Arctica 21.09.2014 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Raśka!?! Ty chcesz łomot??? Szwędacz Ci się włączył i się nie przyszwędałaś??? OBIEEEECAAAAŁAAAAŚŚŚŚ!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 08.10.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Rasia próbuję wysłać Ci PW, ale masz przepełnioną skrzynkę na FM. Chcicłam podpytać o Ducha - wykonawcę podłóg. Czy możesz napisać w kilku słowach co masz na podłodze w jego wykonaniu, jak to sie sprawuje i ewentualnie jakieś zdjęcie pokazać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.10.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Jeśli mnie pamięć nie myli.. to dąb potraktowany olejem... Wygląda super nawet przy kilku biegających psach... Rasia musi potwierdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.10.2014 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Rasia próbuję wysłać Ci PW, ale masz przepełnioną skrzynkę na FM. Chcicłam podpytać o Ducha - wykonawcę podłóg. Czy możesz napisać w kilku słowach co masz na podłodze w jego wykonaniu, jak to sie sprawuje i ewentualnie jakieś zdjęcie pokazać? Hej Bettko . Wszystkie podłogi drewniane w domu mam robione przez Ducha (taras też ). Tak jak Arnika napisała, dąb na dole (dechy fazowane) jest NIEZNISZCZALNY!!! W 2009 roku był położony i olejowany. W przyszłym roku przymierzam się do zrobienia pielęgnacji, czyli dopieszczenia go olejem , ale jeszcze nie wiem czy zrobię to za rok czy za trzy lata... . Dechy dębowe w sypialniach w ogóle nie wymagają pielęgnacji i wyglądają jak nowe . Ipe w pokoju Młodego wymaga natomiast pielęgnacji, bo porysował je fotelem przy biurku. W studiu (pokoju muzyczno gościnnym), bez zmian... wygląda jak nowe . Jeśli mnie pamięć nie myli.. to dąb potraktowany olejem... Wygląda super nawet przy kilku biegających psach... Rasia musi potwierdzić Dzięki Arniczko:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 12.10.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Sąsiadko - jako że skrzynka u Ciebie nadal zapchana, pytam tutaj Pytanie dotyczy Twojego ogrodzenia - jak się sprawuje z perspektywy czasu, czy jesteś z niego zadowolona, czy coś byś może zmieniła? I czy możesz mi przypomnieć kto, jak i z czego Ci je wykonywał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.10.2014 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Sąsiadko - jako że skrzynka u Ciebie nadal zapchana, pytam tutaj Pytanie dotyczy Twojego ogrodzenia - jak się sprawuje z perspektywy czasu, czy jesteś z niego zadowolona, czy coś byś może zmieniła? I czy możesz mi przypomnieć kto, jak i z czego Ci je wykonywał? Przemek, wpadnij po prostu i pomacaj , a przy szybkiej kawie opowiem Ci co i jak . Albo zadzwoń . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.10.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 20.10.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 A to może i ja bym wpadła zobaczyć te deski? Przywiozę coś do kawy Mam chyba blisko a podłoga w salonie nagli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.10.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Rasia, jakbym jutro się do kompa nie dorwał to wiedz, że pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.11.2014 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Rasia, jakbym jutro się do kompa nie dorwał to wiedz, że pamiętam :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.11.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Przyszłam "cześć" powiedzieć. No to cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Matko jedyna, ale kurzu:eek: Ogarnąć by tu trzeba było odrobinę bo mnie w nosie kręci! I gdzie kawa, ja się pytam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.12.2014 02:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Matko jedyna, ale kurzu:eek: Ogarnąć by tu trzeba było odrobinę bo mnie w nosie kręci! I gdzie kawa, ja się pytam???? http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/usmiech_kawusia_i_cos_slodkiego_dla_ciebie_0.jpg Brazula, specjalnie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.12.2014 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Brazula, specjalnie dla Ciebie a kuku, byłem pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.12.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 A Ty znowu po nocy buszujesz, a w dzień nie wiadomo czy można już, czy jeszcze dzwonić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.12.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.12.2014 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Na licytację Dzieciowych Prac Świątecznych (z Ogniska Marymont) i nie tylko... biegusiem lecieć proszę... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?232814-Prace-dzieci-z-Ogniska-Marymont-w-Warszawie#top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.12.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 http://101zyczen.pl/images/news/zyczenia-bozonarodzeniowe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.12.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 http://i2.pinger.pl/pgr418/5ffbc8bd00123b28529fa938 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.12.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts