Beauty 13.05.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Rasiula ,ale masz piękne rosliny ..takie niespotykane...:yes:ten kielichowiec mnie intryguje ...no i paprocie i rh ...i wszystko ...:yes:Echch ...bajka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.05.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Rasiula ,ale masz piękne rosliny ..takie niespotykane...:yes:ten kielichowiec mnie intryguje ...no i paprocie i rh ...i wszystko ...:yes:Echch ...bajka!!! Dokładnie tak! Boskości! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2014 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Dokładnie tak! Boskości! :yes: Nelcia, Ty mi napisz szyfrem ile ja Ci wiszę... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2014 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Rasiula ,ale masz piękne rosliny ..takie niespotykane...:yes:ten kielichowiec mnie intryguje ...no i paprocie i rh ...i wszystko ...:yes:Echch ...bajka!!! Kielichowiec to wybryk natury... A cała reszta to pospolitość nad pospolitości... Paproci mogę oddać duuuuużo jak ktoś tylko przyjmie... . Rh drzewiaste są moje ulubione... jak ktoś chce, to mogę sprowadzić z zaprzyjaźnionej szkółki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.05.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Rasia podpisujemy dzis umowe na łoranzerie 3-m kciuki zeby dobrze poszlo, bo pech nas ostatnio nie opuszcze:cool: biala ma byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Nooo biała jest ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.05.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 nooo , po co wymyslac jak biale jest piekne i u nas pasuje.ciekawe czy zdaza do moich urodzin, chcialabym juz gosci podjac majac to cacko w razie niepogody jak znalazl. w weekend odbiore z targow reszte bylinek na rabaty i mam nadzieje je skonczyc. ostatecznie zdecydowalam sie wychrzanic kaline koralowa przed ogrodzenie, te mszyce mnie tak wkurzaja wrrrr a rosnie toto pomiedzy truskawkami wiec nawet pryskac nie moge:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.05.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Rasia, piekny ten Filipowy zakatek czy Ty moze chcialbys sie moim piachem na skarpie zajac? tak z nudow? coooo? Bo u Ciebie to juz nie masz co robic, ja widze....wszystko perfekcyjne...nawet brazowo-czarne nakrycia kanapy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.05.2014 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Rasia podpisujemy dzis umowe na łoranzerie 3-m kciuki zeby dobrze poszlo, bo pech nas ostatnio nie opuszcze:cool: biala ma byc No kciukasy zaciśnięte . To bardzo dobrze, że biała:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.05.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 prawie jak moja I moja:D Prawie, bo moja w tym roku zechciała tylko dwa kwiaty posiadać To i tak o dwa więcej niż w zeszłym roku więc się cieszę jak głupi do sera;) Rasik a kiedy się do Brazuni wybierasz? I jaką drogą jedziesz? Tak sobie tylko pytam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.05.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 (edytowane) Rasia, EDIT: głogowe różyczki się nie wkleiły Edytowane 14 Maja 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.05.2014 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 I moja:D Prawie, bo moja w tym roku zechciała tylko dwa kwiaty posiadać To i tak o dwa więcej niż w zeszłym roku więc się cieszę jak głupi do sera;) Rasik a kiedy się do Brazuni wybierasz? I jaką drogą jedziesz? Tak sobie tylko pytam;) Jeszcze nie wiem, ale plany mam chitre na lipiec... . (przez Stryków i Toruń ) A gdzie Ty masz Maxtorko swój avatar??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.05.2014 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Rasia, Pestko Kochana! Co ja Ci będę słodzić, jak Ty wiesz... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.05.2014 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Rasia, piekny ten Filipowy zakatek czy Ty moze chcialbys sie moim piachem na skarpie zajac? tak z nudow? coooo? Bo u Ciebie to juz nie masz co robic, ja widze....wszystko perfekcyjne...nawet brazowo-czarne nakrycia kanapy:D Że zapraszasz mnie na sadzenie i przekopywanie??? Z przyjemnością . A jak zaczniesz myśleć, co Ci tam będzie najlepiej pasowało, to daj znać... z Dziewczynami uradzimy i Ci skarpę urządzimy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.05.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Rasia...Pesteczko....no i teraz tęsknić będę już za Wami, Słonka Wy moje...nieprzerwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Lubię takie chitre plany!!! Tola, masz szansę potęsknić tylko do lipca, Ty wiesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.05.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 ....do lipca???....strasznie, strasznie długo, ale zawsze to lepiej niż do sierpnia czy września...no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.05.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Jeszcze nie wiem, ale plany mam chitre na lipiec... . (przez Stryków i Toruń ) A gdzie Ty masz Maxtorko swój avatar??? O to masz mnie po drodze( no prawie ale te marne 10 czy 20 km to pikuś, Pan Pikuś). Co prawda lipiec nie jest najlepszy ale będę śledzić temat. Avatarek się gdzieś był zapodział a nie mam weny na szukanie nowego,. Ale może kiedyś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.05.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Że zapraszasz mnie na sadzenie i przekopywanie??? Z przyjemnością . A jak zaczniesz myśleć, co Ci tam będzie najlepiej pasowało, to daj znać... z Dziewczynami uradzimy i Ci skarpę urządzimy!!! trzymam mocno za slowo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 ja chetnie wybiore sie na darmowy weekend z noclegiem do parku krajobrazowego, dlubanie w ziemi bardzo lubie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts