rasia 12.06.2014 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Wczoraj Beauty podała linkę do myjki do okien Karchera... od razu zanabyłam razem z myjką parową ... Dzisiaj przywiózł kurier!...JUTRO WIELKIE SPRZĄTANIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.06.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Jak Ci się skończą powierzchnie to zapraszam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.06.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Mówisz o białym misiu witającym gości przy furtce? Dzięcioła karmiącego Ci zazdroszczę, chociaż ja kiedyś rzucałam w swojego dzięcioła szyszkami i gałęziami, gdy wydłubywał młode Kowaliki z gniazda w starej babci wierzbie:(. To miś powiadasz? Wykapany labradorek z niego:D Szyszki u nas na koty są Siadają sobie szelmy pod karmniczkiem i czekają aż im manna z nieba spadnie( albo przyjdzie bo mamy spacerujące kosy i kwiczoły, a i dzwońce lubią się w trawce wyczochrać). Kowaliki były w zimie, teraz tylko je od czasu do czasu słychać. Daj znać jak się myjka spawdziła, sam mam ją ochotę drogą kupna nabyć. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Pan Nieuczesany to hit sezonu!!!! Z drugiej jednak strony .... no wiesz, mam wrażenie, że chyba naruszyłaś trochę jednak jego prywatność .... Cudo ogród!!!! I piekne zdjęcia!!!! Gdybym miała taki aparat ... o matko, chyba bym z ogrodu w ogóle ni wychodziła!!!! Dzisiaj gdy jechałam samochodem przez mój las dwie wiewiórki przebiegły mi drogę - jedna za drugą, chyba się świetnie bawiły ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.06.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 No i jak ta myjka do okien? czyżbyś przy nich utknęła aż tak długo...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.06.2014 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Jak Ci się skończą powierzchnie to zapraszam;) Powierzchnie mi się jeszcze nie skończyły i chyba nigdy nie skończą, ale i tak chętnie wpadnę. To miś powiadasz? Wykapany labradorek z niego:D Szyszki u nas na koty są Siadają sobie szelmy pod karmniczkiem i czekają aż im manna z nieba spadnie( albo przyjdzie bo mamy spacerujące kosy i kwiczoły, a i dzwońce lubią się w trawce wyczochrać). Kowaliki były w zimie, teraz tylko je od czasu do czasu słychać. Daj znać jak się myjka spawdziła, sam mam ją ochotę drogą kupna nabyć. . A która? Bo z parową bawię się bez przerwy i końca nie widać.... Dzisiaj myłam nią nawet gofrownicę. No i jak ta myjka do okien? czyżbyś przy nich utknęła aż tak długo...? Do myjki do okien jeszcze nie dotarłam... siedzi grzecznie w pudełku i czeka... na razie pastwię się nad parową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.06.2014 23:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Pan Nieuczesany to hit sezonu!!!! Z drugiej jednak strony .... no wiesz, mam wrażenie, że chyba naruszyłaś trochę jednak jego prywatność .... Cudo ogród!!!! I piekne zdjęcia!!!! Gdybym miała taki aparat ... o matko, chyba bym z ogrodu w ogóle ni wychodziła!!!! Dzisiaj gdy jechałam samochodem przez mój las dwie wiewiórki przebiegły mi drogę - jedna za drugą, chyba się świetnie bawiły ... Czasem wracam do domu;). Mam ja i "swoje" wiewiórki:D, ale nie wiedzieć dlaczego moje Czipsy strasznie ich nie lubią. Ps. Brazula, 5-6.07 albo 12-13.07... który termin bardziej Ci pasi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.06.2014 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Rasia wez Ty dobra kobieto te myjke i do mnie, oranzeria czeka na mycie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.06.2014 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Oranżeria jest nowa.. to po co ją już myć??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.06.2014 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Bo nie byla umyta po robieniu, cala jest zapaluszczona :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.06.2014 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Aaaaaaaa......A już myślałam, że jesteś nadgorliwa... o co bym Ciebie nie podejrzewała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.06.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 dzieki, wychodze na fleje:p:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.06.2014 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Na co wychodzisz??????? Zaczęłaś palić znów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.06.2014 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 na fleje znaczy brudaske oj babo jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.06.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Rasia szary maly szczylek genialnie wyglada na mostku, swietne foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Już wiemy wszystko, mi rybka, kiedy przyjedziesz, bylebyś przyjechała!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.06.2014 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Takie Cudo do oddania w dobre ręce: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.650101218403311.1073742416.129322507147854&type=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.06.2014 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Tak piękne focie Twojego zwierzyńca, że mowę mi odebrało I teraz już wiem czemu ona taka niewyczesana, w dziecięcym puchu. Ciekawa jestem czy uchole jej staną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.06.2014 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Ps. Brazula, 5-6.07 albo 12-13.07... który termin bardziej Ci pasi??? No lepiej z tym terminem trafić nie mogłaś Akurat wtedy też mam urlop. Ale jak będziesz przejeżdżać DK 10 w okolicach Bydgoszczu( jak to zwykł mawiać pan Rostowski) pomachaj troszku:D Mnie co prawda i tak nie będzie ale to takie miłe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 http://www.miastorybnik.pl/p17/userfiles/image/Halina/calus.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts