rasia 23.06.2014 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 No lepiej z tym terminem trafić nie mogłaś Akurat wtedy też mam urlop. Ale jak będziesz przejeżdżać DK 10 w okolicach Bydgoszczu( jak to zwykł mawiać pan Rostowski) pomachaj troszku:D Mnie co prawda i tak nie będzie ale to takie miłe;) Aaaa... my jesteśmy w tym czasie umówione w stolnicy???!!! Zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Zagladam... i wskoczyla mi data... 05-6. 07.. Rasia uwazaj ... bo w tych dniach bede pod stolyca... ale o tym to juz kiedys wspominalam u Tarci jaki cudniasty piesio!!! szkoda ze ja nie moge miec teraz zwierzaczka buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.06.2014 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Ależ ja miałam intensywny weeeeeeekend!!! Mimo, że padało... Zwiedziłam 1/4 Polski... Trochę pobłądziłam... Odwiedziłam dwie zajefajne Babki: Brazulę i Beauty:hug:. Odpoczęłam jak przez dwa tygodnie... było tak intensywnie;)... tak lubię. Nawet Ogrody Hortulusa napadłam... Baterie naładowane!!! Edytowane 24 Czerwca 2014 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.06.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Łołłłłłłłłł... Mooorze.... Mmmmm Nie wiem czy mi w tym roku morza wystarczy... kocham go... Rozmarzyłam się... I szkoda, że nie mogę tak jak Ty... po PLu jeździć... szalenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.06.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Rasia.. tak zobaczyłam u Brazy fotkę... i tak mi się skojarzyło... Czy Wy nie byliście w Międzyzdrojach w weekend... mój małżonek rozpływał się widokami w piątek i tylko na fonie mi relacjonował... ależ mu było szkoda, że tam z maszynką swoją nie był... a jak byliście.. to byliście w tym samym miejscu razem.. ale osobno.. Czyli jednak należy częściej rozmawiać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2014 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 A ja zamiast zdjec mam kółeczka z kreseczka:bash: Na szczescie mam innego linka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.06.2014 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Arni, w Międzyzdrojach nie byliśmy . Brazula, no pochrzaniłam coś w google+ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.06.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Też mam zakaz wjazdu:rolleyes: a za to, żeś do mnie nie zajechała to strzelam focha:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.06.2014 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Też mam zakaz wjazdu:rolleyes: a za to, żeś do mnie nie zajechała to strzelam focha:evil: Coś pokiełbasiłam na google+ , strasznie pokręciłam i coś pokasowałam zupełnie przez przypadek:bash:. Kochana ja do Ciebie ZAWSZE i w podskokach, tylko teraz nie miałam Cię "po drodze" , serio, serio . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.06.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Ja zdjecia widze Macham ponownie... moze mnie zauwaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.06.2014 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Ja zdjecia widze Macham ponownie... moze mnie zauwaza Już do Ciebie Kochana piszę privka z namiarami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2014 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Przyszlo i poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.06.2014 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 psi widzę i to co starsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.06.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Serio, serio... to Ty kręcisz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.06.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 a zdjęcia już som:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.06.2014 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Serio, serio... to Ty kręcisz:P Powiedz tylko kiedy... już podwijam kiecę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.06.2014 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Już to widzę a tak serio to 8 Depsia ma się objawić i jeszcze Sipatka... i Yetki może jak by się Yetkowa z roboty wyrwała... ale tfu, tfu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Widzę!!! Rasiu, czy te zdjęcia morza .... nadadzą się na fototapetę - dużą? A jeśli tak ... czy ja mogę otrzymać pozwolenie na powielenie któregoś do salonu??? To z mewą - bezcenne!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.06.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Aaaa... my jesteśmy w tym czasie umówione w stolnicy???!!! Zapomniałam Nie nie , spokojnie:cool: Mnie się rozchodziło o to że jak będziesz jechać do Brazuni to jak w mordę przejedziesz moimi opłotkami, stąd prośba co byś chociaż łapką pomachała:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.06.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Mi nie pomachała... też przed brama przejeżdżała:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts