynkowana przez garaż.... Ty masz żółtą azalkę? Noo bajka... I kto tu mówi, że ogród ugorem stoi? Niebieskie na ostatnim zdjęciu to co? Kamasja . Oj, jakie grzeczne psiuty na tym zdjęciu :D:D A jak nie śpią, to....??? Wiosna w ogrodzie urocza Jak nie śpią to nie śpią... , czyli robią wszystko co grzeczne pieski robić powinny... . Hej Amtluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.05.2014 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Kielichowiec Wonny - bardzo egzotyczny wygląd... o zapachu truskawki ten też tak pachnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.05.2014 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Kielichowiec Wonny - bardzo egzotyczny wygląd... o zapachu truskawki ten też tak pachnie? pic na wode fotomontaz, moj nie pachnie ale Rasiowy juz kwitnie a na moim dopiero liscie sie pokazaly:o i ona smie twierdzic ze ma ugory????? Rasia co to jest za rozowy krzak, pod ktorym siedzi taki grzeczniusi brazowy elegancik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.05.2014 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 (edytowane) aaaa juz doczytalam w dzienniku to rh Edytowane 13 Maja 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.05.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 achhhh... ślicznie... ale i tak najbardziej to mi się to brązowe podobywuje:lol: pozdrówkam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2014 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 pic na wode fotomontaz, moj nie pachnie ale Rasiowy juz kwitnie a na moim dopiero liscie sie pokazaly:o i ona smie twierdzic ze ma ugory????? Rasia co to jest za rozowy krzak, pod ktorym siedzi taki grzeczniusi brazowy elegancik Ja go w tym roku kupiłam... kwitnącego... i pachnącego... mój pachnie korzennie trochę, trochę jak prażone orzechy... trochę jak nic... w słońcu pachnie, w nocy nie pachnie... . Stawiam flaszkę, że nie przeżyje dłużej niż rok na tych moich ugorach... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2014 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 (edytowane) achhhh... ślicznie... ale i tak najbardziej to mi się to brązowe podobywuje:lol: pozdrówkam:bye: A czarno-brązowe śpiące na wolności to nie:no:... Mówię o tym z dziennika... Edytowane 13 Maja 2014 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.05.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Ja go w tym roku kupiłam... kwitnącego... i pachnącego... mój pachnie korzennie trochę, trochę jak prażone orzechy... trochę jak nic... w słońcu pachnie, w nocy nie pachnie... . Stawiam flaszkę, że nie przeżyje dłużej niż rok na tych moich ugorach... . co ma nie przezyc? moj na ugorach i wypizdowku rosnie juz 4 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Matko, po co ja tu przyszłam Następna piękne zdjęcia pokazuje, do tego moje marzenie - kielichowiec. Kobiety miejcie litość!!!!!! . Słuchaj Rasiu, mogę nie znać ani dnia ani godziny, niespodzianki są fajne (zazwyczaj), najwyżej obie pojedziemy do miejscowości oddalonej o 9 km po jakieś zaopatrzenie ... obawiam się jednak, że to z serii "obiecanki-cacanki";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2014 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Matko, po co ja tu przyszłam Następna piękne zdjęcia pokazuje, do tego moje marzenie - kielichowiec. Kobiety miejcie litość!!!!!! . Słuchaj Rasiu, mogę nie znać ani dnia ani godziny, niespodzianki są fajne (zazwyczaj), najwyżej obie pojedziemy do miejscowości oddalonej o 9 km po jakieś zaopatrzenie ... obawiam się jednak, że to z serii "obiecanki-cacanki";) Ojjjjj! Poczekaj Ty... Niedowiarku!!! Idę do Ciebie na fb... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Ojjj, poczekaj, muszę i ja tam pójść a kawałek mam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts