rasia 29.06.2014 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Widzę!!! Rasiu, czy te zdjęcia morza .... nadadzą się na fototapetę - dużą? A jeśli tak ... czy ja mogę otrzymać pozwolenie na powielenie któregoś do salonu??? To z mewą - bezcenne!!!!!!!! Brazula, oczywiście, że tak, ale w pełnej rozdzielczości, w albumie google+ wszystkie zdjęcia zmniejszam. Ładowałyby się srylion godzin;). Musiałabym wysłać Ci osobno pliki, albo najlepiej płytkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.06.2014 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Nie nie , spokojnie:cool: Mnie się rozchodziło o to że jak będziesz jechać do Brazuni to jak w mordę przejedziesz moimi opłotkami, stąd prośba co byś chociaż łapką pomachała:D Oki doki . Już się cieszę na spotkanko:wiggle:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.06.2014 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Mi nie pomachała... też przed brama przejeżdżała:P Musimy się zdzwonić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2014 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Brazula, oczywiście, że tak, ale w pełnej rozdzielczości, w albumie google+ wszystkie zdjęcia zmniejszam. Ładowałyby się srylion godzin;). Musiałabym wysłać Ci osobno pliki, albo najlepiej płytkę. Czy w takim razie mogę się uśmiechnąć tak nieśmiało??? Przepiękne te zdjęcia a mi się marzy ogromna fototapeta z morzem w salonie. Znalazłam w necie plażę chyba w Normandii, właśnie takie zdjęcie jak chcę: bez latarni, palm, kładek molo i wysypek. Ale nasz Bałtyk jest qurna piekniejszy!!! Zrobisz to dla mnie, prooooszę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.07.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 To nie ma co dzwonić, 8 się meldujesz http://elementarz2.blox.pl/resource/emotael1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.07.2014 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Wiem, wiem... jestem zniknięta i tak już na razie zostanie... . Macham Wam na jakiś czas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.07.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Czemuż choć pomieszam trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.07.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.07.2014 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Zastanawiam się dlaczego to zniknięcie nie poszło w moją stronę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.07.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Rasia, kaj Ty się podziewasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.08.2014 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 ...zniknieta jest... I jak napisała, "na razie tak zostanie"... co mnie wcale a wcale to się nie podoba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.08.2014 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 mnie też nie buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.08.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 wklejam z prośbą o kliknięcie - Moni się to zdecydowanie należy Jeśli ktoś tu zagląda i ma konto na Facebooku, to proszę nieśmiało o głosiki na mój ogród w konkursie zgłosiłam się 8 tygodni za późno,wię szanse żadne na nagrodę, ale może chociaż na jakiś florowit www.mojpieknyogrod.pl/ogrod/ogrod-ozdobny/marzenie-o-angielskim-ogrodzie?contestGuid=53809 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 10.09.2014 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Rasieńko pospacerowałam po Twoim ogrdoze:) rozumeim tę Twoja miłość - ja mój też kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.09.2014 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Szlajam się to tu to tam... Przyszłam powiedzieć, że Gdańsk jest piękny, ale Wrocław jeszcze piękniejszy ... Piękna ta nasza Polska jest cała... oj piękna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2014 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Szwendacz Ci się włączył????? Potwierdzam.. fajna jest ta nasza Polska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.09.2014 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 21.09.2014 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Wrocław rulezzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.09.2014 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Szwendacz Ci się włączył????? Potwierdzam.. fajna jest ta nasza Polska... Oj włączył, włączył i wyłączyć nie może . Piękna Przepiękna! Przezielona! Przewspaniała!!!! Wrocław rulezzzzz Echhh zakochałam się chyba... będę tam wracać częściej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2014 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Za to do nas masz po drodze... Wielokrotnie jeździłam do Wrocka a to na badania Emila, a to reha.. ale go wcale a wcale nie znam... chętnie bym poznała.... No nic to... może kiedyś...Za to zakochałam się w Wenecji... ja lubię stare klimaty.. oj lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts