tola 04.06.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Mnie taki busz też się podoba, ale przy mojej nadgorliwości do dziubdziaczenia (cokolwiek to znaczy ) na niekontrolowany busz nie ma szans. Dobrze, że choć u Ciebie mogę się napatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.06.2014 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Detale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.06.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Ale pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.06.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Jak to dobrze, że jest lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.06.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Figa jeszcze nie lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.06.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Lat, lato.... prawie. U rasi w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.06.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Rasia,pikne masz roślinki....:wiggle:jak tak sobie na nie patrzę od razu cisnie sie na usta Lato Lato wszędzie Zwariowało oszalało moje serce Pięknie..u mnie miał być busz ,ale wyszło jak wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.06.2014 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Hej Dziewczynki . Pogoda absolutnie letnia:yes:. Uwaga: Wiadomość tylko dla Tych o mocnych nerwach;) - wstałam dzisiaj o 6 rano:lol2: , bo tylko wtedy można spokojnie napić się kawy na tarasie i nie jest za gorąco:D... i odkryłam ptasi raj! Poczułam się jak w tropikalnym gaju, albo co najmniej w ptaszarni... Wszystko wokół śpiewało, kwiliło, ćwierkało... dosłownie wszystko!!! Pleszka się darła wniebogłosy jak się zbliżałam do zakątka z rh... Im bardziej tam zaglądałam, tym bardziej wiedziałam dlaczego ... (ten to ma fryzurę z rana Wilga jak zwykle dawała koncert:cool:. Mam też swojego małego ogrodowego "koliberka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.06.2014 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 allle Ty musisz mieć zuma:jawdrop: nieuczesany bossssski!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.06.2014 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 spadłam z krzesła na ten fryzur A koliber to pleszka? Dwa lata temu uplęgły mi się w budce muchołówki, jak już podrosły to skoro świt cała rodzinka kolibrowała wzdłuż żywopłotu ... to był widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.06.2014 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 nieuczesany mnie rozwalil na kolana :D:D ja codziennie wstaje o 6 i codziennie koncertow slucham przynajmniej te 20 minut na czas wypicia kawy Rasia jaki masz obiektyw, ja mam 18-105 i chyba czuje, ze jest za maly jaki powinnam sobie dokupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.06.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 a ja będę miała małe jaskółki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.06.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 (edytowane) a u mnie spadły z gniazda cztery chyba wróbelki ..... gołe były jaskółki to mi do garażu zaglądają, muszę sprawdzić czy coś nie lepią ...wstałam dzisiaj o 6 rano.... znaczy się wogóle się nie kładłaś Edytowane 12 Czerwca 2014 przez jamles wpis o bezsenności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.06.2014 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 spadłam z krzesła na ten fryzur A koliber to pleszka? Dwa lata temu uplęgły mi się w budce muchołówki, jak już podrosły to skoro świt cała rodzinka kolibrowała wzdłuż żywopłotu ... to był widok Pleszka, a właściwie pan Pleszek (nie mylić z Peszek;)) Skubany wcześniej wysysał rosę z róż przy tarasie, cały czas w locie . allle Ty musisz mieć zuma:jawdrop: nieuczesany bossssski!!! nieuczesany mnie rozwalil na kolana :D:D ja codziennie wstaje o 6 i codziennie koncertow slucham przynajmniej te 20 minut na czas wypicia kawy Rasia jaki masz obiektyw, ja mam 18-105 i chyba czuje, ze jest za maly jaki powinnam sobie dokupic? Mój roboczy obiektyw to 70-300 1:4-5.6 tele-macro(1:2) fi 62. Jest doskonały, bo strzelam jednocześnie niemalże pleszka w locie, a za chwilę detal kwiatka. Niestety panoramy ani w ogóle szerszego planu nim nie zrobię... ale ja nie lubię szerokiego planu . a ja będę miała małe jaskółki:wiggle: I nie będziesz miała komarów:wiggle:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.06.2014 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 a u mnie spadły z gniazda cztery chyba wróbelki ..... gołe były jaskółki to mi do garażu zaglądają, muszę sprawdzić czy coś nie lepią znaczy się wogóle się nie kładłaś I co zrobiłeś z maluchami??? Nieee no... padłam przyklejona do kanapy podczas filmu jak mucha do lepu... i więcej nie pamiętam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.06.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 I nie będziesz miała komarów:wiggle:. Kupa prawda i bujda na resorach!!! Wypluły se gniazdo w alpakarni, złożyły jajca i siedzą... a właśnie w tym pomieszczeniu, nie wiem czy zapach alpak tak je rajcuje bo komarów od groma! aż smrodów do kontaktu na krwiopijców używam bo mi zwierzaków moich szkoda, gołe som to im się dobierają do skóry... jak wejdziesz to jeden wielki bzyk tylko słychać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.06.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Przez moment się zastanawiałam czy nowego lokatora przygarnęliście;) Wilgi Ci zazdroszczę, u nas tylko ją słychać. Resztę ptasiej menażerii posiadamy. Teraz czujemy się prawie jak dziadki bo stare z młodymi przylatują. Hitem są dzięcioły karmiące młode na karmniku:) Przylatuje do nas pan Dzięcioł z córką i synkiem. Córcia radzi sobie nieźle, sama je i sama zaczyna bez opieki bywać za to synuś to straszna pierdoła więc tatuś łąduje sobie do dzioba zgrzewkę ziaren i po prostu wkłada je młodemu. A największy jazgot jest u nas tak około 4-tej nad ranem. Ma się wrażenie że ptice mają konkurs na najgłośniejszy, najdłuższy i najbardziej odjechany trel. No oszaaaleć można:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.06.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 u nas niedawno byl wysyp ogrodnic niszczylistek a jakies dzielne male ptaszki jak bazanty skubaly trawnik i pozeraly szkodniki. i to chyba byly drozdy. w ogole mam mnostwo ptactwa w ogrodzie a jak sie wyklocaja z samega rana i jakies takie odwazne sa. bialasow sie nie boja a i kotow nie ma to spokojnie sobie zyja. no i poidla im oczywiscie tez wystawiam. maly bialy jest jeszcze filemonowaty i biega za ptaszkami, duzy bialy bonifacym już trąci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.06.2014 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Przez moment się zastanawiałam czy nowego lokatora przygarnęliście;) Wilgi Ci zazdroszczę, u nas tylko ją słychać. Resztę ptasiej menażerii posiadamy. Teraz czujemy się prawie jak dziadki bo stare z młodymi przylatują. Hitem są dzięcioły karmiące młode na karmniku:) Przylatuje do nas pan Dzięcioł z córką i synkiem. Córcia radzi sobie nieźle, sama je i sama zaczyna bez opieki bywać za to synuś to straszna pierdoła więc tatuś łąduje sobie do dzioba zgrzewkę ziaren i po prostu wkłada je młodemu. A największy jazgot jest u nas tak około 4-tej nad ranem. Ma się wrażenie że ptice mają konkurs na najgłośniejszy, najdłuższy i najbardziej odjechany trel. No oszaaaleć można:lol2: Mówisz o białym misiu witającym gości przy furtce? Dzięcioła karmiącego Ci zazdroszczę, chociaż ja kiedyś rzucałam w swojego dzięcioła szyszkami i gałęziami, gdy wydłubywał młode Kowaliki z gniazda w starej babci wierzbie:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.06.2014 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 u nas niedawno byl wysyp ogrodnic niszczylistek a jakies dzielne male ptaszki jak bazanty skubaly trawnik i pozeraly szkodniki. i to chyba byly drozdy. w ogole mam mnostwo ptactwa w ogrodzie a jak sie wyklocaja z samega rana i jakies takie odwazne sa. bialasow sie nie boja a i kotow nie ma to spokojnie sobie zyja. no i poidla im oczywiscie tez wystawiam. maly bialy jest jeszcze filemonowaty i biega za ptaszkami, duzy bialy bonifacym już trąci Filemon i Bonifacy! Cudne porównanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts