wu 29.05.2017 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 dodam, że naocznie niedawno sprawdzałam że Rasia w doskonałej formie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.05.2017 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Macham i pozdrawiam Dzięki Gosiaczku Miło Cię "widzieć po latach" odmachiwowywuję dodam, że naocznie niedawno sprawdzałam że Rasia w doskonałej formie:lol2: Naocznie to też widziałaś mój artystyczny rozgardiasz w domu i ogrodzie . Ogromnie dziękuję za odwiedzinki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.05.2017 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 żadnego rozgardiaszu nie widziałam:jawdrop: chyba muszę oględziny powtórzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.05.2017 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.06.2017 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 WOW! Dwa lata mnie tu nie było Ale informuję, że żyję i cieszę się domkiem... wraz z rodziną, czterema psami i dwoma wężami . Pozdrowienia zostawiam . haha.. za pierwszym razem przeczytałam "z dwoma mężami" również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.06.2017 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 haha.. za pierwszym razem przeczytałam "z dwoma mężami" .. a ja jako domowy perkusista dodam, że o pałeczki nie musisz się martwić .... masz dostatek Mnie też długo nie było na tym Forum ... wróciłem z chęcią przez duże C ... ale odpoczynku też nie żałuję ... Pozdrawiam Rasiu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.06.2017 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Nie ma to jak węże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.07.2017 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 haha.. za pierwszym razem przeczytałam "z dwoma mężami" również pozdrawiam Ja też Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts